Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ιμάμηδες ζητούν να νομιμοποιηθεί στην Ευρώπη η παιδεραστία ! Είναι καιρός να νομιμοποιηθεί ο ευνουχισμός Ιμάμηδων στην Ευρώπη

παιδεραστία


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Οι οπαδοί του Ισλάμ που κατακλύζουν την Ευρώπη ξεκίνησαν να απαιτούν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας.

Στην Δανία η υπουργός Μετανάστευσης, Inger Støjberg, αποφάσισε να απαγορεύσει τον γάμο ενήλικων ανδρών με κορίτσια που οι ηλικίες τους δεν ξεπερνούσαν τα 14 έτη.

Η Δανή αξιωματούχος ανέφερε πως είναι αποφασισμένη στο εξής να προστατέψει τα παιδιά αυτά τονίζοντας ότι τα ζευγάρια μουσουλμάνων ενηλίκων με ανήλικες που είτε θα παντρεύονται είτε θα φτάνουν στη Δανία με αυτό το καθεστώς θα χωρίζονται μεταξύ τους μέχρι την ενηλικίωση του κοριτσιού«Είναι απόλυτα απαράδεκτο ότι υπάρχουν ανήλικες στο σύστημα πολιτικού ασύλου της χώρας που ζουν παντρεμένες ή όχι με ενήλικες και έχω ζητήσει ήδη από την υπηρεσία μετανάστευσης της Δανίας να βάλει ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η κυβέρνηση της Δανίας θα απελαύνει τους άνδρες που αφήνουν ανήλικα κορίτσια έγκυες δίνοντας παράλληλα άσυλο στα ίδια τα κορίτσια.

Οι κυβερνώντες όμως δεν ρώτησαν πρώτο τον ιμάμη, Oussama El-Saadi, του τζαμιού στην πόλη Aarhus.

Ο ρήτορας του Κορανίου σημείωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να χαλαρώσει αυτούς τους νόμους και να σέβεται τις οικογένειες των μεταναστών άσχετα από την ηλικία των γυναικών! Να αποδεχθεί δηλαδή η Δανία την παιδεραστία!

Μιλώντας στην εφημερίδα Metroxpress ο ιμάμης δήλωσε:

«Θα πρέπει να εξετάσουμε αυτές τις περιπτώσεις από μια διαφορετική σκοπιά. Πρόκειται για μια εξαιρετική ανθρωπιστική υπόθεση και νομίζω ότι πρέπει να πρέπει η κυβέρνηση να προστατέψει τις οικογένειες αυτές. Είναι παντρεμένοι και ακόμη και αν ο άνδρας έχει τα διπλάσια χρόνια από την γυναίκα έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δεχτούμε καθώς τα ζευγάρια αυτά ανήκουν σε μια διαφορετική κουλτούρα και δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τις οικογένειες αυτές».

«Βάσει των συνθηκών που επικρατούν σε κέντρα μεταναστών είναι πιο ασφαλές για ένα ανήλικο να είναι παντρεμένο καθώς έτσι έχει ασφάλεια από το παραμένει ανύπαντρο», πρόσθεσε!

Νομιμοποίηση της εκμετάλλευσης μικρών κοριτσιών λοιπόν και μετά γιατί όχι και αγοριών, αφού το Ισλάμ το επιτρέπει (βλ. γιουσουφάκια).

Σημειωτέον ότι στην Δανία το νεαρότερο ανήλικο κορίτσι που έφτασε παντρεμένο ήταν 14 ετών ενώ στην Νορβηγία μόλις έντεκα! 

Πηγή ➤ i-alitheia1-greece.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Τα μωρά πρέπει να προσέξετε από 0 έως 12 ετών.αυτά υποφέρουν από τους ανώμαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός τα, τα παιδιαααα! Τυχαίο είναι που την ίδια στιγμή το ίδιο ζητάνε και οι παιδεραστές στην Ευρώπη; Κόψιμο μορίου και καυτιρίασμα στους αμετανόητους παιδεραστές. Το ίδιο άρρωστοι με τους Ελιτιστές που προωθούν το Ισλάμ και αυτούς τους αρρωστημένους νόμους όντας κι αυτοί βιαστές μικρών παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή