Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Επιστολή Σοκ στον Μιχάλη Λεμπιδάκη,από τον Χρυσαυγίτη περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
ΑΚΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΙΧΑΛΗ

Αγαπητέ συμπολίτη Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Θα σου μιλήσω σαν Εν ενεργεία Αστυνομικός ,και σαν εκλεγμένος στην περιφέρεια Κρήτης!
Μα πάνω από όλα σαν μέλος αυτής της κοινωνίας που είναι έτοιμη να φάει τα ίδια της τα παιδιά !

Γνωρίζοντας ότι μετά από αυτή την επιστολή μου ,θα πέσουν όλοι πάνω μου ,σου λέω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου,το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα ενός συμπολίτη μας!

Με ενδιαφέρει μόνο να μάθεις την αλήθεια ,και να σου κάνω γνωστό την υπό ομηρία ζωή ,ενός συμπολίτη μας ,και της οικογένειας του!

Του Γιώργη από τον Άγιο ,που η ζωή του έτρεξε λόγο σοβαρότατων προβλημάτων υγείας ,κομμένο πόδι, καρδιακά προβλήματα,δεκάδες χειρουργεία,90% αναπηρία ,να μην μπορεί να εργαστεί ,και να φτάσει σε λίγο στο σημείο να μην έχει ρεύμα στο σπίτι του ,για τα κοπέλια του τα ανήλικα,και για τα μηχανήματα που τον βοηθούν να ζήσει!

Κράτος πρόνοιας δεν υπάρχει και το γνωρίζεις πολύ καλά!

Ο συνάνθρωπό μας είναι όμηρος της ανικανότητας ,και της αδιαφορίας του ίδιου του κράτους και των λειτουργών του .Κάπως είχαν εσένα οι απαγωγείς σου χωρίς ρεύμα ,και όμηρο της ίδιας της ζωής σου!

Τον Γιώργη που ξελησμονεί την ζωή πλέον ,όχι στην μάχιμη εργασία ,αλλά στην δημιουργία μαντινάδων,για να μπορεί να ξεχνά τα προβλήματά του!

Άκου ΑΝΘΡΩΠΕ Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Μπράβο σου για την πρόθεση σου να βοηθήσεις οικονομικά την Ελληνική Αστυνομία ,στην αγορά υλικών που τα έχουμε ανάγκη να εκτελέσουμε το καθήκον μας οι μάχιμοι αστυνομικοί!

Όμως,πριν δώσεις λοιπόν την χορηγία σου στο Ελληνικό κράτος ,θα πρέπει το Ελληνικό κράτος να στείλει αυτούς που κατέκλεψαν τον τόπο ,να τους δημεύσει την περιουσία τους ,και να την χρησιμοποιήσει ,στα εξοπλιστικά,και στην υλικοτεχνική υποδομή των Σωμάτων ασφαλείας!

Γιατί καλώς ή κακώς η δική σου καλή πρόθεση ,με τις συνθήκες που επικρατούν στο δημόσιο τέρας ,γραφειοκρατία, μελέτες , κόντρα μελέτες , διαγωνισμούς όχι διαφανείς κτλ,τα χρήματα σου θα κάνουν να πιάσουν τόπο τουλάχιστον δύο χρόνια!

Σκέψου ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα και τον κάθε αστυνομικό για καινούργιο περιπολικό .

Θυμάμαι κάποτε οι Ζητάδες στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα ,καβαλούσαμε μηχανές με κομμένο σασί και δεν παραπονεθήκαμε ποτέ!

Έχει η Παναγία λέγαμε!

Υπάρχουν συνάνθρωποι μας όμως, όπως ο Γιώργης από τον Άγιο ,με ακρωτηριασμένα μέλη,χωρίς την δυνατότητα να εργασθούν ,και με ένα κράτος ανίκανο, στην μοναδική περίπτωση κατάστασης υγείας σαν του Γιώργη δεν υπάρχει σε ολάκαιρη Κρήτη ,δεν μπορεί να δώσει λύση!

Το κράτος αυτό του παίρνει το ρολόι της ΔΕΗ ,που το έχει ανάγκη για να ζήσει,και να διαβάσουν τα κοπέλια του!

Συνάνθρωπε Μιχάλη Λεμπιδάκη,κάνε το κάλο απέναντι σε αυτή την οικογένεια ,και για τα περιπολικά έχει η Παναγία να δώσει, δεν τελειώνουν ποτέ αυτά!

Με τιμή και εκτίμηση

Αρχιφύλακας Σπυρόπουλος Γιώργος

Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης

Ελληνική Αυγή για την Κρήτη!




Πηγή ➤ cretanewssite

9 σχόλια:

  1. !!!!!! ενα μεγαλο ΕΥΓΕ Γιωργη, κατι σαν και εσενα μας κανουν και αγαπαμε την αστυνομια, που δυστυχως ενα μερος της ειναι μισητο, μακαρι να υπηρχαν ατομα σαν και σενα σε ολη την ενστολη κοινωνια που να σκεπτονταν τον συνανθρωπο τους, θελω να πιστευω οτι θα μεταδωσεις και στους απογονους σου αυτην την υπεροχη ψυχη σου ! και παλι ΕΥΓΕ ! Κ. Σπηλιωτοπουλος συνταξιουχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αξιος ο μισθος σου αγορινα μου λεβενταρε μου ευγε σου 'ν'αχουν και αλλη την πυγμη 'να τα'λεν σταρενια αααα οπως εσει μωρεεεεεεεε '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΘΑ'ΠΕΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣΜΩΡΕ ΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε άνθρωπε.συμφωνω απόλυτα.και τα λεφτά να τα δώσει σε κόσμο που έχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΕ ΓΙΟΡΓΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΛΛΗΝΗΚΗ ΜΑΦΙΑ Α Ε ΔΕΝ ΗΠΕΣ ΤΗΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΗΧΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΗΚΗ ΜΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΠΑΓΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΗΚΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΤΗΠΑ ΕΠΗΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ 11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΟΥΝ Η Α;ΣΤΗΝΟΜΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΦΗΣΗΚΑ ΟΛΟΙ Η ΑΝΟΤΑΤΗ ΑΣΤΗΝΟΜΗΚΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΝΟΡΗΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2017 ΣΕ ΠΙΑ ΠΕΡΗΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΛΗΣ ΕΓΟ ΤΟ ΗΧΑ ΠΗ ΔΙΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΒΗΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗΤΗ ΛΕΟΝΗΔΑ ΤΕΚΑΚΗ ΟΤΗ ΤΟΝ ΜΗΧΑΛΗ ΛΕΜΠΗΔΑΚΗ ΒΛΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΗΝΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΘΗΜΝΟΥ ΜΕΧΡΗ ΤΑ ΣΗΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΟΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΧΑΝΙΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΗΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΗΛΑΝΕ ΤΗΣ ΧΑΣΗΣΟΦΗΤΗΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΗΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΗΧΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΘΟΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΗΧΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΗΔΙΟ ΕΓΡΑΦΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟΥ 4903 17 03 2017 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΠΟΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΗΣΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ 18 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1976 ΕΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΑΣ ΤΟΥ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΣ 12 ΟΚΤΟΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΟΔΗΣ ΣΗΝΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΗΚΗ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑΤΗ ΚΑΤΗ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΓΗ ΤΟΥ ΛΕΜΠΗΔΑΚΗ ΓΙΑΤΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΛΛΑ ΗΧΕ ΚΑΤΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΗΝΟΝ ΚΑΙ ΣΗΝΚΕΚΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΜΗΛΟΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΗΚΕΣ Η ΕΛΛΗΝΗΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΜΟΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΜΠΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΡΗΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΗΝΟΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΗΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΒΑΛΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΚΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΝ ΑΘΗΝΟΝ ΚΟ ΖΑΦΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χορήγηση και τα κατάλληλα μέσα, περιπολικά κ.λπ, είναι υποχρέωση του κράτους. Αντιθέτως το κράτος και οι πολιτικοί, μας αφήνουν να κυκλοφορούμε με περιπολικά = δημόσιος κίνδυνος = καρμανιόλες για εμάς, τις οικογένειες μας και τους πολίτες που υποτίθεται στοχεύουμε να προστατέψουμε. Επιπλέον εκπαιδευτήκαμε να μην δωροδοκούμαστε. ΄Με τι διάθεση ο συνάδελφος θα ελέγξει και θα βεβαιώσει παράβαση στον Λεμπιδάκη όταν η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. δωροδοκείται από έναν πολίτη; Δουλευόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χορήγηση και τα κατάλληλα μέσα, περιπολικά κ.λπ, είναι υποχρέωση του κράτους. Αντιθέτως το κράτος και οι πολιτικοί μας αφήνουν να κυκλοφορούμε με "περιπολικά" = δημόσιος κίνδυνος = καρμανιόλες για εμάς, τις οικογένειες μας και τους πολίτες που υποτίθεται στοχεύουμε να προστατέψουμε. Επιπλέον εκπαιδευτήκαμε να μην δωροδοκούμαστε. ΄Με τι διάθεση ο συνάδελφος θα ελέγξει και θα βεβαιώσει παράβαση στον Λεμπιδάκη όταν η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. δωροδοκείται από έναν πολίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή