Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Η Τροχαία Ρόδου κατάφερε να συλλάβει 2 άτομα για ναρκωτικά όταν με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσαν παραβίασαν τον ερυθρό σηματοδότη στην περιοχή της Φανερωμένης ΡΟΔΟΥ.


Συγκεκριμένα περί τις 13.00 ώρα περίπου δυο δικυκλιστές της τροχαίας Ρόδου αποτελούμενοι από έναν Υπαστυνόμο (πρώην βετεράνο της Ομάδας "Ζ" ) και έναν Ανθυπαστυνόμο οι οποίοι είχαν διατεθεί σε μετρά τροχαίας για την άφιξη του Πρωθυπουργού κου Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου, κινούνταν επί της  οδού Ηρακλειδών με κατεύθυνση από την Ρόδο, αντιλήφθηκαν  μια μπλε εντούρο  μοτοσυκλέτα με 2 άτομα να περνάει με κόκκινο το φανάρι έξω από το ξενοδοχείο Rodos Palace.

Οι αστυνομικοί μόλις το παρατήρησαν αυτό κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, ακολούθησαν την μοτοσικλέτα με τα 2 άτομα τα οποία όταν τους έκανε σήμα ο ένας εκ των δικυκλιστών αστυνομικών  προσπάθησαν να φύγουν.

Ο   δικυκλιστής Ανθυπαστυνόμος της Τροχαίας τον πλησίασε  πολύ κοντά και λίγα μέτρα παρακάτω του  έκλεισε τον δρόμο διαφυγής του,  με αποτέλεσμα να τους σταματήσει δεξιά του δρόμου, πλησίον του Viva Mare Hotel.

Οι υποψίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν  με  την ανέλπιστη  προσπάθεια  τους, να διαφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο με αποτέλεσμα να προβούν άμεσα  στην  σωματική έρευνα και των δυο αναβατών.

Κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας ο Υπαστυνόμος της τροχαίας Ρόδου βρήκε αρκετή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης επάνω στον οδηγό της μοτοσυκλέτας, που ο ίδιος σύμφωνα με τα λεγόμενα του προσπάθησε να τους κοροϊδέψει λέγοντας τους ότι έτσι την αγόρασε από μαγαζί που πουλάει ιατρική κάνναβη.

Στο σημείο του ελέγχου ήρθε πολύ γρήγορα  το περιπολικό του Αστυνομικού Τιμήματος Ιαλυσού οπού παρέλαβε τα 2 άτομα για να  τούς προσάγουν στο  πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα.

Κατά την προσαγωγή του ημεδαπού  οδηγού  στο Οικείο Αστυνομικό καταστήμα  εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγός ειχε απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές με  ναρκωτικά , κλοπές και  αλλες αξιόποινες πράξεις.

Ήταν έξω με περιοριστικούς όρους δίνοντας παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τροχαία Ρόδου  είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα περίπου που  συλλαμβάνει άτομα για κατοχή  ναρκωτικών ουσιών, κατόπιν τροχονομικών έλεγχων.

Οι έλεγχοι της τροχαίας αποδίδουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά. 

 

Η τροχαία Ρόδου  το τελευταίο διάστημα έχει εντατικοποιήσει τους έλεγχους της,  σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες με σκοπό την οδική ασφάλεια των Ροδίων  πολιτών.

Σήμερα 9-4-2024 αναμένεται να οδηγηθεί στο  αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου για να δικαστεί.





Πηγή ➤ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου