Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ένας 47χρονος «Νταής» τα έβαλε με αστυνομικούς στη Χίο

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Τον πλησίασαν με χειροπέδες και εκείνος αντάδρασε με κλωτσιές και μπουνιές
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος από όσα άκουσαν από έναν 47χρονο Έλληνα που θέλησαν να υποβάλλουν σε τυπικό έλεγχο σε μια περιοχή της Χίου! Η αντίδραση του εν δυνάμει υπόπτου ήταν κυριολεκτικά… απερίγραπτη!

Στην αρχή, ο 47χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών και όταν εκείνοι του συνέστησαν να αλλάξει στάση για να μην συλληφθεί, άρχισε να τους καθυβρίζει χυδαία και να τους απειλεί ότι θα τους… δείρει! Όταν εκείνοι τον πλησίασαν με τις χειροπέδες έτοιμες, αντιστάθηκε με γροθιές και κλωτσιές.

Τελικά, βέβαια, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη, αφού πήγαινε… γυρεύοντας! Σε βάρος του 47χρονου «νταή» σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης και της αντίστασης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου που του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.

1 σχόλιο:

  1. εαν ηταν στο ΑΜΕΡΙΚΑ ο βαρυμαγκας δεν θα κουναγε ουτε τα βλεφαρα του .Η πολυ δημοκρατια ειναι ο γεννητορας της εγκληματικοτητας.Οταν δε η αφαιρεση της ζωης ισουται με 5 χρονια φυλακη καληνυκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή