Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!! Έβαλαν “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” στο κτίριο της Πυροσβεστικής στα Ιωάννινα!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Μπορεί τα «αλληλέγγυα» συριζοψεκασμένα τσιράκια του Σόρος που μας κυβερνούν -ελέω Μέρκελ- να απαξιώνουν να πάρουν «προσφυγάκια» στα σπίτια τους (Θεός φυλάξει!), ή στα υπερπολυτελή γραφεία τους, αλλά δεν διστάζουν να τα βάζουν αλλού. Κυριολεκτικά, όπου βρουν!

Στα Γιάννενα, για παράδειγμα, τα έβαλαν στο κτίριο που στεγάζεται ο 2ος Πυροσβεστικός Σταθμός!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την συστέγαση περίπου 25 προσφύγων και μεταναστών από τις 12.4.2017, καθώς έχουν νεογέννητα και περί τα 10 μικρά παιδιά στο 2ο όροφο του κτηρίου που στο ισόγειο και στον 1ο όροφο αυτού, στεγάζεται ο 2ος Π.Σ. Ιωαννίνων:

«Η Ομοσπονδία μας καθώς δηλώνει την αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε στις 10.04.2107 την ηγεσία η οποία προσπάθησε να δώσει κάποιες λύσεις αλλά  δυστυχώς δεν καρποφόρησαν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε κάθε αναγκαία παρέμβαση προκειμένου να επιλυθεί το σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει και το οποίο συνδέεται με την ασφάλεια της Υπηρεσίας και κάθε πολίτη. Στηρίζουμε την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. στις θέσεις και τις απόψεις της και ζητάμε και εμείς την μεταστέγαση του 2ου Π.Σ. Ιωαννίνων πριν θρηνήσουμε κάτω από τις ρόδες πυροσβεστικού οχήματος καμία αθώα ψυχούλα».

ethnikismos.net1 σχόλιο :

  1. Πυροσβέστες , πάτε καθόλου καλά , τι καθόσαστε και ¨νταντεύετε¨ τον κάθε απίθανο ΛΑΘΡΟμετανάστη ( πρόσφυγες ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλάδα σύμφωνα με το ΣΤΕ ..!!!!! ) , ΠΟΥ ΞΈΡΕΤΕ τι είναι ο καθένας από δαύτους και με ΠΟΙΟ δικαίωμα βρίσκονται εδώ και μάλιστα σε κτήριο της πυροσβεστικής ;;; Δεν καταλαβαίνετε πως όταν καθόσαστε και ¨τρώτε¨ ΚΑΘΕ π..στιά των δήθεν ...ψυχοπονιάριδων ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ απαξιώνετε και την Υπηρεσία σας και την δουλειά σας και την προσωπικότητά σας ;;;; ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή