Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Τσιγγάνοι έστησαν τσαντίρι μέσα στο ΠΑΓΝΗ – Δίπλα σε παιδικό σταθμό!


beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Ομάδα Ρομά έχει καταλάβει χώρο εντός του πάρκινγκ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου «ΠΑΓΝΗ», στήνοντας τσαντίρι ακριβώς δίπλα στον παιδικό σταθμό για 8η ημέρα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην ιστοσελίδα cretalive.gr, οι Ρομά μαγειρεύουν και κοιμούνται στο συγκεκριμένο χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη Παρασκευή άτομο επιτέθηκε λεκτικά σε μητέρα που πήγε να παραλάβει το παιδί της από τον παιδικό, ενώ το συμβάν καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ίδιο βράδυ εισέβαλαν μέσα στο χώρο του παιδικού (ενώ φιλοξενούνταν ακόμη νήπια) και ενόχλησαν τη νηπιαγωγό, η οποία απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία.

Οι φύλακες της πύλης δείχνουν ανοχή παρά τις διαμαρτυρίες των γονέων για την ασφάλεια των παιδιών τους .

Μια μητέρα κατήγγειλε πως όταν ζήτησε την βοήθεια του φύλακα, εκείνος της απάντησε «Τι σας ενοχλούν κυρία μου; Έχουν πάει φαντάροι. Αν συμβεί κάτι στα παιδιά τότε το ξαναβλέπουμε».

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, όπως και το αστυνομικό τμήμα του Αγ. Μύρωνα έχουν ενημερωθεί σχετικά, όμως περιορίζονται σε λεκτικές συστάσεις.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου