Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Βίντεο: Επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Οι δράστες φώναξαν και έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα - Πυροβολισμός από τον φρουρό στην είσοδο - Κάποια άτομα διέφυγαν και κάποια άλλα εγκλωβίστηκαν εντός του κτιρίου και τους άνοιξε την πόρτα ο βουλευτής για να αποχωρήσουν

Κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκαλώντας ζημιές και γράφοντας τη λέξη «αλληλεγγύη» στον τοίχο.
Οι κουκουλοφόροι, μέλη του αντιεξουσιαστικού κινήματος, πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και αποχώρησαν  τρέχοντας μέσω της οδού Γενναδίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Γύρω στις 7: 20 το απόγευμα, μία ομάδα περίπου 390 κουκουλοφόρων, ανέβηκε στον 2ο όροφο, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου και έριξαν φυλλάδια σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα και στη συνέχεια έγραψαν με μαύρο σπρέι τη λέξη «αλληλεγγύη» στον τοίχο.
Στη συνέχεια, όπως περιγράφει στο protothema ο κ. Βαρβιτσιώτης, ο αστυνομικός φρουρός που τον περίμενε στην είσοδο, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Κάποιοι έφυγαν και κάποιοι άλλοι εγκλωβίστηκαν στο γραφείο και όπως δηλώνει ο πρώην υπουργός, αναγκάστηκε να τους ανοίξει την πόρτα για να φύγουν.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου