Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΜεταφέρουν για ανάκριση τον Τούρκο: «Εργαζόταν» υπό την επίβλεψη Τουρκικών δυνάμεων – Σπεύδουν ανώτατοι Αξιωματικοί στο σημείο
Τεράστια κινητοποίηση έχει προκαλέσει η σύλληψη του Τούρκου, ο οποίος με σκαπτικό μηχάνημα μπήκε σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή των Καστανεών και συνελήφθη από στρατιώτες και αστυνομικούς που έχουν υπηρεσία και περιπολούν στην περιοχή.
Ήδη στο φυλάκιο των Καστανεών όπου κρατείται ο Τούρκος, έφτασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, προκειμένου να εξετάσει ο ίδιος την συγκεκριμένη περίπτωση μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων αναφέρει το evros-news.gr.
Οι πληροφορίες θέλουν τον Ταξίαρχο της περιοχής να σπεύδει με τη σειράενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας κ.Παπαδόπουλος, αφού ο Τούρκος συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες.
Η είδηση της σύλληψης κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του συλληφθέντα. Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ.


Yunan askerleri, Pazarkule Sınır Kapısı'nda su hattı yenileme çalışmalarında görev yapan Edirne Belediyesi çalışanı Musa Alerik isimli kepçe operatörünü, tampon sahasını işgal etme nedeniyle gözaltına alarak, Oristia'da şehrine götürdü.
Ο ίδιος ο συλληφθείς ισχυρίζεται ότι είναι πολίτης από την τουρκική περιοχή που βρίσκεται απέναντι από τις Καστανιές, εκτελούσε εργασίες και μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος. Οι ελληνικές αρχές όμως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και σίγουρα θα τον… ξεψαχνίσουν.
Να θυμίσουμε ότι στην συγκεκριμένη ευρύτερη περιοχή, είχαν συλληφθεί την 1η Μαρτίου από τους Τούρκους οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί γιατί μπερδεύτηκαν και μπήκαν λίγα μέτρα στο τουρκικό έδαφος, όπως είπαν και οι ίδιοι στις απολογίες τους, ενώ παραμένουν ακόμα αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.
Ο Τούρκος είναι σίγουρο ότι θα μεταφερθεί στην Ορεστιάδα και θα ανακριθεί, προκειμένου να γίνουν γνωστές όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της περίεργης υπόθεσης, η οποία σίγουρα δεν πρόκειται να λήξει άμεσα.
Γιατί μοιάζει να είναι διαφορετική από εκείνη άλλου Τούρκου, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και πέρασε τρέχοντας από το τουρκικό στο στο ελληνικό τελωνείο πριν από λίγο καιρό.
Το συμβάν έγινε στην ίδια περιοχή όπου συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν ακόμα αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.
t1t2
 Τι υποστηρίζει ο ίδιος
Ο ίδιος ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι είναι πολίτης από την τουρκική περιοχή που βρίσκεται απέναντι από τις Καστανιές, εκτελούσε εργασίες και μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ο συλληφθείς είναι υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο από τη Συνοριοφυλακή του Παζαρκιουλέ, προκειμένου να εκτελέσει χωματουργικές εργασίες.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα έχει ενημερωθεί σχετικά και ο δήμαρχος της Αδριανούπολης, ο οποίος είπε σε δημοσιογράφους ότι θα επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές για τη διευθέτηση του συμβάντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου