Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σε «κλοιό» η Βάρκιζα - «Μπλόκο» της αστυνομίας στις κόντρες (βιντεο και φωτο)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή είχε μετατραπεί η Βάρκιζα, προκείμενου να αποτραπεί το προγραμματισμένο αποψινό ραντεβού των....κόντρακηδων.

Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ακριβολίστηκαν σε διάφορα σημεία. Οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν δώσει ραντεβού για την Παρασκευή στις έντεκα το βράδυ.

Οι αστυνομικοί ελέγχαν όλα τα σπορ αυτοκίνητα που κατέφθαναν στην περιοχή αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού. Μάλιστα σε κάποιους από τους ελέγχους τους προχώρησαν και σε δυο προσαγωγές καθώς ισάριθμοι ιδιοκτήτες μηχανών δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα γερανοί της αστυνομίας μετεφεραν τα μηχανάκια των προσαχθέντων στα πάρκινγκ της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί από την πλατεία της Βάρκιζας έως και το γνωστό κέντρο Ribas, ενώ η ΕΛΑΣ χρησιμοποιεί ακόμα και drones προκειμένου να ελέγχουν κι από αέρος τις κινήσεις των fan της ταχύτητας όπου λιώνουν τα πέλματα των ελαστικών τους στην άσφαλτο αδιαφορώντας για τη ζωή τους αλλά και την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου