Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη από το Χίλτον!Βελκουλέσκου στον Ευκλείδη:Αν δεν θέλετε να κοπούν συντάξεις, ας μην κουρεύατε τα Ταμεία”

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
«Αν δεν θέλετε να κόψετε τις συντάξεις, ας μην κουρεύατε τα ασφαλιστικά ταμεία»!!! Όλη η αλήθεια για το σατανικό σχέδιο διάσωσης των Τραπεζών ( και των θαλασσοδανείων της κλεπτοκρατίας ) μέσω του “εγκληματικού” PSI για το οποίο περηφανέυεται τόσο ασύστολα ο Ευ Βενιζέλος, αντί να κληθεί να απολογηθεί, όχι στη Βουλή, αλλά στον λαό και κυρίως στους συνταξιούχους που έχασαν τα χρήματά τους, που κατέβαλαν εργαζόμενοι 30 και 40 χρόνια, στα Ταμεία τους, αποκαλύπτεται από μια “φαρμακερή” απάντηση της Ντέλιας Βελκουλέσκου στον Ευκλ Τσακαλώτο.
Αυτό ήταν το επιχείρημα της, προκειμένου να ζητήσει περαιτέρω μείωση των συντάξεων που αυτή τη στιγμή χρηματοδοτούνται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από το ελληνικό ΑΕΠ. Φυσικά δεν είπε τίποτα για την Ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών που έγινε την ίδια στιγμή που κουρευόντουσαν τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI. Εκεί βλέπετε, είχαν επενδύσει τα κοράκια του ΔΝΤ για να κερδοσκοπήσουν.
Μετά από αυτό, η απόδοση ποινικών ευθυνών για το έγκλημα του PSI είναι μονόδρομος. Με τη σφραγίδα μάλιστα της Βελκουλέσκου, η οποία θα πρέπει να κληθεί – όπως και άλλοι ξένοι από εκείνη την περίοδο, το 2011 – να κατθέσει, τι πραγματικά συζητήθηκε, σχεδιαστηκε και εκπονήθηκε εκείνη την περίοδο…


olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου