Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός: Το έστρωσε στην Αθήνα – Κλειστοί δρόμοι

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
- Δεν κινείται ο Ηλεκτρικός μετά τον Σταθμό Ειρήνη προς Κηφισιά
- Προβλήματα στους δρόμους στον Καρέα, πρόβλημα και στον περιφερειακό
- Δεν κινούνται ακόμη όλα τα λεωφορεία, προσοχή στις μετακινήσεις
- Στα λευκά τα δυτικά και τα βόρεια προάστια της Αθήνας

Ο χιονιάς, όπως πρόβλεψαν οι μετεωρολόγοι ήρθε. Ήδη από τα ξημερώματα άρχισε να το στρώνει για τα καλά στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.
Στις κεντρικές αρτηρίες μηχανήματα της Περιφέρειας και των Δήμων έχουν ρίξει αλάτι, ενώ και η κίνηση των αυτοκινήτων λιώνει το χιόνι.

Προβλήματα ωστόσο υπάρχουν σε μη κεντρικούς δρόμους στα βόρεια προάστια, αλλά και στα δυτικά, όπως στην Κηπούπολη, την Πετρούπολη και το Περιστέρι.

Προβλήματα επίσης υπάρχουν στον περιφερειακό στον Καρέα, ενώ και τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού δεν γίνονται από και προς Κηφισιά. Τα τρένα σταματούν στον σταθμό Ειρήνη.
Τα προβλήματα στον Καρέα εντοπίζονται στην είσοδο του περιφερειακού με κάποια αμάξια να έχουν ακινητοποιηθεί, αλλά και ενός ακόμη του οποίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Ήδη στο σημείο γίνεται επιχείρηση να ανοίξει ο δρόμος.
Κλειστή η Πάρνηθα, αλλά και εκεί ο δρόμος έχει κλείσει από τις ταβέρνες και πάνω. Πρόβλημα υπάρχει στην Πεντέλη από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο και ως τη λεωφόρο Διονύσου, ενώ είναι κλειστές και οι οδοί Θησέως και Διονύσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου