Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ 2.000€ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Τραγικά είναι τα πλάνα που αντικρίζουμε από χθες, είτε ιδίοις όμμασι, είτε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τους εκατοντάδες οδηγούς να βρίσκονται ακινητοποιημένοι μέσα στα οχήματά τους επί ώρες.


Η ταλαιπωρία την οποία αντιμετώπιζαν για ώρες οι οδηγοί που επιχείρησαν να κινηθούν μέσω Αττικής Οδού την ώρα που μαίνεται η κακοκαιρία Ελπίδα ήταν απίστευτη και χωρίς προηγούμενο. Χιλιάδες οδηγοί παρέμειναν ακινητοποιημένοι και εγκλωβισμένοι, ενώ πολλοί από αυτούς ανησυχούσαν, καθώς έβλεπαν ότι η στάθμη του καυσίμου τους αδειάζει.

Ρομά εκμεταλλεύονται τις συνθήκες


Η αποζημίωση των 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο που θα δώσει η Αττική Οδός, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενίσχυσε το «επιχειρηματικό δαιμόνιο» των Ρομά, οι οποίοι δεν ήθελαν να μείνουν έξω από την…πληρωμή.


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες στο synenas.gr, αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση για Ρομά, οι οποίοι έκοβαν συρματοπλέγματα από την Αττική Οδό -στο ύψος του Κορωπί- με σκοπό να καταφέρουν να σπρώξουν τα οχήματά τους και να τα βάλουν και αυτά μέσα στην Αττική οδό, ούτως ώστε να «τσιμπήσουν» και αυτοί το πολυπόθητο διχίλιαρο.


Τι άλλο μένει να δούμε…






Πηγή ➤synenas.gr/


2 σχόλια:

  1. πολυ καλά κάνουν....σε ενα συστημα που τους ανεχεται, και που τους κλεινει το μάτι σε οποιαδήποτε παραβατικότητα, και λιγα κάνουν θα έλεγα...Ζω για τη στιγμη που θα πληρωνω εκτακτο φορο, για χτισιμο και συντηρηση φυλακών, ευρυχωρων, ευήλιων και ευάερων, ωστε να μπορούν να φιλοξενήσουν (οσο χρειαζεται) όλες αυτες τις "περηφανες και αδουλωτες τσιγγανικες καρδιές", διοτι η κοινωνική ενταξη αυτων των ειδών, ειναι ανεκδοτο...Χαλαλι οσα και να πληρώνω...(ας μου κοψουν και την...ΕΡΤ....θα ζησω και χωρις το χαρατσι της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωλογυφτοι συνεχεια απασχολουν, δεν ειναι τυχαιο οτι το 93% των γυφτων περνουν επιδομα ΚΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή