Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Γιος γνωστού τραγουδιστή εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Εμπλεκόμενος σε κύκλωμα εκβιαστών φέρεται να είναι γιος γνωστού λαϊκού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των διωκτικών Αρχών έπεσαν τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο γιος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης η οποία εκβίαζε μεσίτες, ενοικιαστές και αγοραστές ακινήτων με στόχο να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιος τους τραγουδιστή μαζί με τον πεθερό του αλλά και έναν ακόμη 49χρονο φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Όπως έγινε γνωστό ο πεθερός του είναι μεσίτης και συνεργαζόταν με δύο εργολάβους. Οι δύο εργολάβοι κάποια στιγμή παραχώρησαν τη μεσιτία για δύο ακίνητα σε δύο άλλους μεσίτες οι οποίοι και τα πούλησαν.

Οι δύο μεσίτες που πούλησαν τα εν λόγω ακίνητα άρχισαν να δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα για τους ίδιους αλλά και για τις οικογένειές τους.

Μάλιστα κάποιες από τις απειλές φαίνεται πως έγινα πράξη καθώς ένα από τα φερόμενα θύματα του εκβιασμού, είδε το αυτοκίνητό του να καταστρέφεται από τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού. Η συμμορία των εκβιαστών φέρεται να είχε καταφέρει να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από δύο ακόμα πρόσωπα.

Ο 49χρονος που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα φέρεται να ενημέρωνε τηλεφωνικά και του γιου του γνωστού τραγουδιστή, χωρίς να γνωρίζουν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνταν.

Οι τρεις συνεληφθέντες, πέρασαν από εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή (23/12) και την ερχόμενη Τρίτη (27/12) από ανακριτή.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται από την Ασφάλεια Αττικής.





1 σχόλιο: