Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ» ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ;

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Την θυμάστε την ληστεία που έγινε προ ημερών στο παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού που βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου οι δράστες  έδεσαν χειροπόδαρα με σπάγκο τον ηλικιωμένο φύλακα κι έκαναν πλιάτσικο αρπάζοντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ο,τι πολύτιμο υπήρχε στα γραφεία, ενώ πήραν από τον ταλαίπωρο φύλακα χρήματα κι ένα… πακέτο τσιγάρα;

Η ασφάλεια εξιχνίασε την υπόθεση και δράστες είναι τρία σεσημασμένα «προσφυγάκια», από τη Συρία, την Αλγερία και το Μαρόκο. Δεν βρήκε και δεν συνέλαβε όμως τα «προσφυγάκια».
Τι σημαίνει «σεσημασμένα»; Προφανώς, έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για άλλα παρόμοια κακουργήματα, αλλά για κάποιο λόγο βρίσκονται όχι μόνο εκτός φυλακής, αλλά και εντός Ελλάδος! Τουτέστιν, δεν απελάθηκαν!
 Η Ελλάδα (κι αυτό δεν ισχύει μόνο επί «πρώτης φοράς αριστερά», ίσχυε και επί ψοφοδεξιάς…) είναι η ΜΟΝΗ χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ απελαύνει τους αλλοδαπούς που διαπράττουν κακουργήματα!
Με αποτέλεσμα, όταν αποφυλακίζονται (συνήθως πολύ σύντομα, με τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου ή πριν απ’ αυτόν με τις «αποσυμφορήσεις» που γίνονταν κάθε λίγο και λιγάκι στις φυλακές…), να διαπράττουν τα ίδια και χειρότερα! Αυτοί φταίνε ή οι «αντιρατσιστικές» κυβερνήσεις που τους κρατάνε στην Ελλάδα; 

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου