Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ : Κοινωνικό μέρισμα 2017: Το πήραν 110.000 Ινδοί, Αιγύπτιοι, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Κινέζοι

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Σε πολίτες με 172 υπηκοότητες δόθηκε το κοινωνικό μέρισμα το 2017. Ανάμεσα τους Ινδοί, Αιγύπτιοι Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι και άλλοι.

Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτκός σταθμός Alpha, δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, οι οποίοι το έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, είναι πολίτες 172 διαφορετικών υπηκοοτήτων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται Ινδοί, Αιγύπτιοι, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι αλλά και υπήκοοι ευρωστων οικονομιών.

Πρόκειται για υπηκόους από τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Βρετανία
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού το κοινωνικό μέρισμα πήραν


 9.700 από Ινδία, Μπανγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες
– 400 από την Κίνα, που εργάζονται στην Ελλάδα.
– 97.000 από τους δικαιούχους είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία.
– 1.500 δικαιούχοι είναι από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.
ΒΙΝΤΕΟ
dikaiologitika.gr

5 σχόλια:

  1. Ειμαι 30 γαμημενα χρονια στην Ελλαδα εκ των οποιων φαινονται τα 6 αλλα τα χρονια που πηγα σχολειο δεν φαινονται επειδη ημουν παρανομη χωρις να το διαλεξω γιατι Ελληνιδα σκωτοσε τη Μανα μου και ο Ελληνας Εισαγγελεας πατερας της το καλυψε αφηνοντας εμενα σε χερια ανωριμα χωρις ενσηναισθηση. Με εχει εκμεταλευτει οικονομικα ο καθε Μαλακας <> δουλευωντας 12-13 ωρες με 12 και 15 ευρω συνεπως εβγαλε και αυτος και εσεις...πως να μιλησω.... Τωρα που εκανα τα χαρτια μου εδω και 6 χρονια για την ακριβεια παλι βρισκουν λογο να με εκμεταλευονται οπως πολους δουλευωντας 9-10 ωρες για 20 ευρω με 4ωρα ενσημα με τα οποια προσφερω στο κρατος οπως τοσα χρονια για να τρωνε ολοι αυτοι εκει πανω και με το παραπανω... και κανω τα χαρτια μου για το μερισμα μηπως ανασανω και τη μια πρεπει να εχω πανω απο 5 χρονια στην Ελλαδα σαν αλλοδαπη και τωρα πανω απο 9-10 χρονια ενω καποιοι που ηρθαν τωρα αλλα επρεπε να γλυφτουν(δεν ειμαι εναντια αυτων δεν φταινε και δεν ξερουν τι τους περιμενει,καλυτερα να μενανε στη χωρα τους να πεθανουν μια και καλη παρα εδω καθε μερα)να γλυφτουν οπως ελεγα για τους γαμω ψηφους και εγω που εχω προσφερει αιμα και ιδρωτα τιποτα και παλι. Θα συνεχισω να δινω ιδρωτα και αιμα για την Ελλαδα γιατι την αγαπω, ειναι πατριδα μου αλλα οχι για σας συνεπως οχι και για την Ελλαδα. Οπως πολοι αλλοι εκ των οποιων Ελληνες που και αυτοι εχουν αδικιθοι και πεινασει για τα συμφεροντα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο που είστε κυρία μου? Ασφαλώς δεν λάβατε το κοινωνικό μέρισμα που απαιτεί 7 χρόνια διαμονής στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ πακιστανε. Και εφόσον όπως λες σε καταπιέζουμε και σε εκμεταλλευόμαστε ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι Ελληνίδα με 4 παιδια προσπαθω να παρω το μέρισμα και μου λενε οτι δεν μπορώ ενω εχω κανει ολες τις δηλώσεις μου βρίσκουν κόλλημα ,πρεπει να βγάλω κάρτα ανεργίας κλπ οτι πρέπει να παω απο δήμους και ΚΕΠ για να δηλωσω οτι ειμαι Ελληνίδα γιατι και εκει βρίσκουνε πρόβλημα ,όταν έρχεται ο λαθρο αμεσως παίρνει ολα τα επιδόματα χωρίς χαρτιά ,έλεος πια βρε παιδιά πως τους αφήνουμε να Μας τα κάνουν αυτά ;Και απο το 2020 αλλάζουν ολα τα δεδομένα πρεπει να δηλώνουμε και το σχολείο που πηγαίνει το παιδί μας αλλιώς δεν το παίρνουμε ,ουτρ και το Α21,έχει κανταντησει αηδία όλο αυτό ,εχουν φτασει τον Ελληνα στο τέλμα πια,ειναι πολλά τα κολλήματα τελος πάντων που δεν γράφονται εδώ ,τα νεύρα τσανταλια έχουν γίνει ,ας βοηθήσουν επιτέλους τους Έλληνες που πεθαίνουν στον δρόμο και ας αφήσουν αυτα που ξέρουν να μην τους πει η ευρωπαϊκη ένωση κακούς
    Γιατι τωρα όλη η Ευρώπη δεν μιλάει για αυτους και για την αδικία και ρατσισμό κατα των Ελλήνων ,ΤΙ; ΟΧΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή