Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ! ΤΡΕΞΤΕ να προλάβετε!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. Οι αριστεροί «μοιράζουν» δουλειές και επενδύσεις.

Κάποιος μας δουλεύει…

Είναι κάποιες στιγμές που πραγματικά σου έρχεται να μεταναστεύσεις… Απλά για να μην ακούς άλλο αυτούς που σε κυβερνούν. Η αίσθηση που σου μένει όταν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ σου παρουσιάζουν την εικόνα της Ελλάδας, είναι ότι ζεις σε μια παραμυθένια χώρα που όλα βαίνουν καλά. Ότι όλοι οι πολίτες είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από αυτά που τους παρέχει το κράτος.

Και αναρωτιέσαι, αν πραγματικά τα πιστεύουν αυτά που λένε ή αν σε κοροϊδεύουν…

Φυσικά και ισχύει το δεύτερο.

Διαβάστε τώρα, πώς περιέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, τις επενδύσεις στην χώρα μας και γενικότερα την οικονομία.

«Η οικονομία θωρακίζεται, η ανάπτυξη ενισχύεται, ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις. Οι θυσίες των πολιτών έπιασαν τόπο, ο ελληνικός λαός μπορεί πλέον να σηκώσει το κεφάλι ψηλά», είπε.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΕΒΕΑ, από το 2008 κλείνουν κατά μέσο όρο 100 επιχειρήσεις κάθε εργάσιμη ημέρα, και έχουν χαθεί κοντά στο 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας. Οι φόροι και εισφορές καταστούν τις επενδύσεις και γενικότερα την απασχόληση, σχεδόν αδύνατη.

Ποιος θα έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα και ποιος Έλληνας θα επιχειρήσει να ανοίξει το δικό του μαγαζί με αυτές τις συνθήκες;

Είναι ντροπή, σας ακούν και οι άνεργοι… Έλεος κ. Αλέξη Χαρίτση!

Χ.Δ.Ρ.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΟΜΑ.ΜΑΣ ΚΗΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ... ΟΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή