Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ηρωϊκή καταδίωξη σπείρα Ρομά από τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αξιωματικό & Αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας και... εθελοντή πολίτη!!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Σπείρα Ρομά από τον καταυλισμό της Άμφισσας άνοιξε σπίτια και αποθήκες στην Βραίλα Δωρίδας μέρα μεσημέρι... ηρωϊκή καταδίωξη από τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αξιωματικό &Αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας και... εθελοντή πολίτη!!... συνελήφθη ο ένας από τους 4 δράστες που είναι σεσημασμένος...

   Χθες το μεσημέρι, σπείρα Ρομά από την Άμφισσα ανηφόρισε προς το Λιδωρίκι και άνοιξε τρία σπίτια και αποθήκες στην Βραίλα Δωρίδας, όπου αφαίρεσαν μηχανήματα, αντικείμενα αξίας και άλλα τιμαλφή.
  Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 5 μόλις λεπτών από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου λογικά η φύλαξη είναι «υψίστης ασφαλείας»… 

    Ένας κάτοικος είδε τυχαία την τετραμελή σπείρα και προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές. Οι δράστες συνειδητοποιώντας ότι έγιναν αντιληπτοί, πέταξαν τα κλοπιμαία ώστε να μη δίνουν στόχο σε παρακείμενα κτήματα ανάμεσα σε βλάστηση και κινήθηκαν προς Ερατεινή.

   Στην συνέχεια ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λιδωρικίου και, ενεργώντας άμεσα, ο μοναδικός! Αξιωματικός υπηρεσίας οδηγώντας το περιπολικό εντόπισε το όχημα και τους έκανε σήμα προκειμένου να σταματήσουν αλλά οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν και μετά από καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή χάθηκαν τα ίχνη τους. 

   Αμέσως στην περιοχή της Τολοφώνας δραστηριοποιήθηκαν Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας και μάλιστα επιστρατεύθηκε και εθελοντής πολίτης! ο οποίος αξιοποιήθηκε ως παρατηρητής, προκειμένου να εντοπιστεί το όχημα.

   Σήμερα το πρωί μετά τις σχετικές έρευνες, συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΟΕΠΤΑ Άμφισσας ένας εκ των δραστών, για τον οποίο όπως διαπιστώθηκε εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ληστείες και άλλες παράνομες δραστηριότητες στο Νομό Βοιωτίας… 

  Πρόκειται για σεσημασμένο 20χρονο Ρομά, μόνιμο διαμένοντα στον καταυλισμό του ΒΙ.ΠΕ. Άμφισσας.
  Ο δράστης κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέας Πρωτοδικών Άμφισσας και στην συνέχεια θα μεταφερθεί στον Ανακριτή Λιβαδειάς, λόγω του εκκρεμούντος εντάλματος. 
   Ο 20χρονος ομολόγησε την κλοπή και ήδη αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου