Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας έστειλε ο Αρχιφύλακα ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Σπυρόπουλος για μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Επιστολή στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την αφαίρεση των κουμπουριών από το γραφείο της και τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, έστειλε ο Αρχιφύλακα ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Σπυρόπουλος, ο οποίος επίσης είναι περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.


Η επιστολή του:

“Κυρία Σακελλαροπούλου,

Τον τίτλο που κατέχετε τον υπερασπιζόμαστε εμείς οι ένστολοι πολίτες! Τον θεσμό, τον υπερασπιζόμαστε εμείς, που εσείς απαξιώνετε τα εμβλήματα μας και τον σύγχρονο παιάνα, τον Εθνικό ύμνο! Ξεχνάτε ότι για να υπάρχει σήμερα θεσμός του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, πολέμησαν τα κουμπούρια που αφαιρέσατε από το προεδρικό γραφείο!


Σεβόμενος τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς πλέον απαραιτήτως να αποδέχομαι τα πρόσωπα που τον εκφράζουν, με λύπη μου και με πολλά ερωτηματικά, διεπίστωσα ότι από της εκλογής σας και μετά, έχετε περιπέσει σε ουκ ολίγα σφάλματα που έχουν να κάνουν με τις Εθνικές ιστορικές μνήμες!

Μιλώντας ως ένστολος πολίτης αυτής της μαρτυρικής και ηρωικής φλούδας γης, που ονομάζεται Ελλάς, θέλω να σας εκφράσω την αγανάκτησή μου για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την ιστορία μας και τους αγώνες αυτού του Έθνους για ελευθερία και ανεξαρτησία!

Η ιστορία του Έθνους των Ελλήνων, έχει πέντε χιλιάδες χρόνια ένοπλων αγώνων, απέναντι σε βαρβαρικές φυλές, τρομακτικά υπέρτερες, όπου κυριολεκτικά άνδρες και γυναίκες περιέπαιζαν τον θάνατο, χωρίς να σκεφθούν αν θα νικήσουν ή αν θα ηττηθούν! Όλες αυτές οι ιστορικές μνήμες των Σπαρτιατών, των Αθηναίων, του μεγίστου των Ελλήνων Αλέξανδρου, των Βυζαντινών Κατάφρακτων ιππέων, του τελευταίου Βασιλιά της Πόλης Παλαιολόγου, έως τους Στρατηγούς του 1821, το έπος του Μεταξά το 1940 και την θυσία της Α΄ Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο, είχαν πολλές ομοιότητες και μια διαφορά!

Όλοι οι ηγέτες που αναφέρω πολέμησαν μπροστά και πλάι στα στρατεύματα τους, υπέρ βωμών και εστιών, δίνοντας οι ίδιοι το παράδειγμα.

Υπερασπίστηκαν την Θρησκεία τους και την ανεξαρτησία τους, προσκυνώντας τους θεούς τους, στα κλασικά χρόνια και ψάλλοντας το ΥΠΕΡΜΑΧΩ, στα τείχη της Βασιλεύουσας ! Ο Παλαιολόγος χάθηκε μαχόμενος κυκλωμένος από τα Τουρκικά ασκέρια! Το ‘21 τα μπαϊράκια και τα Φλάμπουρα ανέμιζαν στις κορφές των Καλαβρυτινών και Μανιάτικων βουνών!

Το 1940 και 1941, η Γαλανόλευκη κυμάτιζε στα όρη της Ηπείρου και της Μακεδονίας, συντρίβοντας τις Σιδηρές Μεραρχίες των Ιταλών και Γερμανών, τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν την Ίβο Τζίμα και το Βερολίνο! Και το 1974 η Α΄ Μοίρα Καταδρομών «προδομένη» από το πολιτικό σύστημα γιατί η Κύπρος έπεφτε μακράν, παρά την Ελληνική συντριπτική υπεροπλία σε σύγχρονα μέσα, έδινε ένα καλό μάθημα στους Τούρκους, παρόλο που είχε χάσει από «ατύχημα» σχεδόν την μισή της δύναμη!

Αυτά τα κατορθώματα έγιναν από ηγέτες που πολέμησαν δίπλα στον στρατό τους , πιο μπροστά ακόμα και από την πρώτη γραμμή! Ηγέτες που θεωρούσαν τον Παιάνα, την σημαία, το Φλάμπουρο και ολόκληρο το Έθνος που εσείς απαρνηθήκατε στα άρθρα σας, ως ένα και αδιαίρετο, μαζί με τους θεούς, τον Χριστό και το σημερινό Εθνόσημο!

Στο τελευταίο δε άρθρο σας, όλοι παγώσαμε που μας προετοιμάζετε για την μεγάλη συγκυβέρνηση, τον κρυφό πόθο των Γερμανών και τον διασυρμό μας για εκχώρηση Εθνικού ζωτικού χώρου στους Τούρκους, εφόσον για εσάς η πανδημία είναι πιο επικίνδυνη από τις Τουρκικές επεκτατικές βλέψεις

Για τον θεσμό λοιπόν που κατέχετε, θα πολεμήσουμε και θα τον υπερασπιστούμε εμείς οι ένστολοι και οι έφεδροι πολίτες, με την διαφορά ως φαίνεται και σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, χωρίς εσάς, που δεν πιστεύετε ιδεολογικά στο Εθνικό κράτος και την πλειοψηφική θέληση των οσίων και ιερών του λαού, πιστεύοντας ίσως σε μια δικαιοσύνη μειονότητας, με μνημόνια και εκχώρηση της ιστορίας, όπως η ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών, το κόψιμο των συντάξεων, που ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών της μειοψηφίας και πριν λίγες μέρες την έκθεση του λαού σας, με τα ψεύτικα βίντεο την μέρα των Θεοφανείων που πρόβαλαν δύο κανάλια από το 2015!

Αλήθεια, ποιο δίκαιο είναι αυτό που με ψεύτικα βίντεο έξι χρόνων πριν, καταδικάζουν έναν λαό σε παράταση της στέρησης των ελευθεριών του, με βαριές κατηγορίες περί ανευθυνότητας (STAR, ALPHA); Ο Έλληνας, λοιπόν, θα υπερασπιστεί τον τίτλο που σας εδόθη και πολλοί από εμάς ή τα απομεινάρια μας, θα γυρίσουν σε ένα σφραγισμένο φέρετρο με μια Ελληνική σημαία και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσει η ψυχή μας, πριν περάσει τον Αχέροντα και δει τον Κέρβερο, θα είναι ο Εθνικός Ύμνος, που δεν ακούστηκε στην δοξολογία της Πρωτοχρονιάς!

Καλή χρονιά κυρία Σακελλαροπούλου και στο χέρι σας είναι το κίνημα «is not my President», να αντιστραφεί!

Ως ίσοι οι πολίτες μεταξύ μας, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψιν και τα θέλω της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, μέσα από αυτήν την απλή επιστολή προς εσάς, ενός ένστολου πολίτη που τα δύο τρίτα της ζωής του τα έχει περάσει ντυμένα στο άρβυλο και την στολή υπερασπιζόμενος θεσμούς, αξίες και ιδανικά του λαού του!


225 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΜΟΥ ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο σου,τι κανουν οι εγκαθετες σαπιοκυλιες?εκεινοι επρεπε να σηκωσουν αναστημα.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο σου παιδί μου!
      Για το θάρρος σου
      Για τον πατριωτισμό σου
      Για τη δύναμή σου να λες την αλήθεια και να μη φοβάσαι
      Για τον χείμαρρο της γλώσσας σου
      Για τα ιδανικά σου
      Για τις αξίες σου
      Για την αγάπη σου για το Χριστό
      Για την αγάπη σου για την πατρίδα
      Για την αφοσίωσή σου στο Σώμα που υπηρετείς με αυταπάρνηση
      Για όλα αυτα που σε κανουν δυνατό και ήρωα!
      Γιατι με την μεγάλη δύναμη συντάσσεται η υπευθυνότητα.
      Υποκλίνομαι σε ενα πατριώτη ��

      Διαγραφή
    3. Ούτε καν το σταυρό της έκανε στην εκκλησία!!!

      Διαγραφή
    4. Μπραβο παληκαρι μου συγχγαρητηρια Ελληνα επιτελους καποιος επρεπε να πει στην κυρια αυτη οτι οφειλει σεβασμο και με καθε τροπο δεισνει οτι δεν ;αξιζε την τιμη... που της εγινε

      Διαγραφή
    5. Δεν γνώριζα όπως και πολλοί άλλοι πολίτες ότι η κυρία που κατέχει αυτό το αξίωμα έχει προβεί σε αυτά τα ατοπήματα και παρανομίες.. Τι γίνεται σε βάρος του Ελληνικού λαού επί τέλους;

      Διαγραφή
    6. Μπραβο σας!!θελει θαρρος κ τολμη για να ειπωθούν ολα αυτα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας...!ευχομαι οι Έλληνες να μην ξεχασουν!!η ιστορία μας βαρεια,με θυσιες πολεμους ,ηττες κ νικες!! πάντα μπροστα ο Χριστός μας !!!

      Διαγραφή
    7. Μπραβο σας και παλυυυ μπραβο σας σας ευχαριστουμε για το θαρρος σας καποιος επρεπε να θυμησει στην Κυρια Προεδρο της Δημοκρατιας μερικα πραγματα που μαλλον τα εχει ξεχασει η τα θεωρει περιτα ειμαστε Ελληνες με Ιστορια και αιμαι χυμενο 5000 χιλιαδων χρονων για να αποκτησουμε τη συμερινη (Δημοκρατια)και παλυ συνχαριτιρια και μακαρι να ακολουθουσαν και αλλοι το θαρρος και το παραδειγμα σας σας ειμαστε ευγνομων εμεις οι Ελληνες!!

      Διαγραφή
    8. Μπράβο σου. Τέτοιους ένστολους χρειάζεται η Ελλάδα μας.

      Διαγραφή
  2. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την επιστολή αυτή με τα τόσο ειλικρινά αισθήματα για την πατρίδα μας, και θέλω να πιστεύω ότι εκφράζουν όλους τους Έλληνες πολίτες και μακάρι τα λόγια του να τα ασπάζονται και όλοι οι συνάδελφοι του.
    Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αγιάσει το στόμα σου παλικάρι μου, εύχομαι να έφτασε το μήνυμα στα χέρια της και να μην βρέθηκε στον πρώτο κάδο σκουπιδιών. Πρέπει να νιώθει μεγάλη ντροπή της που κατέβασε όλα τα ιερά και οσια που όλοι μας προστατεψαμε κατά την θητεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας νομίζουν για ζώα λες κ δεν έχουμε καταλάβει ότι εχουν παραδώσει τη χώρα σε ξένα σκοτεινά κέντρα εξουσίας κ ότι αυτά τα σούργελα των ψευτοκυβερνήσεων κυβερνούν κατόπιν ξένων αποφάσεων..Σε όλες τις δυτικές χώρες,η Νέα Τάξη κυβερνάει με νεοκομμουνισμό,αθεία,διαφθορά,σήψη κ γενικά κρίση όλων των θεσμών..Δεν το βλέπουμε παντού??Αναρχία κ ατιμωρησία..Τωρα με τον Μπάιντεν κλείνει το παζλ της παγκοσμιοποίησης.Ο Τραμπ με τα στραβά του κ τα καλά του τους χάλαγε τη μανέστρα.Γι'αυτό λύσσαξαν παντού όλα τα ανδρείκελα της παγκοσμιοποίησης να τον φάνε με κάθε τίμημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χιλια μπραβο δεν ηπαρχουν λογια ετσι σκεφτομασται το 90 /100 του εληνικου το παν στον ελληνα ειναι 1ον η θρησκ και η πατριδα και επιτα η οικογενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σου παληκάρια σάν εσένα έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε έχει γεμίσει η Βολή κότες καί μασονία του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι Λεβέντης!!! Εκφράζεις τηνπλειοψηφια των Ελλήνων!! Είμαι περηφανη βλέποντας το ποιον που θα πρεπε να έχουμε όλοι οι Έλληνες και πολυ περισσότερο οι ένστολοι συνάδελφοι σου!!! Ζητώ η Ελλάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο για το ήθος και την λεβεντιά σου άξιος Έλληνας που σέβεται της αξιες της πατρίδα σου μακάρι όλοι να έχουν μέσα τους ακόμα αυτές τις αξίες πιστη πατρίδα οικογένεια! !!!!!!!!👏👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα φυλαξου γιατι θα σε πουν φασιστα και επειδη ειναιφιδια στην εχουν στημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα σε πουν φασιστα.φυλαξου ειναι. Φιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΑΣ!!!ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πεσο υπερηφανος αισθανωμαι για τον ηρωα αρχιφυλακα της ΕΛ.ΑΣΤ. ΜΠΡΑΒΩ ΤΟΥ
    κανονικα επρεπε να παει να πνηγη η αχριστη ανθελληνικη προεδρος της ψευτοδημοκρατιας.μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια φιλε μου πολυ εμπεριστατωμένη άποψη και δήλωση συμφωνώ μαζί σου.Ο μόνος σοβαρός κατ εμέ προεδρος δημοκρατίας ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος, πιστευεσε όλο αυτό και είχε ενεργό ρόλο, η συγκεκριμένη για μένα δεν είναι προεδρος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mπραβο φίλε κ συνάδελφε Γιώργο. Αξιος.. Πες τα.. Τιμή που σε γνώρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χίλια ΜΠΡΆΒΟ. ΕΛΛΑΣ ίσον Μεγαλείο!
    Εκπροσωπείτε αυτή την κρίσιμη για το έθνος μας ώρα, τη ψυχή κάθε γνήσιου ΈΛΛΗΝΑ πολίτη. Η ΜΝΉΜΗ ΤΩΝ ΗΡΏΩΝ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΒΉΣΕΙ ΠΟΤΈ!!!
    Πάντα άξιος, να υπερασπίζεστε τα ιδανικά μας. ΕυΛοΓηΜέΝη χρονιά να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ,ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο ρε λεβέντη ποσό πιο ωραία να τα πει κανείς μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θερμά συγχαρητήρια. Ο Θεός μαζί σας. Ει ο Θεός μεΘ'ημών ουδείς καθ ημών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!!!
    ΕΚΦΡΆΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
    ΕΙΘΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΗΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγχαρητήρια παλικάρι μου να σε χαιρεται η μάνα που σε έβγαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΈΝΗ ΚΥΡΊΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΉ ΠΊΣΤΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΉΛΙΑ.
    ΥΓ.ΔΕΝ ΦΤΑΊΕΙ ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ Η ΚΥΡΊΑ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΌΛΟΙ. ΤΟ ΒΑΡΎ ΑΤΌΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΕΝΏ ΤΗΝ ΉΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ Π.τηςΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο. Κάποιος πρέπει να τραβάει το αυτί αυτών που νομίζουν ότι το αξίωμά τους είναι τσιφλίκι του παππού τους. Καλή συνέχεια και η Παναγία μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Πήρα κουράγιο και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου. Υπάρχουν Έλληνες, υπάρχει Ελλάδα, υπάρχει και ο Θεός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα συνάδελφε. Προσυπογράφω την εμπεριστατωμενη επιστολή σου προς την κυρία Πρόεδρο της δημοκρατίας. Με την επιστολή σου της επισημαναται πως πρώτα αυτος ο Πρόεδρος της Δημακρατιας πρέπει να προασπιζει όλα όσα αναφέρονται σε αυτήν κ μετά όλη εμείς. Ελπίζω κ ευχω μαι με την στάση της από κ πέρα να σε/μας δικαίωση. Νικόλαος Παπαδατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άξιος παλληκάρι μου. Συμφωνώ μαζί σου και προσθέτω, μαζί με τους ένστολους και εμείς οι απλοί λαϊκοί πολίτες, αυτής της χώρας, υπερασπιζόμαστε τους θεσμούς. Αυτοί που κατέχουν αυτές τις θέσεις κάνουν τα πάντα για να τις καταργήσουν. Ευχαριστώ πολύ.
    Άννα Χατζηγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτά να τα βλέπουν όλοι οι Έλληνες που με την πρώτη "στραβή" θα πάρουν τα διαβατήρια τους και θα φύγουν ενώ κάποιοι άλλοι θα μείνουν εδώ για να μπορέσουν αυτοί οι "άλλοι" να γυρίσουν και να το παίζουν ήρωες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να τα πανε τα κουμπουρια στο πολεμικο Μουσειο .Κουμπουρια πουλαει στην Αραχωβα ενα μαγαζι ειναι αντικες.Τον Εθνικο Υμνο τον παιζουν οι μπαντες στις παρελασεις στις εθνικες επαιτειους και σε πολλες αλλες περιστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ σωστά. Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπραβο σου λεβεντη για την επιστολη!!Οι προδοτες δεν καταλαβαίνουν ομως απο επιστολές...Ενα πραγμα θέλουν..κι αυτο το ξέρουμε όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπράβο σου Λεβέντη Έλληνα!!!
    Μπράβο σου Παλληκάρι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπράβο και ξανά μπράβο, είμαι ανατριχιασμενος!!! Μέσα από την ψυχή μου τα ίδια ακριβώς νιώθω και θα έγραφα και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ὑπέροχη ἐπιστολή, πού ἐκφράζει τίς απόψεις καί τά «θέλω» τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ ! «Προίσταται»" Ἓλλήνων ἡ κ. Κατερίνα ( πού δέν τήν ἐπέλεξαν ) καί ὂχι κάποιου κόμματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με τέτοια παληκάρια μπορούμε να ελπίζουμε οτι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Μονο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.
    Καλή χρονιά σε όλα τα ενστολα παληκάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ευγε! Τα θερμα μου συγχαρητηρια για τις αληθειες που τολμησες να πεις! Η Παναγια να σε σκεπει παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγχαρητήρια θερμά συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε. Μας εκφράζεται απολύτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατί χάνεις τα λόγια σου,ολοι έχουν διαταγές για μια νέο εποχή (του κοντρολ).γιατι ζωριζουν τα εμβόλια και το τεστ στην μύτη για να γίνουμε χωρίς να το θέλουμε ακόλουθη του εξαποδώ, ενώ ολοι οι μεγάλοι πολιτικαντες γιατροί κ.λ.π.οι πληρωμένοι ακόλουθοι βαζουν βιταμίνες αντί το δηλητήριο κορόνα 19. Δεν βλέπετε στην Αμερική διθεν ψηφίστηκε ενας που δεν ξέρει να μιλάει, ότι του λενε στο αυτάκι του αυτο λεει . Μην σας φενετε παράξενο,τωρα ολοι για τον αντιχριστο δουλεύουν. Όποιος ξέρει να προσευχετε καλος μπωρει να σωθεί καμία ψυχή τιποτα αλλο δεν μας σώζει. Τι κανουν με την Εκκλησία θελουν να την καταρρεύσουν γιατί μόνη σωτηρία για τον ανθρωπο ειναι ο Χριστός. Ελα που θα εχει τον τελευταίο λογο ο Κύριος μας και Θεος μας ,ότι θέλει ας κάνει ο καθένας. Ο ΘΕΟΣ θα επιτρεψει οπως θελει αυτος. Όλοι μας να διαβάζουμε την Αγια Γραφή και προσευχη. Η αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη άρχισε προ πολλού. Ο Χριστος και η Παναγιά μαζι μας και με ολον τον κοζμο μαζι και με τους άπιστους ολους ο Θεος μας έπλασε.ΑΜΗΝ καιΔοξα τω Θεώ πάντων ένεκεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να ζήσεις αγόρι μου άμα έχουμε τέτοιους μαχητές με τόσο ψυχικό σθένος και πίστη δεν φοβόμαστε κανένα στο κάτω κάτω αν καταστραφεί η πατρίδα μου τι την θέλω τη ζωή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μπράβο παλικάρι μου! Τα είπες ακριβός όπως έπρεπε. Να αγιάσει το στόμα σού! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λεβέντης 2 μέτρα,όπου τιμάει,τα παντελόνια που φοράει,και δεν μασάει,όποιον και αν έχει απέναντί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτο που εκανε δεν το κανει ο μεγαλυτερος Ανθελληνας στο κοσμο. Ειναι ντροπή να κατεβασει αυτο που μας απελευθερωσε και μας έκανε περήφανους.
    Χιλια μπράβο για την επιστολη σου. Εκφράζεις ολους τους Έλληνες...
    Θελω να πιστεύω να ξαναδω αυτο που μας απελευθέρωσε στη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ένα τεράστιο Μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο για κάτι που πολλοί θα θέλαμε να κάνουμε αλλά μένουμε στην σκέψη και στα λόγια. Με θάρρος και τόλμη αυτός ο Έλληνας το έκανε για όλους μας. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ενα μεγαλο μπραβο ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ο Θεος να σεχει καλα .Για αυτο η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συγχαρητήρια! Προσωπικά με εκφράσατε απόλυτα.Θα ήθελα να δω την απάντηση, αλλά σιγά μην απαντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Συγχαρητήρια για την τόλμη σας που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας!!! Θέλω ν α πιστεύω ότι εκφράζετε μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού... Ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπράβο σας!!! Μακάρι να το λάβει υπόψη της και η πρόεδρος και οι κυβερνώντες αλλά και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι που μας γεμίζουν με ψεύτικες και κατασκευασμενες ειδήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ" ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟΥΣ!!
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Η "ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ"!
    ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ΑΝΕΥ ΑΝΑΒΟΛΗΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Όσο υπάρχουν τέτοια παλικάρια δεν φοβόμαστε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΥΓΕ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΈΤΣΙ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βαθεια ανθελληνική η στάση της ΠτΔ.Η προσπάθεια αποδομησης της έννοιας του έθνους και του ελληνισμού γενικότερα είναι εμφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εύγε, στην επιστολή σου και μέσα σε λίγες προτάσεις, συμπεριέλαβες όλα όσα απαρτίζουν την Ελλάδα μας ,τα ιερά σύμβολα της και τους αγώνες των ηρώων μας για την ελευθερία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέρ πίστεως και υπέρ πατρίδος! !! Η Παναγία μαζί μας!

      Διαγραφή
    2. Άξιος Ελληναρα μου!! Μπράβο σου παλικάρι μου!!

      Διαγραφή
    3. Τα λόγια ψυχής που γράφτηκαν ξεσηκώνουν Συνηδισεις
      Αυτό το υποκείμενο ψηφίστε από σχεδόν την πληοψηφια της Βουλής.
      Άρα ως γνωστόν μας κυβερνούν συν αυτην ανδεικελα και ανθέλληνες .
      Τα ρεστα είναι ότι ο ελληνικός λαός ταξιδεύει προς τον ΑΡΗ με σκυλάκια και γατουλες αγκαλιά .
      Η Ελλάδα εντός ολίγου πωληται .

      Διαγραφή
    4. Μπράβο σου!! Ευτυχώς έχουμε παλικάρια ακόμα!!

      Διαγραφή
  56. Είσαι Λεβέντης, είσαι γενναίος.Ευγε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπράβο σου! Η Παναγία να σε φυλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συγχαρητήρια για τη δύναμη που έδειξες να τα βάλεις με τους ανθελληνες και άπιστους. Δυστυχώς εκεί ανοίκει η Κυρία που μας ήρθε φυτευτη. Ήρθε να εκτελέσει εντολες και όλα τα κόμματα συμφώνησαν για την εκλογή της. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές φωνές διαμαρτυρίας. Η Παναγία να σε σκεπάζει παλληκάρι μου. Έκανες περήφανο ένα Λαό και τη μάνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αντε να βρειτε και σεις ενα ΤΡΑΜΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πάντα άξιος.
    Ελπίζω να μην σου στοιχίσει.
    Οι αλήθειες δεν αρέσουν σε κανέναν.
    Πονάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συγχαρητήρια! Παράδειγμα για όλους μας και νομίζω ότι θα πρέπει να αντιπροσωπεύει ολο τον ελληνικό λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ήθος σας και τιμή στους γονείς σας που σας μεγάλωσαν με αυτές τις αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Είμαι 60 χρονον από την Κύπρο. Έχω περάσει την εισβολή την προδοσία αν σε είχα εδώ θα εσκυβα και θα σου φιλούσα τα πόδια . είσαι στην ηλικία του γιου μου σε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που υπάρχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παρατραβηγμένη επιστολή.
    Αν και δεν της έχω ιδιαίτερη συμπάθεια,η πρόεδρος δεν έχει δώσει δικαιώματά, μια επιστολή με 2-3 παραγράφους θα ήταν αρκετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαβο σου παληκαρι μου υποκλεινομε για σενα εισε ΑΞΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
  65. Παρατραβηγμένη επιστολή.
    Αν και δεν της έχω ιδιαίτερη συμπάθεια,η πρόεδρος δεν έχει δώσει δικαιώματά, μια επιστολή με 2-3 παραγράφους θα ήταν αρκετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μπράβο παλικαρι μου να είσαι ευλογημένος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μπουρδες ένθεν κακειθεν κύριοι. Άλλα είναι τα σοβαρά θέματα σήμερα. Πανδημία, οικονομία, προβληματισμος για το αύριο της χώρας.Αφηστε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και ασχοληθείτε με πράγματα χρήσιμα και ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μεγάλα λόγια και τις μπούρδες τις λένε όσοι αυτή τη στιγμή "κυβερνάνε" το τόπο μας.Σε αυτούς να στείλετε το σχόλιο σας μήπως και ασχοληθούν με πράγματα χρήσιμα και ουσιαστικά,πέρα από το να τρομάζουν τους ανθρώπους και να μας στερούν ελευθερίες για μία από τις πολλές πανδημίες που έχουν περάσει ενίοτε στην ανθρωπότητα

      Διαγραφή
  68. Είμαστε περήφανοι για σάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μπράβο συγχαρητήρια για την επιστολή αυτή! Μόνον έμμετρο κι αηδία μπορεί να προκαλέσει στον οποιοδήποτε ελληνα χριστιανό ορθόδοξο η στάση της προέδρου Δημοκρατίας. Ο Θεός ας μας απαλλάξει από τέτοιες προέδρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Συγχαρητηρια παλικαρι μου για το θαρρος ειπες ακριβως την πραγματικη αληθεια με το ονομα της.Ο Θεος να σου ανταποδωσει το καλο σε εσενα και την οικογενεια σου γιατι μονο αυτος μπορει να σου δωσει ητε την υγεια ητε οτι καλυτερο ποθεις.Ουτε τα εμβολια ουτε τα χρηματα δεν κανουν τιποτα μπροστα στον Θεο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Συνχαριτηρια λεβέντη για την επιστολή σου, λεβέντες ή να παρετηθει να φύγει δεν εκφράζει κανέναν ή να την παρατησουμε εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΗΧΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ. ΕΥΓΕ! ΥΠΟΛΚΙΝΟΜΑΙ. ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μπράβο τίποτα άλλο είσαι υπόδειγμα ανθρώπου και πατριωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μια λέξη είναι αρκετή ΕΛΛΗΝΑΣ αυτό που δεν γνωρίζει η κ πρόεδρος.ΑΞΙΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μια μόνο λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ ίσως να μην την γνωρίζει η κ πρόεδρος .ΑΞΙΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΞΙΟΣ να φορά στο στήθος το ΕΘΝΟΣΗΜΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Άξιος πατριώτης!εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γνήσια ελληνική ψυχή!
    Συγχαρητήρια, Υποκλίνομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εύγε αγαπητέ συνάδελφε. Το στεναχωρο ότι σωματεία ανά την επικράτεια η ποασυ κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ. 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μπράβο σας!!! Μας εκφράζετε απολύτως!!! Νιώθουμε υπερήφανοι που υπάρχουν τόσο θαρραλέα παλικάρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μπράβο σας!!! Μας εκφράζετε απολύτως!!! Νιώθουμε υπερήφανοι που υπάρχουν τόσο θαρραλέα παλικάρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Συγχαρητήρια!! Εύγε!! Μας εκφράζετε απόλυτα!!! Νιώθουμε υπερήφανοι που υπάρχουν τόσο θαρραλέα παλικάρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μπράβο σας !! Είστε παλλήκαρος κυριολεκτικά ! Σας τιμούν τα όσα γράψατε και τιμάτε επάξια τη στολή σας, τα διακριτικά, το εθνόσημο και την Ομάδα σας !!!
    Ο Θεός να σας προστατεύει πάντοτε!!
    Άξιοι οι γονείς σας !!
    Με εκτίμηση
    Κ. Οικονόμου
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Να ζήσεις, παλικάρι μου!
    Ελλήνες σαν εσένα θα μας βγάλετε στην αντίπερα όχθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μπράβο σας !! Είστε παλλήκαρος κυριολεκτικά ! Σας τιμούν τα όσα γράψατε και τιμάτε επάξια τη στολή σας, τα διακριτικά, το εθνόσημο και την Ομάδα σας !!!
    Ο Θεός να σας προστατεύει πάντοτε!!
    Άξιοι οι γονείς σας !!
    Με εκτίμηση
    Κ. Οικονόμου
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μπράβο σας !! Είστε παλλήκαρος κυριολεκτικά ! Σας τιμούν τα όσα γράψατε και τιμάτε επάξια τη στολή σας, τα διακριτικά, το εθνόσημο και την Ομάδα σας !!!
    Ο Θεός να σας προστατεύει πάντοτε!!
    Άξιοι οι γονείς σας !!
    Με εκτίμηση
    Κ. Οικονόμου
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Δόξα τω Θεώ! Υπάρχει μαγιά! Τελικά μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα... Να ζήσεις! Ευχαριστώ για την χαρά που μου/μας έδωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. SHE IS NOT MY PRESIDENT... SHE IS COMING AS A NIGHTMARE, FROM THE DARKEST DREAMS.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...
    ΜΕΝΕ ΜΕΝΕ, ΘΕΚΕΛ ΟΥΦΑΡΣΙΝ - ΕΜΕΤΡΗΘΗ, ΕΖΥΓΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗ ΕΛΛΕΙΠΟΒΑΡΗΣ! ΑΪΝΤΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΑΛΛΗΚΆΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ. ΕΧΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
    ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΩΣ ΗΡΩΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΜΗΤΈΣ. ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΆΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ. ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΩ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΉ ΣΟΥ. ΕΎΓΕ ΤΗΣ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΡΩΑ. ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ. ΝΑ ΣΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΕΓΕΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μπράβο Άξιος θνησκομεν υπέρ πίστεως και πατρίδος όταν ο καιρός το καλέσει.Οι βιγλατορες άγρυπνους. Ο εφιάλτης δεν θα περάσει. Έχουν γνώση περί του πρακτικού όταν ο καιρός το καλέσει.Ανδριζου αξιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΕΎΓΕ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    Με την επιστολή σου απέδειξες πόσο ΑΝΩΤΕΡΟΣ είσαι από τους δήθεν ανωτέρους σου, της Στρατιωτικής και πολιτικής
    ηγεσίας αυτής της χώρας! Πού πάνε οι όρκοι πού δίνουν όταν είναι να αναλάβουν κάποιο αξίωμα; Εφαρμόζουν πίστην εις το σύνταγμα και τούς Νόμους τού Κράτους; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ μήπως ζούμε σε μια αρρωστημένη Δημοκρατία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μπραβο για την τολμη σου! Μας εκφραζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να εκλέγεται απευθείας από τον Ελληνικό λαό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εύγε για το θάρρος σου και τα ιδανικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μακάρι κι άλλοι σαν εσένα. Μας έκανες υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Συγχαρητήρια...αυτο το γυναιο κάποτε εκπροσωπούσε την δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα.. Άφησε τους κλέφτες κ τους απατεώνες που μας κυβερνούν να εγκληματουν ελεύθερα.. Ε λοιπόν το λιγότερο που είχαν να κάνουν ήταν να βρωμίζουν την ιερή αυτή θέση με την παρουσία της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Συγχαρητήρια για την σωστή επιστολή που στείλατε σε μια αδιάφορη,ανιστόρητη και άθεη γυναίκα,που από ότι φαίνεται,δε τιμάει καθόλου το έθνος της, (εκτός εάν δεν έχει Ελληνικές ρίζες)δε τιμάει καθόλου την ορθόδοξη τούτη πατρίδα και συνεπώς δε τιμάει το Σύνταγμα της χώρας της οποίας προεδρεύει.Και επειδή όντως δεν την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός, αλλά τα έχουν κανονισμένα μεταξύ τους οι σημερινοί πολιτικοί του τόπου μας,και κατά όπως τους επιβάλλεται και από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, πρέπει να λέγεται το αληθές και σωστό, μήπως και με τη βοήθεια του Θεού πάνω από όλα, αλλάξει προς το όντως καλύτερο αυτός ο τόπος και μακάρι και όλος ο κόσμος! Ελπίδα, Πίστη στο Θεό και Καλόν Αγώνα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Συγχαρητήρια Έλληνα. Συντάσσονται με την επιστολή σου,όπως άλλωστε πολλοί Έλληνες. Αφαίρεση της ελληνικής σημαίας και σιγαση του Εθνικού Ύμνου, έκαναν μόνο οι προδότες και οι ανθελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την δύναμη και την αγανάκτηση που νιώθεις διαβάζοντας αυτά που γράφεις Να λάβουν σοβαρά κάποια πράγματα ...για τους " καιρούς"που έρχονται ...Συγχαρητήρια ΠΑΛΙΚΑΡΙ ( γιατί τα παλικάρια είναι έξω στην μάχη με καθημερινό κυνδινο της ζωής τους.( Ας ψάξετε να με βρείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Συγχαρητήρια παιδί μου . Η Ελλάδα μας υπάρχει γιατί πριν από εσένα , υπήρξαν φωνές με ψυχή σαν την δική σου. ΑΞΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Συγχαρητήρια κ καλή δύναμη, σε αυτά που θα αντιμετωπίσεις στη συνέχεια κε Αρχιφύλακα. Το Σύστημα είναι αμείλικτο. Πάντα άξιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Συγχαρητήρια.. Είστε Ελληνας με Ευ ψυχια. Αν ακούγονται όλο και πιο συχνά τέτοιες φωνές, αν οι απλοί πολίτες αποτινάξουν το φόβο και παίρνουν θέση διπλα τους, γινόμενοι ασπίδα τους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Συγχαρητήρια για όσα είπες ενάντια στην ανόητη και ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ Σακελλαροπούλου που ΔΥΣΤΥΧΏΣ έχει ΑΝΆΞΙΑ το πρώτο αξίωμα της πατρίδος μας. Το λυπηρόν είναι πως από την ίδια Στοά που παράγει αξιωματούχους της Ελλάδας προέρχονται και πολλοί άλλοι ακόμη που στόχος τους έναντι ΑΜΟΙΒΗΣ είναι να ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ την Ελλάδα μας. Όμως είναι συν τοις άλλοις και ΗΛΊΘΙΟΙ γιατί ξεχνάνε πως αν ξεσηκωθεί Η ΡΩΜΙΟΣΎΝΗ αυτούς όλους θα τους λιντσάρει και θα τους κρεμάσει γιατί έτσι τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Έχω δύο λέξεις για εσένα λεβέντη μου ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌΣ προς το πρόσωπο σού ΑΔΕΡΦΈ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Έχω δύο λέξεις για εσένα λεβέντη μου ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌΣ προς το πρόσωπο σού ΑΔΕΡΦΈ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αν όλοι οι Ελληνες είχαμε το σθένος αυτού τού γενναίου ανθρώπου δεν θα είχαμε την κατάληξη που έχουμε σήμερα!!Μπράβο σου και εύγε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΓΛΟΥ10 Ιανουαρίου 2021 στις 9:27 π.μ.

    ...........χωρίς σχόλια.... θα έλεγε κανείς αλλά δεν μπορείς να μην αναφερθεις σε έναν ήρωα της νέας εποχής μας!γιατί το να σηκώσεις ανάστημα με μια επιστολή προς τον/την Πρόεδρο Δημοκρατίας μιας προδομενης χώρας από πουλημένους πολιτικούς σαν αυτους,νομίζω ότι είναι αντάξιο εγχείρημα με αυτό ενός σύγχρονου ήρωα.μπορει οι πρόγονοί μας να δώσανε το αίμα τους για τη διάσωση της πατρίδας μας,της θρεισκιας μας και της οικογένειάς μας με ξένους απολίτιστους πολιτισμούς αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια την απαξίωση όλων αυτών των αξιών με τους ανθελληνες δικούς μας πολιτικούς.συγχαρητηρια σε σένα λοιπόν που υψωσες το ανάστημα σου στο πιο ανθελληνικό σύστημα που υπήρξε ποτέ....είσαι ο δικός μας ήρωας....μακάρι να διαβαστούν όλα αυτά από κάποιον Ε Λ Λ Η Ν Α αξιοματουχο κάποια στιγμή και ξαφνικά δούμε την Ελλάδα που μας χάρισαν όλοι αυτοί οι ήρωες που πολύ σωστά ανέφερες ....ήρωα μας...Σε αγαπάμε και θα προσευχόμαστε να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Συγχαρητήρια...είναι ίσως το λιγότερο που θα μπορούσε να πει κανείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Τα σεβη μου σε εσενα που τιμας ιδανικα και αξιες, τη στολη που φορας, που εχεις ακλονιτη πιστη, σε μια κοινωνια σαπιλας, απροσωπη, λουφαγμενη και υποκλινομενη στα ξενα, αναξια προτυπα.
    Να σε προστατευουν ολες οι ουρανιες δυναμεις απο ορατους κι αορατους εχθρους.
    Με συγκινεις και συναμμα με κανεις υπερηφανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Υπηρέτησα την πατρίδα μου στο στρατό !!!22 μήνες!!! με το εθνόσημο!!!και αν χρειαστεί είμαι έτοιμος για την πατριδα μου!!! Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μού σε έναν πολίτη!!έναν αξιωματικό!!Που φορά το εθνόσημο σύμβολο!!του έθνους!!!Μπραβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Υπηρέτησα την πατρίδα μου στο στρατό !!!22 μήνες!!! με το εθνόσημο!!!και αν χρειαστεί είμαι έτοιμος για την πατριδα μου!!! Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μού σε έναν πολίτη!!έναν αξιωματικό!!Που φορά το εθνόσημο σύμβολο!!του έθνους!!!Μπραβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Διαβάζω την επιστολή και έχω βουρκώσει. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να υψώνουν ανάστημα και να εκφράζουν αυτά που σε πνίγουν!! Καλή λευτεριά αδερφέ... ΑΞΙΟΣ - ΑΞΙΟΣ - ΑΞΙΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Απλά υπέροχος, αξιοθαύμαστος και αξιομίμητος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Μακαρι ολοι οι ενστολοι μας να εχουν τη ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΑΣ.Ελπιζω να διαβαστει με περισκεψη απο την προεδρο και να μεταδοθει όπου γης στην ελληνικη επικρατεια! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!Μας εκφραζετε απολυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μπράβο σου παλικάρι μου!!! Φτωχά τα λόγια για να μπορέσουν να εκφράσουν την αξία της ψυχής σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Αδελφέ μαζί σου! Ο Θεός είναι πάντοτε με το δίκαιο των ανθρώπων όλου του κόσμου! Αρκεί να είμαστε Ενωμένοι και Αποφασισμένοι! Νύν Υπέρ Πάντων Αγών.
    Στο τέλος ο Θεός θα νικήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Δεν φταίει η Πρόεδρος γιατί ήταν και είναι η ίδια και πρίν και τώρα.Αυτός που την πρότεινε και υποστήριξε δεν το γνώριζε; Αρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Δόξα τω θεώ υπάρχουν και κάποιες φωνές που αποτυπώνουν τη γνήσια ελληνική λεβεντιά και το αδουλωτο του χαρακτήρα του Έλληνα, μαζί με το αυθεντικό και ανοθευτο ήθος και ύφος του ορθόδοξου χριστιανού σε πείσμα των ολοκληρωτικών και ισοπεδωτικων επιδιώξεων των σύγχρονων "ανοιχτόμυαλων"και προοδευτικών ανισοτήτων κέντρων εξουσίας που στόχο έχουν να ξεριζώσουν καθετί που θυμίζει Χριστό και Ελλάδα, κληροδοτωντας στην επόμενη γενιά μια αχρωματιστη,αγευστη και ανέκφραστη Ελλάδα που δε θα μοιάζει σε τίποτα με την Ελλάδα χάρη της οποίας θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας και θυσίασαν τα πάντα...,σε αντίθεση με τα σημερινά συγχρονα "ομοιώματα" πολιτικών που αδίστακτα και ανερυθρίαστα θυσιάζουν όλους τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες χωρίς να διστάζουν να επεμβαίνουν επικίνδυνα με τα βρώμικα χέρια τους στην Αγία Εκκλησία μας με την ακατανοητη ανοχή των επισκόπων....
    Συγχαίρω με όλη τη δύναμη της ιερατικής μου ψυχής τον αρχιφύλακα ΕΛ.ΑΣ Γιώργο Σπυρόπουλο και εύχομαι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Εύγε παληκάρι μου, σε σένα και τους ομοίους σου, να σε χαίρονται οι γονείς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μπράβο σου παλληκάρι μας που με περίσσειο θάρρος απευθύνεσαι στην υφιστάμενη ΠτΔ η οποία στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού μπροστά στους προηγούμενους ΠτΔ είναι ένα απόλυτο μηδενικό. Εύγε που υπερασπίζεσαι τα ιδανικά μας,τα όσια και τα ιερά μας.Ο Θεός να σου δίνει Υγεία και Δύναμη να κάνεις το καθήκον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΠΡΟΣΚΥΝΏ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΟ ΑΞΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΖΗΤΏ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Συγχαρητήρια παλληκάρι μου! Η Παναγιά να σε σκεπάζει! Να σε χαίρεται η μανούλα σου. Μας εκφράζεις απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Η προεδροςδεν θα έπρεπε για όσο διαρκεί η πανδημια, να δώσει τον μισθό της για συσυσιτια ανέργων και φτωχών καθώς και όλοι οι πολιτικοί του Κοινοβουλίου με πρώτους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων και τους υπουργούς για να δώσουν το καλό παράδειγμα γιατί έτσι κάνουν απλά οι ηγέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Με συγκινήσατε !!!
    Ο Θεός μαζί σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!! ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Εύχομαι η πράξη σας (όχι μόνο να στείλετε την επιστολή) να υπερασπιστεί τε τα ιδανικά μας και τις αξίες μας να βρει μιμητές! Ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι και κυρίως η παιδεία μας και οι αξίες μας ξεκινούν από το σπίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Μπράβο παλικάρι μου είσαι πραγματικός ήρωας τ για τα ιδανικά μας θρησκεία πατρίδα οικογένεια που πάνε να μας τα καταργήσουν συγχαρητήρια από καρδιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Μπράβο σου αγόρι μου συνχαριτηρια και στους γονείς σου που σε μεγαλωσαν με αξίες και ιδανικά με πίστη στο Θεό και στη πατρίδα μας νομίζω ότι εκφράζεις ένα πολύ μεγάλο αριθμό ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Εύγε Έλληνα, Άνθρωπε και πάνω απ'όλα Χριστιανέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Να ευλογεί ο Θεος όποιον έγραψε την επιστολή αυτή και όσους αγαπάνε ακόμα τον Χριστό και την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Αν μπορούσαν να κάνουν κάτι όλοι οι απ'αιωνος κεκοιμημενοι πρόγονοι μας αυτήν τη στιγμή, θα έβγαζαν τα χέρια τους μέσα απτό χώμα και θα σε χειροκροτουσαν. Η ευλογια του Κυρίου μας μαζί με τις προσευχές της Πανσεβασμιας Μητέρας του και όλων των Αγίων να προστατεύουν εσένα και την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Μαρία Παπαθανασίου10 Ιανουαρίου 2021 στις 6:40 μ.μ.

    Αισθάνομαι ότι δεν υπαρχουν λέξεις για να εκφράσω την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη μου! Όσα "Συγχαρητήρια" και "Μπράβο" κι αν πει κανείς είναι λίγα!!
    Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν Έλληνες!
    Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν νέοι με Αξίες!
    Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με Αξιοπρέπεια!
    Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν πολίτες με Ανδρεία!
    Μακάρι ο τρόπος που εκφράσατε την αγανάκτησή σας να αφυπνίσει αήθεις πολιτικούς και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση όλων μας!!
    Καλή Χρονιά σε όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Μπράβο ρε φίλε, έτσι για να μην νομίζουν ότι είμαστε όλοι σαν αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Με λόγο πατριωτικό,μεστό,σαφέστατο και αφοπλιστικό κύριε Σπυρόπουλε, εκφράσατε τις απορίες και τους φόβους του λαού μας για τις εξωθεσμικές συμπεριφορές της κυρίας ΠτΔ!!Εύγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Μπράβο στο παληκαρι για το θάρρος του να πει τα πραγματα μέ τό όνομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Χρόνια σου πολλά φίλε και λέω φίλε γιατί το νιώθω.
    Χίλια μπράβο. Ειμαι δίπλα σου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι πάνω απ' όλα είσαι πατριώτης !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Συγχαρητήρια για το θάρρος και την παρρησία σας. Τέτοιους αστυνομικούς χρειαζόμαστε. Άλλωστε ο λαός κάνει τις επαναστάσεις και όχι οι κατέχοντες τις καρέκλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Σάμπως λες και ήταν απαραίτητη αυτή και ο θεσμός που αντιπροσωπεύει. Πεταμένα λεφτά για την ανυπαρξία της. Δεν χρειαζόμαστε προέδρους και γλάστρες αποτιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Υποκλίνομαι!!!������

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. μπραβο σου...εισαι λεβεντης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ή ε.α. φέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ την ευθύνη για την μιζέρια και όλα τα δεινά που υποφέρουν οι Έλληνες υπό το τυραννικό καθεστώς των 300+1.Οι επερχόμενες προαναγγελμενες εθνικές καταστροφές που ετοίμασαν και νομοθετούν ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εφαρμοστούν κατά των 11.5 εκ.Ελληνων εάν αυτοι αρνηθούν την κατοχικου τυπου "εποπτεία" με την αντισυνταγματική εθνοκτονα στρατηγική υποταγής και τυφλής εκτέλεσης των λαοκτωνων εντολών που χαρακτηρίζουν το αστυνομικό σώμα στο σύνολο! ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει όμως να αναμένει ο λαός μας από αυτούς διότι στην κορυφή τους είναι εξίσου διεφθαρμένοι όπως οι εντολοδοτες τους και ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ λειτουργούν ως μαφία που δεκαετίες τώρα θυσαυριζουν και λειτουργούν ως βαπορακια εξοπλιστικων κολοσων μέχρι προστάτες σε καρτέλ ναρκωτικών και καθε λόγις λαθρεμπόρων τσιγάρων.
    Ο χρόνος όλων σας τέλειωσε..Ή επιστράτευση ειναι βέβαια..και οι επιστρατοι δεν δεχόμαστε απολογιες συγνώμες.Τ Ε Λ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Βαθεια ανθελληνική η στάση της ΠτΔ.Η προσπάθεια αποδόμησης της έννοιας του έθνους και του ελληνισμού γενικότερα είναι εμφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Βαθιά ανθελληνική η στάση της ΠτΔ.Η προσπάθεια αποδόμησης της έννοιας του έθνους και του ελληνισμού γενικότερα είναι εμφανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Βαθιά ανθελληνική η στάση της ΠτΔ.Η προσπάθεια αποδόμησης της έννοιας του έθνους και του ελληνισμού γενικότερα είναι εμφανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Χαιρομαι που υπαρχουν ακομα Ελληνες. Που υπαρχουν ανθρωποι μα ιδανικα. Με φιλοτιμο και αξιοπρεπεια. Θα ηιελα να πιστευω οτι ειμαι ετσι και εγω. Συνχαρητηρια λεβεντη μου απο μια μανα που το παιδι της υπηρετει την πατριδα. Ελπιζω να σου μοιασει. Ολα αυτα να τα ανεβαζετε να βλεπουμε τι μας γινεται. Σευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Εύγε Έλληνα...τα λόγια σου είναι η ελπίδα που ολοι θέλουμε να έχει ο λαός μας σε αυτές τις ημέρες που διανύουμε. Μακάρι να της ανοίξεις τα μάτια της ψυχής της, να πάρει φωτιά το ιερό αίμα που κυλάει στις φλέβες της, αλλά δυστυχώς δεν εχω ελπίδα. Τετοιοι άνθρωποι έχουν κοιμησει το Ελληνικό κύτταρο τους. Ειναι επικυνδυνοι τετοιοι ηγέτες σε τέτοιες θέσεις τέτοιες εποχές. Ας ενωθούμε τουλάχιστον όλοι εμείς που τιμάμε και κλαίμε με το άκουσμα των προγόνων μας. Καλη δύναμη και αφύπνιση σε όλους τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Αστυνομε μπράβο σου..μου θυμίζεις το Subaru το forester που έχω..δεν καταλαβαίνει τίποτα στον δρόμο και στης κακιές καιρικές συνθήκες,εξού και το όνομα Σπαρτιάτης.υποψην για να ξέρει και όλος ο κόσμος η πρόεδρος μας είναι τόσο καλή, που ήταν ο άνθρωπος που ήταν κατά ,αλλά και αντίθετη στην αποζημίωση με τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο μάτι( πιστεύω να θυμόμαστε).με όλο τον σεβασμό κ πρόεδρε πρέπει να αλλάξετε χαρακτήρα διότι αυτο μου θυμίζει μισάνθρωπο και αλαζωνα.αν λοιπόν κ πρόεδρε το σοφό αλλά και λογικό δεν σας αρέσει από όλα αυτά που βλέπω κάνετε το εξής για να διαπιστωθεί πόσο σας θέλει και ο απλός λαός, ανοίξτε λογαριασμό στο facebook και αφήστε και τον απλό λαό να έχει μια γνώμη ψηφου για έναν άνθρωπο που έχει την προεδρία,του λαού στα χέρια του.ειμαι περίεργος για τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Αγαπητέ Γιώργο, καί Αξιε Αρχιφύλακα, Καλημέρα καί Καλή Εβδομάδα....
    Κατά τήν Ταπεινή μου Γνώμη, Αξίζει Συγχαρητήρια όλο τό κείμενό σου- Ειστολή πού έστειλες στήν Καραμελωμένη Πρόεδρο τής Δημοκρατίας.
    ΕΓΚΡΙΝΩ όλα όσα τής γράφεις...
    Μά νομίζω ότι δέν φταίει Αυτή❗
    Ο ηθικός Αυτουργόε είναι ο καλός Πρωθυπουργός μας, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης....❗Αυτή, είναι Αληθινή, καί κάνει ότι "πιστεύει" και τής υπαγορευει η ιδεολογία της....Αυτή είναι μεταξύ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καί Κ.Κ.Ε...Ο Πρωθυπουργός πού τήν πρότεινε, καί τήν εξελεξε για τήν Καρεκλοκενταυρία του φταίει ....Αυτός νομίζω "προδωσε" τούς Δεξιούς Οπαδούς του.....❗
    Καί δυστυχώς, νομίζω ότι είναι καί συνεχίζει νά μάς θεωρεί δεδομένους..
    Αυτά τά ολίγα.....γιατί έχω Εξοργιστεί ....❗❗
    Καλή Χρονιά Γιώργο Σπυρόπουλε.❗Εύγε❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Μπράβο σου παληκάρι μου. Δεν ξέρω απλά αν αυτοί οι ήδη ξευτιλισμενοι, μπορούν να νοιώσουν ντροπή! Αυτοί που υπηρετούν την μασονία, έχουν παγώσει την συνείδηση τους. Μεθ' ημών ο Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Μπράβο στο παληκαρι!!!
    Μας εκφράζει απόλυτα αυτό που λες!!!
    Δυστυχώς είναι η εποχή που κυβερνούν ον κόσμο, σαυροειδή, μεταλλαγμενα, ανθρωπάρια χωρίς ψυχή Πατρίδα και θρησκεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΗΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Συγχαρητήρια παληκαρι μου!!!
    Μας εκφράζει απόλυτα η επιστολή σου!!!
    Δυστυχώς τον πληνητη μας σήμερα, κυβερνούν σαυροειδή, άψυχα, αθεα, ανθρωποειδή που έχουν έρθει να εκτελέσουν συγκεκριμένο σκοπό...
    Είθε ο Κύριος να επεμβη, όπως Αυτός γνωρίζει και να ανατρέψει τα σχέδια των

    ΑπάντησηΔιαγραφή