Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ (;;)! "ΘΑΒΟΥΝ" ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι Ή ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ "ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΕΓΙΝΕ "ΚΑΡΒΟΥΝΟ" ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...
Ο Αντώνιος Γκούσιος στο fbook και το irafina.gr δημοσιεύουν φωτογραφίες από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη Νέα Μάκρη το οποίο προ ημερών έγινε...κάρβουνο από...άγνωστη αιτία! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το "άγνωστη αιτία" ή "πυρκαγιά από αναμμένο κερί" είναι η εύκολη όσο και ψεύτικη δικαιολογία για να καλυφτεί η...

πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που λέει ότι οι φωτιές αυτές μόνον τυχαίες δεν είναι: μπαίνουν από λαθρομετανάστες-ισλαμιστές οι οποίοι προτιμούν μικρά εκκλησάκια ή παρεκκλήσια για να βγάλουν το μίσος τους κατά των χριστιανών, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! 
ενώ να αναφέρουμε και τα ξωκλήσια που έκαναν κάρβουνο λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη, πέρσι. 
Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός ότι το ISIS πλέον επιτίθεται κατά κόρον το τελευταίο διάστημα σε χριστιανικές εκκλησίες. Πέραν από τον χριστιανικό ναό των κοπτών στην Αίγυπτο με τους δεκάδες νεκρούς σημαιώστε την ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά. 
agia_kyriaki_kammenoagia_kyriaki_kammeno2
Προφανώς, κάποιοι δεν θέλουν να διαρρεύσει μία τέτοια είδηση, ότι δηλαδή ισλαμιστές καίνε χριστιανικές εκκλησίες εντός της Ελλάδος, διότι θα υπάρξουν παρενέργειες, αντιδράσεις και θα αυξηθεί ο φόβος μεταξύ των κατοίκων και ενδεχομένως να υπάρξουν φαινόμενα έντονης ξενοφοβίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου