Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Λάρισα: «Παρακολουθούσα τις κινήσεις τους» λέει ο ένοικος που παγίδεψε τους διαρρήκτες στο ασανσέρ κόβοντας το ρεύμα



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Ένας ένοικος πολυκατοικίας στη Λάρισα αποδείχθηκε πιο έξυπνος από τους διαρρήκτες καθώς τους κράτησε εγκλωβισμένους στο ασανσέρ μέχρι να φτάσει η Αστυνομία.


Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου σε διαμέρισμα στη συνοικία των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων στη Λάρισα,

Ο ένοικος διαμερίσματος, που και προ ημερών είχε παρατηρήσει «κίνηση» αγνώστων στην πολυκατοικία, άκουσε θορύβους στον 6ο όροφο λίγο μετά τις 03.00 προχθές τα ξημερώματα και έτσι εκτίμησε ότι πρόκειται για διαρρήκτες που κατεβαίνουν χρησιμοποιώντας το ασανσέρ, καθώς γνώριζε ότι οι ένοικοι του 6ου ορόφου απουσιάζουν από το σπίτι τους.


Έτσι, κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και έκλεισε την παροχή ρεύματος στο ασανσέρ, με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτόν.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέβηκε στον 2ο όροφο όπου άκουσε τους  εγκλωβισμένους στο ασανσέρ να συνομιλούν, ενώ την ίδια ώρα αντιλήφθηκε να ανοίγει ξανά η είσοδος της πολυκατοικίας,  με την Αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για άλλους δύο συνεργούς των συλληφθέντων, οι οποίοι και αναζητούνται. 


Ενόσω οι τρεις δράστες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα, ο ένοικος κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης να τους συλλαμβάνουν.


Ο ένοικος της πολυκατοικίας μίλησε στο LIVE NEWS και τόνισε τα εξής: «Περίπου 03.15 το βράδυ, είχα επιστρέψει από έξοδο και καθόμουν στο σπίτι. Άκουσα έναν θόρυβο μέσα στην απόλυτη ησυχία και κατάλαβα ότι μπήκαν κλέφτες στην πολυκατοικία. Αυτοί, μόλις μπήκανε, κλείσανε τα φώτα για να είναι σκοτεινά και ανέβηκαν στον 6ο.


Εγώ βγήκα από το σπίτι και για δυόμισι ώρες παρακολουθούσα τις κινήσεις τους. Δε φοβήθηκα, είχα υπομονή και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να δράσω. Έκανα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε στη θέση μου».

 


Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε σε αστυνομικό επειδή του έκοψε κλήση για διπλοπαρκάρισμα και καταδικάστηκε



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Ένας 30χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό, επειδή του «έκοψε» κλήση για παράνομη στάθμευση στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 9,5 μηνών με τη τριετή αναστολή.


Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που δίκασε την υπόθεση με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον έκρινε ένοχο για εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών (κατείχε μικροποσότητα χασίς).

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο 30χρονος είχε «διπλοπαρκάρει» το αυτοκίνητό του, προκειμένου να αγοράσει καφέ. 

Βγαίνοντας από τον καφέ και καθώς διαπίστωσε τη βεβαίωση της παράβασης και την αφαίρεση της πινακίδας κυκλοφορίας τού οχήματος «ξεκίνησε να με βρίζει», κατέθεσε ο αστυνομικός. «Έβγαλε ένα πακέτο κλήσεις από το αμάξι, άφησε τον καφέ, μου πήρε την πινακίδα και πήγε να φύγει. Του είπα “σταματά ξεπέρασες τα όρια”. Μόλις τον έπιασα έπεσε κάτω, σηκώθηκε, πήγε να φύγει και μου έδωσε μια μπουνιά με την πινακίδα στα χέρια. 

‘Αρχισε να φωνάζει, να βρίζει, να με σκουντάει, δε μπορούσα ούτε συνδρομή να καλέσω, ήταν σε κακή κατάσταση», ανέφερε ο ίδιος μάρτυρας.


Στην απολογία του, ο 30χρονος, με καταγωγή από την Γεωργία, αναγνώρισε το «λάθος» του, όπως είπε, και ζήτησε συγγνώμη από τον αστυνομικό. «Κατέβηκα να πάρω καφέ, να πάω στη δουλειά μου σαν άνθρωπος. Βγαίνοντας είδα τον αστυνομικό με το μπλοκάκι, φώναξα “φεύγω φεύγω”.

 Δεν μου έδωσε σημασία. Αγχώθηκα και νευρίασα γιατί μου πήρε την πινακίδα και δεν ήξερα πως να πάω στη δουλειά.

 Με τον τρόπο που αντέδρασε μου έδωσε αφορμή για να τον βρίσω. Παραφέρθηκα, δεν είχα πιει καφέ.

 Τη μικροποσότητα ναρκωτικών την είχα για προσωπική χρήση», απολογήθηκε και πρόσθεσε ότι τις τελευταίες δέκα μέρες του βεβαίωσαν 4 με 5 κλήσεις για ανάλογες παραβάσεις.


Πηγή ➤www.newsit.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Τέσσερις διαρρήξεις μέσα σε μία ημέρα προσπάθησε να κάνει ένας άνδρας στη Λιβαδειά. Η τελευταία του απόπειρα ήταν και «φαρμακερή» αφού συνελήφθη.


Τα ξημερώματα του Σαββάτου (16.03.2024) οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς τον έπιασαν, στην προσπάθεια που έκανε λίγο πριν για να μπουκάρει σε σπίτι της περιοχής, που είχε μπει στη λίστα με τις διαρρήξεις.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον αντιλήφθηκε και ο δράστης τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια, όμως, δεν πρόλαβε να ξεφύγει αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο επίδοξος διαρρήκτης είχε αποπειραθεί λίγες ώρες πριν, να παραβιάσει τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην ίδια περιοχή, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική λάμα, για την παραβίαση των «αφαλών» κλειδαριών των πορτών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης.

Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Χθες 19-3-2024 αναστατώθηκε το Κέντρο της Πόλης της Ρόδου, επι 15 με 20 λεπτά  απο την επικίνδυνη οδήγηση   ασυνείδητου  μοτοσικλετιστή οδηγού,  ο οποίος δεν υπάκουσε  να σταματήσει σε σήματα των δικυκλιστών  της Τροχαίας Ρόδου για έλεγχο της μοτοσυκλέτας του.


Το  αποτέλεσμα  ήταν να δημιουργήσει έναν πανικό  τόσο σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων , όσο και σε πεζούς πολίτες,  μέσα σε κατοικημένη περιοχή έξω απο σχολεία και  πάρκα στην περιοχη του Ροδινίου πλησίον του κέντρου της πόλης. 


Συγκεκριμένα  χθές λίγο μετά τις 16.30 το  μεσημέρι δυο δικυκλιστές της Τροχαίας Ρόδου  κατά την διάρκεια  της περιπολίας τους, αντιλήφθηκαν έναν οδηγό μια μοτοσυκλέτας   να οδηγεί ενα σκούτερ  σκούρο χρώματος μεγάλων κυβικών, χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας,  να μην φοράει κράνος, να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο και να παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη  στην Λεωφόρο Ρόδου Καλλιθέας με την συμβολή της οδού Δαμαγητου.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας και του εκαναν σήμα να σταματήσει στην επόμενη ακριβώς γωνία.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας όμως είχε αντίθετη άποψη, προσποιήθηκε οτι θα σταματήσει αλλά  διέφυγε απο το σημείο του ελέγχου, αρχίζοντας να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα προς την Λεωφόρο Ρόδου- Καλλιθ΄ρας με κατεύθυνση το Super Market Σκλαβενίτη.

Αυτο κίνησε τις  υποψίες στους δυο δικυκλιστές της Τροχαίας Ρόδου οι οποίοι  αποτελείτο απο  έναν  Υπαστυνόμο & εναν Αρχιφύλακα που είχαν εμπειρία σε τέτοια παρόμοια περιστατικά έχοντας υπηρετήσει και οι δύο στην Ομαδα ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικης Αττικης στην Αθηνα.

Αμέσως άρχισαν να τον ακολουθούν  με τις μηχανές τους ενεργοποιώντας τους φάρους & τις  σειρήνες απο τις υπηρεσιακες τους τους μοτοσυκλέτες με κατεύθυνση προς την περιοχή της Καλλιθέας.


 Στο ύψος του S.M. LIDL  ο οδηγός της μηχανής πάτησε απότομα φρένα στην ευθεία της Λεωφόρου Ρόδου -Καλλιθέας και ενήργησε επικίνδυνα  ξαφνικά αναστροφή οδηγώντας την μηχανή του πάλι προς την κατεύθυνση της Ρόδου. 

Οι αστυνομικοί δεν πανικοβλήθηκαν, αντιθέτως με σύνεση και προσοχή άρχισαν  να τον ακολουθούν αλλά και πάλι  στο ύψος λίγο πριν την οδό Δαμαγήτου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, θέλοντας έτσι να ξεφύγει απο τους αστυνομικούς που πλέον τον καταδίωκαν,  ενω την ίδια στιγμή  έρχονταν οχήματα  επι του  οδικού δικτύου θέτοντας την ασφάλεια των  διερχόμενων οδηγών σε  κίνδυνο. 

Εκατοντάδες μέτρα  παρακάτω έστριψε απότομα αριστερά πραγματοποιώντας απότομους και επικίνδυνους  ελιγμούς  θέλοντας να ξεφύγει απο τους αστυνομικούς.

 Άρχισε πλέον να τρέχει μέσα στην πόλη, παραβιάζοντας σε πολλά  κεντρικά σημεία που υπήρχαν  σημάνσεις  "ΣΤΟΠ, " να παραβιάζει μονόδρομους θέτοντας την ασφάλεια οδηγών,  συγκοινωνιών  και λοιπών χρηστών σε κίνδυνο.

Ο υπαστυνόμος που τον ακολουθούσε ακριβώς απο πίσω του προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, απο αριστερά στην δεξιά πλευρά του δρόμου πλησιάζοντας τον, όταν όμως ο ίδιος τον αντιλήφθηκε έκανε απότομους και επικίνδυνους ελιγμούς τον πλεύρισε με πρόθεση να τον πετάξει απο την αστυνομική  μηχανή του κατω.

Ως πιο ψύχραιμος  ο Αξιωματικός Δικυκλιστής  της Τροχαίας τον άφησε να φύγει, για να μην προκληθεί τροχαίο ατύχημα ή να χτυπήσει κάποιος πεζός πολίτης κατά την διάρκεια της 15άλεπτης καταδίωξης, αφοί είχε ήδη συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του & την μοτοσυκλέτα του.

Αμέσως ενημέρωσε το τηλεφωνικό Κέντρο το 100 και έδωσε οδηγίες για τις αναζητήσεις του ασυνείδητου οδηγού σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. της Ρόδου.

Πράγματι μετά απο λίγες ώρες οι αναζητήσεις απέδωσαν καρπούς αφού συνελήφθη απο αστυνομικούς της υπηρεσίας  ΟΠΚΕ στα όρια του αυτοφώρου.


Απο το Τμήμα Τροχαίας  ΡΟΔΟΥ, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των άρθρων 290 Π.Κ για επικίνδυνη οδήγηση σε συνδυασμό με διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών καθώς και για την απόπειρα σωματικής βλάβης του αστυνομικού δικυκλιστή της Τροχαίας.

Ο ίδιος παραδέχθηκε τις πράξεις του και αποδέχθηκε όλες τις κατηγορίες.

Η μοτοσυκλέτα του ακινητοποιήθηκε και  κατασχέθηκε απο την Τροχαία ΡΟΔΟΥ  καθώς βεβαιώθηκαν όλες οι τροχαίες παραβάσεις τους Κ.Ο.Κ.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του  Εισαγγελέα Ρόδου και να απολογηθεί για τις πράξεις του.



Η Τροχαία ΡΟΔΟΥ έχει θέσει ως πρωταρχικό της  στόχο την  μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και ενημερώνει όλους τους οδηγούς να φοράνε τις ζώνες τους, οι δικυκλιστές τα κράνη τους, να  μην υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητας καθώς και να μην καταναλώνουν αλκοόλ.!


Οι Ελέγχου για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες του Blog μας " Ομάδα Ζήτα βετεράνοι"..!


Πηγή ➤ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο : Όταν ο 55χρονος μαχαίρωσε τον μάγειρα στη Θεσσαλονίκη για το μπαγιάτικο κοντοσούβλι



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΒίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που 65χρονος μάγειρας του ουζερί στη Θεσσαλονίκη μαχαιρώνεται από έναν πελάτη του καταστήματος επειδή θεώρησε ότι η μερίδα με το κοντοσούβλι που του πρόσφερε ήταν μπαγιάτικη φέρνει στο φως της δημοσιότητα το newsit.gr


Το απίστευτο περιστατικό με τον μάγειρα διαδραματίστηκε το μεσημέρι της 3η Μαρτίου του 2024 στο κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη και μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων αλλά και της ιδιοκτήτριας με την οποία ήταν γνωστός ο δράστης.

Ο 55χρονος άνδρας που λίγα λεπτά αργότερα θα σκορπίσει τον τρόμο και τον πανικό μέσα στο ουζερί θα εισέλθει στο κατάστημα στις 16:22 φορώντας ένα μπλε μπουφάν. Αφού το βγάλει στη συνέχει θα κινηθεί προς τον πάγκο του καταστήματος και στα τραπέζια. Θα περάσουν περίπου δέκα λεπτά όταν θα αρχίσει να λογομαχεί με τον 65χρονο μάγειρα και ξαφνικά θα αρπάξει ένα μαχαίρι με το αριστερό του χέρι.

Το θύμα θα καταφέρει αρχικά να κρατήσει το αιχμηρό αντικείμενο μακριά από το κορμί του, ωστόσο ο 55χρονος θα του καταφέρει μια μαχαιριά στη δεξιά κοιλιακή χώρα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μπαίνει στη μέση και προσπαθεί να απωθήσει τον δράστη, ενώ το θύμα με γρήγορα βήμα θα κινηθεί προς την έξοδο.

Η υπερένταση δεν θα επιστρέψει αρχικά στον μάγειρα να καταλάβει τον σοβαρό τραυματισμό του, το οποίο αντιλήφθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο ο άτυχος άνδρας που λίγα λεπτά αργότερα θα μεταφερθεί και θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο θα σηκώσει την μπλούζα του.

Η αιμορραγία από το χτύπημα στην κοιλία είναι τέτοια που το πάτωμα θα γεμίσει με αίμα. Ο δράστης θα προσπαθήσει κι άλλη φορά να πλησιάσει το θύμα, ωστόσο η ιδιοκτήτρια του καταστήματος θα αποτρέψει καις τη συνέχεια θα τον οδηγήσει μέχρι της έξοδο του καταστήματος προκειμένου να αποφευχθεί νέο περιστατικό.

Ο 55χρονος που προφυλακίστηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν είχα πρόθεση. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου του μαχαίρι Τον άνθρωπο τον ήξερα πολύ καλά κι όταν καθόμασταν τον κερνούσα είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Είχα πιει πάρα πολύ. Τον χαιρέτησαν στην πόρτα και του είπα να μου κάνει ένα πολύ καλό φαγητό. Δεν θέλω μπαγιάτικο. Έφερε το φαγητό η κοπέλα και της είπα δεν είναι σημερινό είναι προχθεσινό, σε εμένα το κάνεις αυτό ο πράγμα. Ήρθε ο μάγειρας από πάνω μου είπε αυτό είχαμε…κι άρχισε να μου μιλάει χυδαία….»

Πηγή ➤newsit.g

Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤H αρμόδια εισαγγελική Αρχή άσκησε ποινική δίωξη κατά προσώπου για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη στην υπόθεση που αφορά τον βασανιστικό θάνατο του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα τον Δεκέμβριο του 2023. Παράλληλα έχει παραγγελθεί κύρια ανάκριση.


Η υπόθεση είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα έπειτα από τις καταγγελίες φιλοζωικών σωματείων αλλά και από τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του σκύλου πως το άτυχο ζώο κακοποιήθηκε και βιάστηκε από άνθρωπο και οι Αρχές προσπαθούν τα το συγκαλύψουν.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης είχε κινητοποιηθεί και το ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί αφού ακόμα και οι κτηνίατροι που εξέτασαν το ζώο διαφωνούσαν μεταξύ τους για τα αίτια θανάτου.

Τελικά ενώ υπήρχε η ενημέρωση πως ο Όλιβερ μπορεί να πέθανε έπειτα από επίθεση αγέλης σκύλων, η εισαγγελική Αρχή ασκεί ποινική δίωξη σε συγκεκριμένο άτομο.

Τώρα έρχεται η σειρά του ανακριτή όπου αναμένεται να καλέσει μεταξύ άλλων και το κατηγορούμενο πρόσωπο να απολογηθεί και θα κρίνει, αφού λάβει τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, για το εάν θα παραμείνει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους ή θα οδηγηθεί στις φυλακές. Αναμένονται εξελίξεις…


Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια στο Μίμη Δομάζο: Δωρεάν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του με μόνη «πληρωμή» την τροφή για αδέσποτα



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Μ. Δομάζος: «Δημιουργήσαμε δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου, μόνο αντίτιμο οι τροφές για αδέσποτα»


Με αφορμή τη συνέντευξή του την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1, ο Μίμης Δομάζος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, περιγράφει την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει την πρώτη δωρεάν Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, με τον όρο να προσφέρουν οι συμμετέχοντες τροφή για τα αδέσποτα ζώα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία του στα γήπεδα, αλλά και για το πως κατάφερε να ισορροπήσει τη καριέρα του με την προσωπική του ζωή.

Εκεί βρισκόταν και η κόρη του, Πόπη Δομάζου, που αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής. Ο κ. Δομάζος μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές της παιδικής του ηλικίας, καθώς και τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, από την Άμυνα Αμπελοκήπων μέχρι τον Παναθηναϊκό.

«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να παίζω ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δεν θα γινόμουν ποδοσφαιριστής αν δεν χώριζαν στα 10 μου. 
Τότε δεν βγάζαμε χρήματα από το ποδόσφαιρο, σκεφτείτε ότι παίζαμε όταν ήμασταν μικροί ξυπόλυτοι ποδόσφαιρο. Δεν επιζητούσα την αναγνωρισιμότητα και πίστευαν όλοι οι άλλοι γύρω μου ότι θα γινόμουν σπουδαίος εκτός από εμένα!», εξηγεί.


Αναφέρθηκε και στα τελευταία περιστατικά βίας στα γήπεδα και συνέκρινε τη σημερινή με τη δική του εποχή λέγοντας ότι τότε οι φίλαθλοι ήταν καλοί.


Ο Μίμης Δομάζος ανακοίνωσε επίσης τη πρωτοβουλία που είναι μια από τις πρώτες στην Ελλάδα και αποτελεί έναν τρόπο για να στηριχθούν οι αδέσποτοι φίλοι, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών να προπονούνται δωρεάν. Αντί για αμοιβή, οι συμμετέχοντες φέρνουν τροφή για τα αδέσποτα ζώα μια φορά το μήνα.

Συγκεκριμένα, η Πόπη Δομάζου είπε: «Δημιουργήσαμε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Κάτι που δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά από 5 έως 14 ετών προπονούνται εντελώς δωρεάν. Αυτό σημαίνει δίνουν και φέρνουν τροφές για τα αδέσποτα μία φορά το μήνα.»


Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Χθές  12 Μαρτιου συνεργείο  απο αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου ενεργούσε Προληπτικά  Τροχονομικούς ελέγχους σε αυτοκίνητα,  μοτοσυκλέτες σε Κεντρικό   σημείο της Πόλης της ΡΟΔΟΥ μιας και τον τελευταίο καιρό τα  Τροχαία ατυχήματα έχουν γίνει απανωτά με αποτέλεσμα να τραυματίζονται σοβαρά νέα παιδιά, ακόμη & να χάνουν και την ίδια τους την ζωή.!

Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες, και σε σημείο όπως προαναφέραμε παραπάνω Αστυνομικοί  της Τροχαίας εντόπισαν μια μοτοσυκλέτα  μικρού κυβισμού που επέβαιναν  2 νεαρά άτομα  σε ηλικία χωρίς κράνος, & χωρίς φώτα να κινούνται ύποπτα,  τους έκαναν  σήμα να σταματήσουν.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μόλις όμως  τους αντιλήφθηκε έστριψε απότομα προς την αντίθετη κατεύθυνση  για να τους αποφύγει και άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα απο το σημείο ελέγχων της Τροχαίας.!

Παρών ήταν και ένας Δικυκλιστής της Τροχαίας ΡΟΔΟΥ οπου παρακολουθούσε την κινήσεις των  νεαρών που απέφυγαν τον Τροχονομικό έλεγχο.

Ο Δικυκλιστής Υπαστυνόμος της Τροχαίας Ρόδου  που έχει υπηρετήσει  στην Ομάδα "Ζ" ως βετεράνος,  χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε να τους ακολουθεί σε ικανή  κοντινή απόσταση  με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα  να τους ακινητοποιήσει μερικά εκατοντάδες μέτρα παρακάτω.

  Με  την συνδρομή των υπολοίπων συναδέλφων του, που έφτασαν αμέσως στο σημείο, έγινε σωματική έρευνα  στον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας όπου βρέθηκε επάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

Οδηγήθηκαν αμφότεροι στο Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου.

 Ο οδηγός δεν κατείχε δίπλωμα, ο δε συνεπιβάτης έχει απασχολήσει  ξανά τις  διωκτικές αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Την  υπόθεση για διερεύνηση ανέλαβε  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΡΟΔΟΥ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλόγκ μας "ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ" οι  έλεγχοι της Τροχαίας θα γίνουν πιο εντατικοί  και συχνότεροι σε πολλά σημεία της πόλης της ΡΟΔΟΥ.


Πηγή ➤ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Οργή Χρυσοχοΐδη για τον τραυματισμό αστυνομικού



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Βαρύ πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στα ηγετικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη τα γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το κινηματοθέατρο Ολύμπιον το βράδυ της Κυριακής.


Υπενθυμίζεται ότι ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τη στιγμή που εισερχόταν στο Ολύμπιον. Λίγα λεπτά αργότερα ένας κουκουλοφόρος χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον.

Για τα δύο συμβάντα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για τη διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων.


Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν από χθες τον σχηματισμό δικογραφίας για της επίθεση στον αστυνομικό. Για την περίπτωση της επίθεσης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία. Το αδίκημα που τελέστηκε είναι αυτό της εξύβρισης. Είναι ένα αδίκημα το οποίο διώκεται κατ’ έγκληση. Για να σχηματιστεί δικογραφία θα έπρεπε να υποβληθεί μήνυση από τον κ. Κασσελάκη.

Η Κρατική Ασφάλεια ειδοποίησε εγκαίρως την ασφάλεια Κασσελάκη

Το χθεσινό πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε ότι πριν από την επίσκεψή του στο Ολύμπιον θα έδινε το «παρών» στην συγκέντρωση κατά της επίθεσης στα άτομα queer στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας ενημέρωσαν εγκαίρως ότι μεταξύ των δύο χιλιάδων συγκεντρωμένων υπήρχαν τριακόσια άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατούσαν στειλιάρια. Η συγκεκριμένη ενημέρωση ακύρωσε την εμφάνιση Κασσελάκη στην συγκέντρωση. Η εκτίμηση κινδύνου της Κρατικής Ασφάλειας αποδείχτηκε ορθή καθώς λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κασσελάκης προπηλακίστηκε από κουκουλοφόρους της περιφρούρησης της συγκέντρωσης.

Οργή Χρυσοχοΐδη για τον τραυματισμό αστυνομικού

Ο τραυματισμός του αστυνομικού από κουκουλοφόρο προκάλεσε την οργή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο υπουργός ενημερώθηκε για το συμβάν από συνεργάτη του. Όταν έμαθε πως δεν έγινε καμία ενέργεια για τη σύλληψη του δράστη ζήτησε εξηγήσεις. Αργότερα έλαβε την ενημέρωση ότι οι δυνάμεις της ΔΑΕΘ (διμοιρίες ΜΑΤ) δεν επαρκούσαν καθώς ήταν σε εξέλιξη η ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Η λανθασμένη διαχείριση των αστυνομικών δυνάμεων της πόλης εκθέτει την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και θέλουν υψηλόβαθμους αξιωματικούς να δημιουργούν τα δικά τους «πριγκιπάτα» αφήνοντας τον βασιλιά γυμνό.


Πηγή ➤ thestival.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στη Δάφνη: Κατέρρευσε η μητέρα της 17χρονης που έπεσε από ταράτσα – Τα πρώτα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ.



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤«Παγωμένη» παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την τραγική είδηση για την 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από ταράτσα κτιρίου στη Δάφνη, και έχασε ακαριαία την ζωή της.


Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (11/03), στην οδό Αλεξάνδρειας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι η οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πιθανότατα κάποιο προσωπικό ζήτημα που αντιμετώπιζε η 17χρονη, την οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Στο σημείο βρίσκονται συμμαθητές της 17χρονης, τόσο από το Γυμνάσιο, όσο και από το Λύκειο που φοιτούσε, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα της 17χρονης μόλις συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, κατέρρευσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής, προκειμένου να συνέλθει.


Σύμφωνα με το Mega, η 17χρονη μόλις επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο, είπε στον αδελφό της «ανεβαίνω λίγο στο σημείο που καθόμαστε για να χαλαρώσω. Είμαι φορτισμένη» και στη συνέχεια φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα, να κλείδωσε και να κατέληξε στο κενό.


Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της μοιραίας πτώσης και το αν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία.

Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »