Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

«ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Δημόσιοι Υπάλληλοι, αυτοι που λέτε «αντιπαραγωγικοι, τεμπέληδες, βολεμένοι», μετέφεραν ανήλικο στο Παίδων»



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ νότιου τομέα πραγματοποίησαν συνοδεία ανηλίκου στο Νοσοκομείο με τη συνδρομή σχεδόν του συνόλου της δύναμης δύο τομέων πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ

«Πόσοι άνθρωποι πρέπει να τρεξουν για να «διακτινιστει» ενα παιδάκι 4 ετών απο το Ασκληπιείο Βουλας στο νοσοκομείο Παίδων; Τοσοι πολλοί που δεν φαντάζεστε.

Αμα σας πω 60; Ναι, 60δημόσιοι υπάλληλοι, αυτοί που κάποιοι οταν δεν γίνεται η δουλεια σας οπως την θέλετε, μας λετε «αντιπαραγωγικους», «τεμπέληδες» ή «βολεμένους».

40 αστυνομικοί με μηχανες και περιπολικά που κλεινουν διασταυρώσεις και ανοίγουν δρόμους.
15 ατομα ιατρικο-νοσηλευτικό προσωπικό που ετοιμασαν το παιδάκι.
2 διασώστες και 3 παιδίατροι που ήταν μεσα στο ασθενοφόρο. Γιατί το καθε δευτερόλεπτο μετράει….

Κι αυτοί οι 60 εχουν ορκιστεί… Κι ας βριζετε κάποιοι», αναφέρει Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ του νότιου τομέα η ομάδα του οποίου συμμετείχε στην διακομιδή.

Πηγή ➤ nantiareport.gr

2 σχόλια:

  1. αν νομιζετε οτι ειναι βολεμενοι με 750 εβρο μισθο εισαστε για γελια, οσοι το λετε πηγαινετε να παρετε και σεις αυτο το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσο και να δω τον κο.....καθηστικο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αντιπαραγωγικοι κ βολεμενοι δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν ....αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι οι αστυνομικοί της πρώτης γραμμής και οι νοσηλευτές_ ιατροί που κάνουν καλά τη δουλειά τους , θυσιάζονται για τον συνάνθρωπο τους κ μπράβο τους !!! Παντού υπάρχουν αντιπαραγωγικοι απλα στο δημόσιο οσοί μπήκαν από κομματικά γραφεία και την δεκαετία του 80 και 90 μπήκαν πολλοί ...εκεί υπάρχει ένα θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή