Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Δράμα: Συνελήφθη ο δράστης ληστείας που έγινε τον Ιούλιο του 2016

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο 28χρονος θεωρήθηκε ύποπτος από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ - Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο, βρέθηκε ότι διώκεται
Με την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης για μια ληστρική κλοπή που είχε γίνει τον Ιούλιο του 2016 σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, οι αρμόδιες δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός από τους δράστες ο οποίος αναζητούνταν εδώ και σχεδόν δέκα μήνες.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε στη Δράμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., θεωρήθηκε ύποπτος και υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τον οποίο επιβεβαιώθηκε ότι διώκεται. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 45χρονος Έλληνας, αλλά διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για υφαίρεση κατ’ εξακολούθηση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου