Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ! Στη ΛΑΜΙΑ…..(ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ «Καμία συμφωνία δεν υπάρχει αν δεν το θέλει ο λαός…».
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο λαός της Φθιώτιδας, έστειλε πρώτος το μήνυμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν συλλογικότητες και πολιτιστικοί σύλλογοι το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουνίου στην ιστορική πλατεία Διάκου στη Λαμία.
Η διοργάνωση του Φθιωτικού συλλαλητηρίου συνέπεσε με την επισημοποίηση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης της συμφωνίας με τα Σκόπια και υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον για την καταγραφή των πρώτων αντιδράσεων.
Στην πλατεία Διάκου συγκεντρώθηκαν περί τα 2.000 άτομα αν και στην αρχή ήταν αρκετά λιγότερα. Όσο περνούσε η ώρα και καιρού επιτρέποντος η πλατεία γέμισε μαζί με τα πεζοδρόμια και τις καφετέριες γύρω από αυτή, ενώ συγχρόνως το πλήθος αποκτούσε παλμό. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών και… των πολιτικών τους!
Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί που έκαναν πορεία με τα οχήματά τους καταλήγοντας στην οδό Καραγιαννοπούλου και ενώνοντας τις φωνές τους με τους διαδηλωτές.
Από του βήματος χαιρετισμό απηύθυνε, περνώντας το μήνυμα της Ιεράς Συνόδου για το Μακεδονικό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κκ Νικόλαος. Δείτε βίντεο:
Μεστός και μετρημένος ο λόγος του τ. Υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής. Ο Μακεδόνας πολιτικός γνωρίζει  πολύ καλά το ζήτημα και χωρίς μεγαλοστομίες αλλά με απλή ιστορία διατύπωσε για το δίκαιο της ελληνικής θέσης. Υπογράμμισε ωστόσο τις ιστορικές ευθύνες του Έλληνα πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι καμία υπογραφή και καμία απόφαση δεν περνά αν δεν τη δέχεται ο ενωμένος Ελληνικός λαός.
Χαιρετισμούς απηύθυναν τέλος πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Σωματείων που είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Λαμία:

1 σχόλιο:


  1. ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    https://www.facebook.com/video.php?v=10152750461309814

    Ο Τίτο σε βλέψεις εναντίον της Ελλάδας δημιούργησε στα Σκόπια την Δημοκρατία της Μακεδονίας.
    Η Αμερική και το ΝΑΤΟ διέλυσαν με πόλεμο την Γιουγκοσλαβία, μια ένωση κρατών υπό τον Τίτο.
    Η Αυστρία έθεσε υπό τον έλεγχο της την Σλοβενία, η Γερμανία και με απειλές εντός της ΕΕ την Κροατία.
    Η ελληνορθόδοξη Σερβία σε πόλεμο με τους ισλαμιστές και σε ολοκληρωτικό πόλεμο με το ΝΑΤΟ να θέτει υπό τον έλεγχο του την Βοσνία – Ερζεγοβίνης και το Ισλαμικό Κοσσυφοπέδιο.

    Το 1990 απαιτήσαμε από η κυβερνηση της Ελλάδας σε πολιτική συμφωνία με την Σερβία, η υπό διάλυση Γιουγκοσλαβία να εκχωρήσει τα Σκόπια στην Ελλάδα και ολη η εκταση των να ενωθεί με την ελληνική Μακεδονία, ιστορικά αποκατάσταση μιας παραγματικότητας.

    Σαυτή την χρονική συγκυρία με υπόμνημα Ευθυμίου έγινε εισήγηση ο ελληνικός στρατός ταυτόχρονα με Δήλωση Πολιτικής
    «οτιδήποτε Μακεδονικό είναι Ελληνικό» να θέσει τα Σκόπια υπό ελληνικό απόλυτο έλεγχο εντάσσοντας τα στην ελληνική επικράτεια – η Ελλάδα είναι στο ΝΑΤΟ- και προτείνοντας στην Αμερική βάση στα Σκόπια, με αντάλλαγμα την Αμερικανική εγγύηση της ασφάλειας και εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας - πρότυπο Ισραήλ.

    Τα Σκόπια σε συμφωνία με την Αμερική έδωσαν στρατιωτική βάση με αντάλλαγμα την αναγνώριση με το όνομα Μακεδονία.
    Το 2017 η Αμερική πιέζει την νυν κυβέρνηση για αποδοχή ονομασίας που να περιέχει λέξη Μακεδονία.

    Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ότι μόνο η Ελλάδα έχει δυνατότητα επί της Μακεδονίας ως περιοχή και/ή λέξη, ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ όπως συμφωνήσει με την Αμερική την Ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελληνική Επικράτεια, όπου αυτόματα σημαίνει ότι η εν λόγω περιοχή είναι στο ΝΑΤΟ, ειδικότερα ετοιμότητα ενοικίασης – εγκατάστασης αμερικανικής βάσης στα Σκόπια, επαρχία της Ελλάδας.

    Στην Ελλάδα κα στην Κύπρο ειδικότητα επιχειρησιακά είναι η κλεψιά και διαπλοκή ως άθλημα πρωταθλητών.


    Ανδρέας Ευθυμίου 03/01/2018
    https://www.facebook.com/andreas.efthymiou2
    Αρχηγός Επιχειρήσεων Αντικατασκοπείας 1961-64
    Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών Κυπριακή Δημοκρατία
    https://www.facebook.com/groups/1665272063494150/


    ΑπάντησηΔιαγραφή