Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Απειλούν με απόταξη αστυνομικό στη Μυτιλήνη γιατί υπερασπίστηκε την Παναγία(βίντεο)



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ο αστυνομικός Παναγιώτης Φίκιας , από την Μυτιλήνη μίλησε έξω από τα δόντια στην εκπομπή του Δημήτρη Φιλιππίδη στον Hellas FM (Νέα Υόρκη) στις 15/12/2020, για τις διώξεις που δέχεται από την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας, από δημοσιογράφους του νησιού και πυρήνες ΜΚΟ και ΑΝΤΙΦΑ.


Αφορμή ήταν ένα δημοσίευμα (Αύγουστος 2018)του Στρατή Μπαλάσκα δημοσιογράφου τοπικής ιστοσελίδας , που λοιδορούσε την Παναγία , «ως εταίρα» με τον χαρακτηρισμό «Παναγία η πουτανιάρα» και ο αστυνομικός μαζί με εκατοντάδες οργισμένους πολίτες σχολίασαν στο διαδίκτυο την υβριστική συμπεριφορά.  Αποτέλεσμα να υποβληθούν μηνύσεις από τον δημοσιογράφο κατά πολιτών ανάμεσα τους και ο αστυνομικός Παναγιώτης Φίκιας (που σύρθηκαν στο αυτόφωρο) και από τότε ξεκινά η στοχοποίηση του. Σήμερα μετά από δυο χρόνια  η υπόθεση αυτή να έχει εξελιχθεί σε προσπάθεια απόταξης του αστυνομικού από το Σώμα.

Αλγεινή εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός που κατήγγειλε ο αστυνομικός, πως ο εισαγγελέας Λέσβου άσκησε δίωξη κατά της πράξης του δημοσιογράφου Μπαλάσκα, για εξύβριση συμβόλων, η οποία περιέργως τέθηκε στο αρχείο. Προφανώς κάποιοι προστάτες του νησιού έβαλαν το χέρι τους.

Όπως αναφέρει στον Δημήτρη Φιλιππίδη τα νήματα δίωξης του κινούνται μέσα από την αστυνομική διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ονοματίζοντας τον Υποστράτηγο Ελ. Ντουρουντούς  στον οποίο καταλογίζει μεθοδεύσεις κατά πολιτών που έχουν πατριωτική συνείδηση και στενές σχέσεις με τον δημοσιογράφο. Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ο αστυνομικός Φίκιας  που υπηρετεί 25 χρόνια το Σώμα στη Μυτιλήνη, αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις των κυκλωμάτων του εθνομηδενισμού στο νησί, που ταυτίζονται με τα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και με ΜΚΟ και τα οποία κρύβονται πίσω από την προσπάθεια εξόντωσης του.

Ο κ. Φίκιας καταγγέλλει ανελέητο κυνηγητό κατά πολιτών που αντιστέκονται σε φαινόμενα που προσβάλουν τον ελληνισμό και έχουν μετατρέψει το νησί σε άντρο κυκλωμάτων και αριστερόστροφων μορφωμάτων που μεθοδεύουν την μετατροπή του σε ισλαμική αποικία. Μεθοδευμένα προσπαθούν να κολλήσουν ταμπέλες ¨ακροδεξιών¨, σε χιλιάδες πολίτες που αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στο νησί της Λέσβου.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη στον Δημήτρη Φιλιππίδη, στον Hellas FM (Νέα Υόρκη).

Δείτε το επίμαχο προσβλητικό δημοσίευμα του «δημοσιογράφου» Μπαλάσκα κατά της Παναγίας και το σχόλιο του αστυνομικού Φίκια και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου  και τοπικοί συνδικαλιστικοί φορείς που βγάζουν ανακοινώσεις συμπαράστασης στον δημοσιογράφο, υιοθετούν και τα δημόσια σχόλια του, που εξυβρίζουν τα Θεία.

www.otavoice.gr


5 σχόλια:

  1. Ας τολμήσει ο εν λόγω δημοσιογράφος ΑΝ ΈΧΕΙ ΨΥΧΉ να πει κάτι για τον Αλλάχ,πουτανιαρη η παιδεραστή η οτιδήποτε άλλο όλοι κατά της Χριστιανοσυνης που να τους πάρει ο διάολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To κάτω κάστρο της Μυτιλήνης δεν είναι που φιλοξενούσε παλιότερα γυναίκες της δουλειάς; το οποίο ο Ματαφιάς το είχε κάψει όταν έδειραν μέχρι αναισθησίας έναν φαντάρο οι προαγωγοί; Η Παναγία που προστατεύει αυτές τις κοινωνικές λειτουργούς, πώς θα έπρεπε να αναφέρεται; Νομίζω είναι κάπως υπερβολική η αντίδραση από όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Μυτιλήνη δεν ήτανε πριν μερικά χρόνια, όταν κατά την διάρκεια θρησκευτικής τελετής, οι μουσουλμάνοι προσκύνησαν τους παπάδες? Δεν προσκύνησαν την εικόνα, αλλά τους ιερείς!! Γιατί; με ποίον τρόπο εμπλέκονται οι ιερείς στην μετανάστευση μουσουλμανικών πλυθησμών? Μήπως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως δείχνουνε; Επειδή στα νησιά και στις ορεινές περιοχές, λόγω του υψηλού επιπέδου χιούμορ συνιθίζεται από τους πληθυσμούς να κατεβάζουνε και κανά καντήλι προς δαίμονες και αγίους, προκειμένου να διατηρήσουν την ψυχική τους ηρεμία -χαρακτηριστικό του γένους μας-, δεν είναι φρόνιμο να συγκρίνουμε δύο ανόμοια είδη. Δηλαδή Αν - υπόθεση κάνω-, οι παπάδες φέρνανε τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα, για να τονίσουν -λόγω αντιπαράθεσης, το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων προς την ιουδαϊκή - χριστιανική θρησκεία και την περαιτέρω προσήλωσή τους, προς τους ιερείς, ποιός θα μπορούσε να αποδείξει το αντίθετο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περιπλέκεται το όλο θέμα με τις απαντήσεις και ερωτήσεις σας ταυτόχρονα

      Διαγραφή