Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ζητάς βετεράνος κατέληξε στο αυτόφωρο γιατί συνέλαβε ΕΠΕΝΔΥΤΗ κλέφτη του δίκυκλου του



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Τους ακινητοποίησε ενώ του έκλεβαν το δίκυκλο έξω από το σπίτι του και κατέληξε στον .. Εισαγγελέα


Να σε κλέβουν και να σου ζητάνε και τα “ρέστα”! Με αυτόφωρη σύλληψη για απόπειρα διάρρηξης σε δίκυκλο, και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων στην κατοχή τους, καθώς και ναρκωτικά, οι δύο διαρρήκτες- μεταξύ των οποίων κατά δήλωσή του “οριακά ενήλικος” Αφγανός, του έκαναν μήνυση για “απειλή” και “σωματικές βλάβες” χωρίς .. ούτε μία αμυχή!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/09-02.45) δύο άτομα επιχείρησαν να κλέψουν το δίκυκλο Αστυνομικού και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Ο ίδιος αντιλήφθηκε την απόπειρα κλοπής της μηχανής του και μόλις τον αντιλήφθηκαν οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας.


Από την αναστάτωση ξύπνησε και ο γιό τους με τους δύο άνδρες να καταδιώκουν τους διαρρήκτες τους οποίους ακινητοποίησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, για την αυτόφωρη διαδικασία .


Πληρώματα της Άμεσης Δράσης σε νυχτερινή περιπολία τομέα, άμεσα από τη διαβίβαση του σήματος από το Κέντρο δήλωσαν άφιξη στο σημείο και προχώρησαν στη δέσμευση και χειροπέδιση των δραστών. Κατά τον έλεγχο στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ναρκωτικά.

Οι δύο νεαροί κατά την εξακρίβωση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα όπου τους μετέφεραν, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους, εκ των οποίων 19άχρονος – κατά δήλωσή του – Αφγανός . Το παράδοξο ωστόσο στην υπόθεση είναι η στάση των Αστυνομικών της Υπηρεσίας, παρά τα επιβαρυντικά πειστήρια και στοιχεία για τους δύο διαρρήκτες, έβαλαν μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του δικύκλου το οποία αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, για “απειλή” και “σωματικές βλάβες”. Με την ίδια μεταγωγή, διαρρήκτες και θύμα απόπειρας διάρρηξης, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και το πρωί της ίδιας ημέρας ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον πολίτη, ιδιοκτήτη του δικύκλου.


 Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι πρόκειται για Αστυνομικό μεταξύ των πρώτων που είχαν επιλεγεί και διετέλεσε μέλος της ιστορικής για την ΕΛ.ΑΣ ομάδα “Ζ” και στη συνέχεια στη Διοίκηση, ο οποίος ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία για τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τελικά βρέθηκε .. κατηγορούμενος .


 ΠΗΓΗ uniformnews.gr

20 σχόλια:

  1. Τι να πω..... Όταν λέω ότι η αστυνομία πια είναι για τον λούτσο...... όπως και το νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο κινείται.....Που είναι τα παλιά καλά άτομα που στελέχωναν την ΕΛΑΣ.. Μιλάω εκ πείρας.....και ναι δεν είμαι αστυνομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. όταν μπήκαν οι πανελλήνιες τελείωσε κ η αστυνομία, η αλήθεια είναι αυτή όσο κ αν τσούξει η αλήθεια

      Διαγραφή
    3. εμείς στην Κρήτη παντός τους Λαθρομετανάστες αν τους πιάσουμε να κλέβουνε, την ιδιοκτησία μας σκάβουμε ένα Λάκο στα ψηλά βουνά και χωρείς να μας αντιληφθεί κανείς τους εξαφανίζουμε έτσι δεν έχουμε προβλήματα με τον Πουλημένο Νόμο, ούτε ση άλιος δεν τους αναζητάη και κανένας και τα κοκαλα τους λιώνουνε ώσπου να τους βρεί καπιος. έτσι δεν έχουνε επαναστατήσει ακόμα εδώ.

      Διαγραφή
    4. Κρητη και λες δεν εχουν επαναστατησει; μα εκει οχι μονο χτυπανε με μπαλταδες σε ταβερνες και ΑΤ,οχι μονο σπανε στο ξυλο κοσμο μερα-μεσημερι αλλα κανουν και παρελασεις με λαβαρα και ιαχες και δεν κουνιεται κανενας εκει ντοπιος !
      Δηλαδη εσυ τι αλλο θες; να σας κανουν παλι Εμιρατο οπως παλαιοτερα και περιμενατε τον Φωκα να σας απελευθερωσει;

      Διαγραφή
  2. Τέτοιες νομικές πρακτικές σε οδηγούν να τους πετάξεις στο βόθρο με ασβέστη να μην βρουν ουτε τα κόκκαλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω;Αηδία; Μόνο; Ποιός τους συμβούλεψε να κάνουν μυνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια Μ.Κ.Ο. θα τους συμβούλεψε... ξύλωμα και έξω απ΄τη χώρα, δεν σωνόμαστε αλλιώς!

      Διαγραφή
    2. mono aristeros tha to ekane file mou

      Διαγραφή
    3. Κάποια μκο σίγουρα

      Διαγραφή
  4. δεν θελει πολυ μυαλο ειναι ολοι τους καθοδηγουμενη ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρότεινα όπως οι συνδικαλιστές της αστυνομίας να κάνουν ότι ενέργειες και κινητοποιήσεις χρειάζονται, ώστε να αλλάξει αυτό το νομικό πλαίσιο, το οποίο δημιουργεί προβλήματα στους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπη και αισχος.ΖΗΤΑΣ αυτος οπως και ολοι θα εδιναν την ζωη τους για ολους αυτους που τον δικασαν.αξιζει τον κοπο ρε παλικαρια;οπως σας φερονται να τους φερεστε.που ακουστηκε να σου κλεβουν την περιουσια σου να τους πιανεις με ολα τα συνεργα και να πηγαινεις αυτοφοροαυτοφορο χωρις να τους εχεις σπασει τα κοκκαλα να μην ξαναπερπατησουν.βλεπεις ελληνας ομως ο ζητας προστατευμενα τα καθαρματα ομως.κοιτα που τους εμαθαν να κανουν και μηνυσεις;;;ποιος να φανταζοτανε οτι θα ζουσαμε και τετοιες καταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ξέρω ότι η Αστυνομία είναι μία αδελφότητα και μάλιστα δυνατή.Τί αστυνομία είναι η σημερινή δεν μπορώ να καταλάβω.Θυμάμαι τον πατέρα μου που ήταν στην Αστυνομία πόλεων ότι η ενοποίηση των σωμάτων ασφαλείας ήταν το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης Αντρέα Παπανδρέου τότε.Τώρα θα μου πεις που κολλάει αυτό;Και όμως όσοι είναι παλιοί αστυνομικοί θα καταλάβουν τι εννοώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι νόμοι ευνοούν τους παράνομους.. Έτσι ήταν και έτσι παραμένουν! Δυστηχως... Έχει συμβεί άπειρες φορές αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πότε θα έλθει η Για ώρα να τους στείλουμε από εκεί που ήλθαν οι βάρβαροι μαζί με τις ΜΚΟ Π0υ τους περ0οστατ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι, λέγανε οι παλαιότεροι. Από το "Αστυνομικό κράτος" που ελεεινολογούσανε οι "προοδευτικοί" φτάσαμε στο άλλο άκρο του χαϊδέματος κάθε εγκληματία!. Γιά να συνέλθουμε λίγο σαν κοινωνία γιατί έχουμε σοβαρά παρεκτραπεί. Ξυπνάτε γιατί γινήκαμε Νότια Αμερική!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ίδια η Ελ. ας δήλωσε ότι έχει στο δυναμικό της 9000 αδερφές ψυχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή