Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ! ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ …»ΚΥΡΙΑ» ΚΑΙ … Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε ! Εικόνες που Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΩΣ, να δείξουν τα βοθροκάναλα
Έχουν ξεκινήσει ήδη και στην Ελλάδα. Βλέπεται αυτή είναι η… «κουλτούρα» τους! Η ισλαμική κοινότητα μάλλον δεν περιλαμβάνει αναζήτηση τουαλέτας όταν υπάρχει ανάγκη.
Όπου βρούνε, όπου να ‘ναι απλώς ανακουφίζονται.  Μέχρι και σε διαδρόμους νοσοκομείου!!! Πόσους αιώνες πίσω είναι;;;
(Παπαφλέσσας- Οδύσσεια TV)
ΕΠΙΣΗΣ:
Μια πολύ σοβαρή είδηση με απρόβλεπτες προεκτάσεις έρχεται από την Ξάνθη. Έχει σημάνει συναγερμός στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην κυβέρνηση μετά τον εντοπισμό όπλων και πυρομαχικών σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου στο νομό Ξάνθης.
tzami_596_355
Μετά από έλεγχο που έγινε στο τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, εντοπίσθηκαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων. Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ, ενώ η ενημέρωση έχει φτάσει και σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι στο χειρότερο σημείο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου