Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥΣ!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Το δικαστήριο της Ανδριανούπολης θα εξετάσει σε λίγο το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δυο ελλήνων στρατιωτικών – Οι δυο έλληνες στρατιωτικοί έχουν μετατεθεί στην Άγκυρα προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας – Η επίσπευση εξέτασης του νεου αιτήματος γίνεται λόγω των εκλογών στην Τουρκία
Ο γολγοθάς των δυο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και 111 ημέρες στις φυλακές της Ανδριανούπολης συνεχίζεται και όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης ένα νεο αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να εξεταστεί σε λίγη ώρα από το δικαστήριο. Το αίτημα αναμένεται να εξεταστεί στις 14.00 το μεσημέρι και γύρω στις 16.00 αναμένεται να έχουμε το αποτέλεσμα. Πάντως σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα θεωρηθεί έκπληξη αν αποφασιστεί σήμερα η αποφυλάκισή τους αφού δεν έχει συνταχθεί καν επίσημο κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτησή τους στην ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Αγκυρα και έτσι οι δυι έλληνες στρατιωτικοί διαθέτουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία. Έτσι καταρρίπτεται ένα από τα βασικά επιχειρήματα των τουρκικών αρχών οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το αίτημα αποφυλάκισης γιατί θεωρούνται ύποπτοι φυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου