Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Γλασκώβη Σκωτίας : Η μοίρα ενός αδίστακτου ληστή! (BINTEO)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΈκανε τα πάντα για να διαρρήξει το σπίτι όμως για κακή του τύχη και… καλή όλων των υπολοίπων, τον έπιασε στα πράσα η Αστυνομία. Δείτε το βίντεο!
Μία απίστευτη απόπειρα κλοπής έλαβε μέρος πριν περίπου ένα μήνα στην Γλασκώβη της Σκωτίας. Ένας ηλικιωμένος πιάστηκε στα πράσα την ώρα που ήταν έτοιμος να αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά από την πολυτελή κατοικία.
Η παρουσία του ληστή έγινε γρήγορα αντιληπτή από την οικογένεια που μένει στην μονοκατοικία και άκουσε τον θόρυβο από το τζάμι της πόρτας που έσπασε. Ο διαρρήκτης προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα με μανία χωρίς να υποψιάζεται ότι ήταν μέσα η οικογένεια του σπιτιού.
Όσο εκείνος έκανε τα πάντα για να μπει μέσα στο σπίτι με τη βοήθεια του λοστού, η οικογένεια είχε ήδη καλέσει στην Αστυνομία. Μάλιστα, φοβισμένη αλλά ψύχραιμη κατέγραψε με την κάμερα ενός κινητού την απόπειρα διάρρηξης του αδίστακτου άνδρα.
Λίγα λεπτά μετά, οι Αστυνομικοί φτάνουν, ο κλέφτης είναι ακόμα εκεί και πιάνετε στα πράσα! «Με πιάσατε!», ήταν η πρώτη αντίδραση του ηλικιωμένου που για… κακή τύχη δική του και για καλή όλων, συνελήφθη και βρίσκεται στο τμήμα.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου