Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ! «ΣΚΟΥΠΑ» ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΚΙ! ΛΑΘΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΕΛΟΣ!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ο Σαλβίνι δεν αστειεύεται: «Αποκεφαλίζει» την Λερναία Υδρα της παγκοσμιοποίησης – Ετοιμάζει «σκούπα» σε κάθε γειτονιά – Μετανάστες τέλος!

Τελικά η επανάσταση κατά της αλλοίωσης της εθνολογικής σύνθεσης της Ευρώπης και των «βρώμικων» σχεδίων της Μέρκελ που χάνει την εξουσία της στην Γερμανία, ξεκινά πραγματικά από την Ιταλία και την νέα κυβέρνηση που παίρνει « σκούπα» για όλους τους παράνομους μετανάστες σε…κάθε γειτονιά και σοκάκι.

«Χρειαζόμαστε έναν μαζικό καθαρισμό (αναφερόμενος στους πρόσφυγες) σε κάθε δρόμο  και από γειτονιά σε γειτονιά», δηλώνει ο νέος Ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι .

H ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται  σε κανένα ιταλικό λιμάνι πλοίο της ΜΚΟ  Lifeline διότι η οργάνωση του Σόρος δεν σέβεται τους κανόνες που έχουν εγκριθεί αναφορικά με τις ασφαλείς συνθήκες πλεύσης.

Έτσι πλοίο με μετανάστες οι Ιταλοί το στέλνουν στην Ολλανδία με συνοπτικές διαδικασίες.

«Αυτό το φορτίο ανθρώπινων υπάρξεων θα το πάτε στην Ολλανδία, λοιπόν, θα κάνετε ένα λίγο μεγαλύτερο κύκλο», δήλωσε ο Σαλβίνι «παγώνοντας» την ΕΕ και τις λοιπές χώρες του Βορρά που έχουν μετατρέψει Ελλάδα και  Ιταλία σε αποθήκες ανθρώπινων ψυχών,  χωρίς την έγκριση του λαού που βλέπει να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της κοινωνικής συνοχής από δυστυχισμένους ανθρώπους από Αφρική και Ασία .

Το σκάφος  της ΜΚΟ του Σόρος διέσωσε περίπου τριακόσιους μετανάστες και πρόσφυγες, που είχαν επιβιβαστεί σε φουσκωτή λέμβο και βρίσκονταν στα ανοικτά τον λιβυκών ακτών.

Σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό Υποδομών Ντανίλο Τονινέλι, η ΜΚΟ αυτή προχώρησε στη συγκεκριμένη διάσωση χωρίς να διαθέτει την αναγκαία τεχνική υποδομή. Ο Τονινέλι ζήτησε από την ιταλική ακτοφυλακή να ξεκινήσει έρευνα για την όλη επιχείρηση.

Ο υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε στην ίδια επιχείρηση στην σελίδα του στο Facebook, υπογραμμίζοντας:

«Θελήσατε να πιέσετε την κατάσταση και να μην ακούσετε την ιταλική και την λιβυκή ακτοφυλακή; Ωραία, αυτό το φορτίο ανθρώπινων υπάρξεων θα το πάτε στην Ολλανδία, λοιπόν, θα κάνετε ένα λίγο μεγαλύτερο κύκλο», τόνισε ο ίδιος.

H πολιτική κρίση όμως για το μεταναστευτικό / προσφυγικό επιφέρει τριγμούς και στην Γερμανία εμπλέκοντας και το ζήτημα του ελληνικού χρέους που συζητείται αυτήν την ώρα στο Eurogroup,   από τους  πολιτικούς  συμμάχους της Μέρκελ να ζητούν «να μην αναμειγνύονται ανόμοια πράγματα».

Η Ελλάδα ευρίσκεται  στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης στη Γερμανία,  με αφορμή την πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει εντός του γερμανικού ς κυβερνητικού συνασπισμού  για το προσφυγικό.

Η  Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU), το βαυαρικό αδελφό κόμμα του CDU της Μέρκελ , ανακοίνωσε  στην Γερμανίδα Καγκελάριο να μην υλοποιήσει καμία συμφωνία με Ελλάδα-Ιταλία που να εμπλέκει το προσφυγικό με τα ανοιχτά οικονομικά ζητήματα, όπως το ελληνικό χρέος.

Στην Γερμανία η Μέρκελ έχει βρεθεί στο επίκεντρο  όχι μόνο των πατριωτικών δυνάμεων, αλλά και  του μεγάλου συνόλου του γερμανικού λαού που βιώνει με πολύ μεγάλη αγανάκτηση την παρουσία τόσου μεγάλου αριθμού  προσφύγων , μεταναστών οι οποίοι προκαλούν μεγάλα προβλήματα ενσωμάτωσης στην κοινωνία.

Το σχέδιο της Μέρκελ είναι απλό στην εκτέλεση , «θέλει να στείλει τους μετανάστες σε Ελλάδα και Ιταλία , οι οποίες όμως λόγω κρίσης, επιθυμούν διακαώς  ελαφρύνσεις και χρήμα και έτσι θα όλα θα γίνουν μέλι γάλα».

Μόνο που κάτι τέτοιο θα προκαλούσε πολύ μεγάλη αγανάκτηση μεταξύ Βορρά και Νότου , κουνώντας συθέμελα ακόμα πιο πολύ τα σαθρά θεμέλια της ήδη προβληματικής ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου