Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Δράμα: Συνελήφθησαν τρία άτομα με 19 τόνους λαθραία στερεά καύσιμα από Βουλγαρία

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Όπως αποδείχθηκε, ο 55χρονος αλλοδαπός προμήθευε τους δυο Έλληνες ηλικίας 66 και 53 χρόνων με ποσότητες στερεού καυσίμου τύπου pellet, από το συνολικό φορτίο του βάρους 18,9 τόνων
Στερεά καύσιμα (πέλλετ) μεταφόρτωναν δύο Έλληνες από τη νταλίκα που οδηγούσε ένας Βούλγαρος σε χωριό της Δράμας. Η διαδικασία κίνησε την υποψία κατοίκων του χωριού που κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αποδείχθηκε, ο 55χρονος Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας  είχε προμηθεύσει στους  δυο Έλληνες (ηλικίας 66 και 53 χρόνων) μέρος του φορτίου που μετέφερε το οποίο είχε συνολικό βάρος 18,9 τόνους. Η ποσότητα που παρέλαβαν οι δύο Έλληνες είχε εικονικό δελτίο αποστολής και η παράδοση επιχειρήθηκε να γίνει «λαθραία», χωρίς, δηλαδή, να πληρώσουν το ΦΠΑ που αναλογούσε στην ποσότητα που παρέλαβαν.

Οι αστυνομικοί, κατέσχεσαν τη νταλίκα μαζί με όλο το φορτίο του στερεού καυσίμου και συνελήφθησαν τόσο ο μεταφορέας όσο και οι παραλήπτες του, που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για φορολογικές παραβάσεις. Εκτός από την Ασφάλεια, την υπόθεση διερευνά και η Δ.Ο.Υ. Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου