Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ! Συνεχόμενα τα κρούσματα Εφιάλτης για τους κατοίκους στην Πάτρα: Τέταρτος Αλγερινός συνελήφθη για κλοπή

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο 24χρονος είχε μπει παριστάνοντας τον πελάτη στο κατάστημα αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων και είχε αφαιρέσει τον αντικλεπτικό μηχανισμό από μια μπλούζα, την οποία φορούσε κάτω από τη δική του όταν επιχείρησε να φύγει
Σε εφιάλτη τείνει να εξελιχθεί για τους κατοίκους της Πάτρας η δράση Αλγερινών μεταναστών, που το έχουν ρίξει στις κλοπές. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, συνελήφθη ένας από τους εκατοντάδες που ζουν στην πόλη, όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους ενός μαγαζιού.

Ο 24χρονος Αλγερινός είχε μπει παριστάνοντας τον πελάτη στο κατάστημα αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων και είχε αφαιρέσει τον αντικλεπτικό μηχανισμό από μια μπλούζα, την οποία φορούσε κάτω από τη δική του όταν επιχείρησε να φύγει. Όμως, οι υπάλληλοι τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι επέστρεψαν στο κατάστημα την κλεμμένη μπλούζα και οδήγησαν τον δράστη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται και για τυχόν άλλες κλοπές.

Μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα, οδηγοί ταξί είχαν ακινητοποιήσει έναν 17χρονο Αλγερινό που είχε αρπάξει 25 ευρώ από το ανασφάλιστο ταξί ενός συναδέλφου τους και τον είχαν παραδώσει σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο ανήλικος μετανάστης, που δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα για την νόμιμη παραμονή του στη χώρα, είχε κλέψει το προηγούμενο βράδυ και ένα ποδήλατο αξίας 610 ευρώ.

*** Στην Πάτρα, όμως, συνελήφθη από την Άμεση Δράση και ένας 33χρονος Έλληνας ο οποίος διέρρηξε ένα κατάστημα παραβιάζοντας την πόρτα και άρπαξε 69 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ένα κινητό αξίας 60 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Ένας 17χρονος Έλληνας ήταν αυτός που παραβίασε το παράθυρο ενός σπιτιού στο χωριό Κεραμάτες Άρτας στα τέλη του περασμένου Μαΐου, αλλά δεν βρήκε κάτι να κλέψει. Ο ανήλικος δράστης ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου