Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Σύρος μετανάστης:«Η Ευρώπη είναι πιο επικίνδυνη από την εμπόλεμη Συρία. Κάνατε λάθος που είστε ανοικτοί σε όλους. Δεν έχετε καταλάβει ποιους έχετε δεχθεί..»(ΒΙΝΤΕΟ)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ «Η Ευρώπη είναι πιο επικίνδυνη από την εμπόλεμη Συρία. Κάνατε λάθος που είστε ανοικτοί σε όλους. Δεν έχετε καταλάβει ποιους έχετε δεχθεί..» μερικά από τα λόγια του Σύρου Χριστιανού Spiro Haddad ο οποίος για να γλιτώσει από τις σφαγές των δίποδων ισλαμοφασιστών του (((ISIS)))  προσπάθησε να βρει ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη αλλά επέστρεψε στην Συρία.
Ορδές λαθρεποίκων έχουν κατακλύσει  την υπόδουλη Ελλάδα και την Ευρώπη: Πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί, μαροκίνοι, αφρικανοί και πάσης φύσεως «πρόσφυγες» από όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου … ενώ οι πραγματικοί ελάχιστοι πρόσφυγες είναι Σύροι Χριστιανοί που διώκονται για την πίστη τους στην Συρία.
Κανείς Σύρος δεν εγκαταλείπει την πατρίδα του αλλά πολεμάει για την απελευθέρωσή της από τον στρατό του (((ISIS))), των έμμισθων – τάχα ανταρτών – που με τις πλάτες του (((ΝΑΤΟ))) και της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης προσπαθούν να κάνουν πράξη τον έναν και μοναδικό λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά στην Συρία.
Νυχθημερόν τα (((ΜΜΕ))) προπαγανδίζουν ακατάπαυστα για τον νόμιμα εκλεγμένο με συντριπτικό ποσοστό, ‘κακό’ Μπασάρ αλ Άσαντ.. είναι τα ίδια (((ΜΜΕ))) που έθαψαν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία, είναι τα ίδια που ταΐζουν κουτόχορτο με τουρκοσήριαλ και αμερικανόφερτα τηλεσκουπίδια τις μάζες ενώ ο λαός πεινάει και η πατρίδα μας έχει ξεπουληθεί από την δοσιλογική μισελληνική ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (((κλίκα))) που παρασιτεί στον ένδοξο τόπο των προγόνων μας, καρκίνωμα που πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου