Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Το άκρoν άωτο της Ανωμαλίας ! Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών»Ανέλαβε Μάχιμη Αποστολή» …Να «ετοιμάσει το Hot-Spot»

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Σύμφωνα με πληροφορίες του  ASTRA TV   απο την Μαγνησία, η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών ανέλαβε νέα Αποστολή …Να καθαρίσει και να ετοιμάσει τις Εγκαταστάσεις της ΜΟΖΑΣ Α.Ε για την Υποδοχή & νέων Λαθρομεταναστών στην Πόλη του Βόλου !
Την ώρα που η Πατρίδα μας είναι στα Όρια του πολέμου , άσχετο αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη οι Πολιτικοί που επιμένουν να δέχονται όλους τους «ταλαίπωρους» της γης  και να τους Κομίζουν ,να τους ταΐζουν και να τους χρηματοδοτούν & με 400 ευρώ το μήνα!

Το άκρoν άωτο της Ανωμαλίας μας είναι …αντί να έχουμε έτοιμη την Στρατηγική Εφεδρεία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών σε συνεχή εκπαίδευση και Επιφυλακή  ……Τους στέλνουμε  να καθαρίσουν χώρους για Υποδοχής των Λαθρομεταναστών που είναι απο το Ιράκ και το Αφγανιστάν ! (Τελικά έχουμε μέτρο στο Στράτευμα ή το έχουμε ξεφτιλίσει τελείως 😉)

Τις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο 3ο χλμ. της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, ιδιοκτησίας της εταιρείας Μόζας Α.Ε. προκρίνει τελικώς η δημοτική αρχή Βόλου για την δήθεν  «προσωρινή φιλοξενία», περίπου 500 προσφύγων απο το Ιράκ και το Αφγανιστάν
Πηγή ➤ veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου