Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ταυτοποίησαν τον έναν “ληστή με το σίδερο”!


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤
Τα στοιχεία ενός Γεωργιανού, ο οποίος θεωρείται στέλεχος της συμμορίας που τρομοκρατεί τα θύματά της με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Γεωργιανός φέρεται να έχει πάρει μέρος κατά το παρελθόν σε τουλάχιστον δύο επιθέσεις της άγριας συμμορίας. Η μία, μάλιστα, στα νότια προάστια, στο σπίτι ενός επιχειρηματία πετρελαιοειδών, τον οποίο μάλιστα η σπείρα είχε κάψει στο πρόσωπο και το στήθος με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο.

Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν και απείλησαν με σιδερο ηλικιωμένη γυναίκα στη Γλυφάδα
 Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν τη νέα υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε την Δευτέρα στην περιοχή της Γλυφάδας, με θύμα μια 84χρονη την οποία απείλησαν με σίδερο, δεν αποκλείουν το σοβαρό ενδεχόμενο ο 27χρονος Γεωργιανός να ήταν ο ένας από τους τρεις γεροδεμένους άνδρες που εισέβαλαν στης 11 το πρωί στην μικρή μονοκατοικία.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές συγκλίνουν στην ταυτότητα του 27χρονου Γεωργιανού, καθώς και στις τρεις περιπτώσεις οι περιγραφές των θυμάτων, όσον αφορά στον έναν από τους σαδιστές ληστές, ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και «δείχνουν» τον 27χρονο, ο οποίος μάλιστα είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.

Πληροφορίες, που όμως δεν στάθηκε δυνατόν να διασταυρωθούν, κάνουν λόγο ακόμα και για ταυτοποίηση του 27χρονου σε τουλάχιστον τρεις ληστείες τις σαδιστικής συμμορίας, είτε με γενετικό υλικό στο τόπο των επιθέσεων, είτε με την ανίχνευση και ταυτοποιήση αποτυπωμάτων του επίσης στα σπίτια που έχει εισβάλει η σπείρα των Γεωργιανών με το σίδερο.

Στο μεταξύ, δύο 37χρονοι Γεωργιανοί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί το περασμένο Ιούνιο και είχε διαπιστωθεί πως είχαν πραγματοποιήσει ληστεία με θύμα ιδιοκτήτρια κέντρων αισθητικής στην περιοχή της Πεύκης, χρησιμοποιώντας επίσης πυρακτωμένο οικιακό σίδερο, έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η ανακρίτρια τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους.

Ήδη ο ένας από αυτούς έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους και έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στο Ισραήλ, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν φθάσει στα γραφεία της Ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου