Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Προς δεύτερη ευκαιρία για τα ανασφάλιστα Ι.Χ.

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Δεύτερη ευκαιρία για όσους έλαβαν μπιλιετάκι από την ΑΑΔΕ με ηλεκτρονικό παράβολο 250 ευρώ για ανασφάλιστα οχήματα προσανατολίζεται να δώσει η κυβέρνηση.

Πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Μεταφορών (τις οποίες επί του παρόντος δεν επιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών) αναφέρουν ότι θα δωθεί περιθώριο έως τις 14 Ιουλίου στους ιδιοκτήτες προκειμένου να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να γλιτώσουν από το ηλεκτρονικό παράβολο των 250 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι αν σήμερα σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστωθεί κυκλοφορία οχήματος χωρίς ασφάλιση ο νόμος προβλέπει πρόστιμο 250 ευρώ για μηχανάκι, 500 ευρώ για ΙΧ και 1.000 ευρώ για φορτηγά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης μιλώντας στον realfm 97,8 δήλωσε ότι «πρέπει να γίνει επικαιροποίηση της λίστας, επομένως να δοθεί μία νέα ημερομηνία στην οποία θα παρθούν τα στοιχεία ποια είναι ασφαλισμένα και ποια ανασφάλιστα».

Και σημείωσε: «Λέμε το εξής: για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν νοείται όχημα ανασφάλιστο να κυκλοφορεί, είναι κίνδυνος-θάνατος και έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει κάτι για να αφυπνιστεί η κοινωνία. Αφυπνίστηκε η κοινωνία αυτή τη στιγμή; Αφυπνίστηκε. Τι τους είπα εγώ χθες το απόγευμα; “Κύριοι, εφόσον ο στόχος επετεύχθη και αφυπνίστηκε η κοινωνία, θα πρέπει να δοθεί μία νέα ημερομηνία στην οποία να επικαιροποιηθεί η λίστα. Οποιοι λοιπόν πράγματι θέλουν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και πρέπει να θέλουν όλοι να ασφαλίσουν τα οχήματά τους για το δικό τους καλό, πρέπει να τα ασφαλίσουν μέσα σε αυτές τις ημέρες που διανύουμε και να τελειώνει το πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου