Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Καλαμάτα: Αδέλφια διαρρήκτες συνελήφθησαν για τρίτη φορά σε ένα χρόνο

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Μπαράζ διαρρήξεων από τα δύο αδέλφια ηλικίας 16 και 18 ετών και τους συνεργούς τους ηλικίας 16 και 24 ετών
Γρήγορα εξιχνιάστηκε το μπαράζ διαρρήξεων που έγινε μέσα σε ένα βράδυ στην Καλαμάτα, καθώς συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας δυο αδέλφια από τη Μεσσήνη, ένα από τα οποία είναι ανήλικο -16 χρόνων- και το άλλο 18. Μάλιστα, ήταν η τρίτη σύλληψή τους μέσα σε ένα χρόνο!

Οι δυο αδελφοί μαζί με έναν ακόμα 16χρονο και έναν 24χρονο, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου, διέρρηξαν το Γραφείο Κοινωνικής Ανάπτυξης Νέων απ' όπου «σήκωσαν» έναν φορητό υπολογιστή, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, μια φωτογραφική μηχανή και 160 ευρώ, άρπαξαν τρόφιμα αξίας 1.100 ευρώ από τον βρεφονηπιακό σταθμό του Ο.Α.Ε.Δ. και έκλεψαν ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και ένα περίπτερο.

Πέρυσι, τα δύο αδέλφια είχαν συλληφθεί γιατί έκλεβαν μηχανάκια, τα διέλυαν και  πωλούσαν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά. Τον Φεβρουάριο του 2016 είχαν συλληφθεί μαζί  με τον δεύτερο 16χρονο και έναν ακόμη ανήλικο για άλλες 35 κλοπές. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν  στον ανακριτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου