Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΔΩΡΕΑΝ ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
- Εικόνες αποκαρδιωτικές με κόσμο να στέκεται στην ουρά για να πάρει δωρέαν γκοφρέτες
- Ανδρες, γυναίκες και παιδιά, άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας κάθονται καρτερικά στην ουρά - Το ξέσπασμα ηλικιωμένης στο newsit.gr

Μια απίστευτη εικόνα αντικρύσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Μια τεράστια ουρά στο νούμερο 10 της οδού Ευριπίδου από κόσμο που περίμενε τι; Να πάρει δωρεάν γκοφρέτες! Ανθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας. Ελληνες, πρόσφυγες, ηλικιωμένοι, παιδιά περιμένουν καρτερικά στην ουρά για να πάρουν μια γκοφρέτα! Μια γκοφρέτα!


Από το πρωί οι ουρές είναι ατελείωτες από ανθρώπους που το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι μια εγγραφή για να πάρει δωρεάν τέσσερις γκοφρέτες.

Μια εικόνα αποκαρδιωτική αν αναλογιστεί κανεις το μέγεθος της ουράς και τον πανικό που επικρατεί για 4 σνακ στην Ελλαδα του 2016.

Το ξέσπασμα αυτής της γυναίκας είναι χαρακτηριστικό:Η συγκεκριμένη ιδιωτική πρωτοβουλία ανηκει στο Stelios Philanthropic Foundation (σ.σ. τον Στέλιο Χατζηϊωαννου). Το προγράμμα “Φαγητό από καρδιάς” υλοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσω του οποίου έχουν προσφερθεί ήδη 4.000.000 σνακ.Το πιο πρόσφατο σημείο διανομής στο οποιο σήμερα γίνεται χαμός στην οδό Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας εξυπηρετεί ήδη 1.300 άτομα καθημερινά και εχει ανοίξει απο τον Ιούνιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου