Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τουρκία: Αυτοί βίασαν και σκότωσαν την έγκυο πρόσφυγα – Στραγγάλισαν και το 10 μηνών γιο της

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Όπως ανέφερε ο eretikos, η πρόσφυγας από τη Συρία που ήταν έγκυος εννέα μηνών βιάσθηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο  μαζί με τον ηλικίας 10 μηνών γιο της στη βόρεια Τουρκία, μετέδωσαν χθες τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με φόντο την άνοδο των αντισυριακών αισθημάτων στη χώρα.

 Οι δύο άνδρες παραδέχθηκαν ότι πήγαν την 20χρονη μαζί με το βρέφος της μέσα σ’ ένα δάσος όπου και τη βίασαν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Στη συνέχεια συνέθλιψαν με πέτρες το κεφάλι της νεαρής γυναίκας και στραγγάλισαν το 10 μηνών γιο της επρόκειτο να γεννήσει σήμερα στο μαιευτήριο.

Οι ύποπτοι, ο ένας από τους οποίους είναι παντρεμένος και πατέρας, συνελήφθησαν και ομολόγησαν τα γεγονότα. Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι δύο άνδρες εργάζονταν στο ίδιο εργοστάσιο με τον σύζυγο του θύματος, και είχαν τσακωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα. Η οικογένεια είχε φθάσει πέρυσι στην Τουρκία, διαφεύγοντας από τον πόλεμο στη Συρία.

Το διπλό έγκλημα έγινε ενώ οι τουρκικοί ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί τις τελευταίες ημέρες με μηνύματα εναντίον των Σύρων. Χρήστες καλούν τους πρόσφυγες να γυρίσουν στη χώρα τους και τις αρχές να τους διώξουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου