Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. ΣΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Δολοφονική επίθεση δέχτηκε λίγο μετά τις 2 το ξημέρωμα ο δημοσιογράφος του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος δράστης παραμόνευε έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε, τον πυροβόλησε δύο φορές. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας τον κ. Χίο αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά τραυματισμένο, αρχικά στο Σισμανόγλειο και μετέπειτα στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αυτήν την ώρα, η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη/δραστών αυτής της εγκληματικής ενέργειας.

Γι’ αυτήν την επίθεση έχουν βαρύτατες πολιτικές (και όχι μόνο) ευθύνες ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο πολιτικός προϊστάμενός του υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που αρνούνται όλο αυτόν τον καιρό τα αιτήματα για παροχή αστυνομικής προστασίας στην ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ και στον ίδιο τον Στέφανο Χίο παρ’ όλες τις ευθείες απειλές που έχουν δεχτεί για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματά τους.

Ώρα 05:19

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος φέρει τραύματα στο λαιμό και στο πλευρό. Επίσης, δυο πυροβολισμούς δέχτηκε και το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Σοκ στο Πανελλήνιο από τη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανου Χίου.
Οι προθέσεις των δύο – τελικά – δραστών δεν ήταν απλά να τον εκφοβίσουν αλλά να τον δολοφονήσουν έξω από το ίδιο του το σπίτι.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στ. Χίος εμφανίστηκε, ο ένας εκ των δύο τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.
Η μία σφαίρα τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε πάνω από το αριστερό στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.
Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες με τον Στέφανο Χίο αιμόφυρτο να αναβλύζει το αίμα από τον λαιμό του λίγα μόλις λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του:
MAK2 MAK1

Πηγή ➤ https://www.makeleio.gr/

4 σχόλια:

  1. αν δεχοταν απειλες ας προσλαμβανε ιδιωτικη φρουρα γιατι πρεπει να τον φυλανε αστυνομικοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον ιδιο λογο που φυλανε ολους τους τσιπροκουληδες αληταμπουρες και τα μπασταρδελια τους

      Διαγραφή
    2. οχι φιλε μου, ο αστυνομικος φυλαει τον πολιτη και οχι μεμονομενα ατομα που μπορουν να εχουν ιδιωτικη προστασια, σκεψου ποσοι αστυνομικοι ειναι εκτος υπηρεσιας για να φυλανε πολιτικους και μεγαλοκαρχαριες

      Διαγραφή
  2. ειχε καποτε αδεια οπλοφοριας και χρησης, αλλα απο μια μα...βλακεια του του αφαιρεθει, θα μπορουσε ανετα να πυροβολησει τον φονια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή