Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Καταπέλτης η απάντηση του Γιώργου Σπυρόπουλου στον gay αστυνόμο Λώλη, που ξεφτίλισε την Αστυνομία στο GAY PARADE:

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ "Συναδερφε και συναδερφισα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ " ΠΟΥΣΤΗ" "

 "Για σένα Υπαστυνόμε Λώλη, και τους άλλους συνδικαλιστές που παραβρεθηκατε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, αν υπήρχε νόμος και πειθαρχικό δίκαιο, θα έπρεπε να έχετε λογοδοτήσει!"

Τον Γιώργο Σπυρόπουλο, τον εκτιμώ ως Άνθρωπο και ως Αστυνομικό και ως ΕΛΛΗΝΑ.

Και συνυπογράφω κάθε λέξη στην απάντηση που δίνει στον/στην αστυνομικο που... μίλησε για λογαριασμό όλων των αστυνομικών στο gay parade.

Καλλιόπη Σουφλή 





 Συναδερφε και συναδερφισα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ " ΠΟΥΣΤΗ" 


Απεναντίας μας χρωστάνε πολλά συγνώμη όλοι αυτοί που με τον ιδρώτα και το αίμα σου, κατάφεραν μέσα από σκοτεινές διαδικασίες να μπορούν να προσβάλουν την δημόσια αιδώ, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, και να διαδηλώνουν ελεύθερα ζητώντας δικαιώματα που ήδη το Ελληνικό κράτος τους έχει δώσει και με το παραπάνω, αφού πρώτα για αυτούς θεσμοθέτησε το απόρρητο της προσωπικής τους ζωής! 


Κανένας αξιωματικός ,και κανένας συνδικαλιστής δεν αντιπροσωπεύει τον καθένα από εμάς, ούτε κανένας μας ρώτησε, και ούτε θέλουμε να απολογηθούμε γιατί τα περασμένα χρόνια όλο αυτό το συφερτό που διαδήλωσε στο Σύνταγμα την "ορατότητα τους " ζούσε κρυμμένο στην πορνεία , στα ναρκωτικά ,ο ένας εξέδιδε τον άλλον, και ήταν οι ίδιοι παραβατικοί απέναντι σε εμάς που τους προστατεύαμε όπως όλους τους πολίτες! 


Κανείς συνάδερφος δεν ξεχνάει ,τους συναδέρφους που βρέθηκαν τρυπημένοι από τις σύριγγες που μας έκρυβαν κατά τους ελέγχους! 


Κανείς δεν ξεχνάει τους μήνες αγωνίας που ζήσαμε τρυπημένοι από σύριγγα, και από την "πουστικη " συμπεριφορά της κοινότητας τους απέναντι σε όλους εμάς που εφαρμόζαμε τον νόμο απέναντι στους πολίτες! 


Επιλογή τους ήταν η στράτα τους ,και όχι δική μας ! 


Επιλογή τους ήταν να πέσουν στα ναρκωτικά, και στην πορνεία,στην εκμετάλλευση των ίδιων από την δική τους κοινότητα! 


Σε κανέναν δεν χρωστάμε τίποτα! 


Αντιθέτως πολλά μας χρωστάνε, και για σένα Υπαστυνόμε Λώλη, και τους άλλους συνδικαλιστές που παραβρεθηκατε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, αν υπήρχε νόμος και πειθαρχικό δίκαιο, θα έπρεπε να έχετε λογοδοτήσει! 


Να λογοδοτήσει ο καθένας από εσάς γιατί μπροστά στα μάτια σας , εσείς που θέλετε να λέγεστε ανθρωπιστές και αντιφασίστες ,με απολυταρχικό τρόπο κάποιοι από εκεί προσέβαλαν το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων ,  κοιτώντας τον σταυρό και την αγιογραφία του Αγίου Νικολάου να χλευάζεται από ενα "ον" που ανάθεμα και να κάτεχε τι έκανε! 


"Θα έπρεπε να λογοδοτήσεις που σαν προϊστάμενος της ρατσιστικής βίας, δέχεσαι και χαιρετίζεις την προσβολή της δημοσίας αιδούς και των θρησκευτικών αισθημάτων εκατομμυρίων ανθρώπων επειδή θέλει να μάθει όλη η Ελλάδα τι κάνεις εσύ στην σεξουαλική σου ζωή!"



Μας είναι παγερά αδιάφορη, απλά βρίσκεις και τα κάνεις σε μια κοινωνία που προσπαθούν να την κάνουν κοινωνία "μπιντέ"! 


Ούτε κανένας σου έδωσε ποτέ το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεις τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες , ανοίγοντας την κάνουλα των εδαφικών και ιστορικών διεκδικήσεων των Σλάβων! 


Ως εδώ φτάνει και τέλος με την "ορατότητα σας" 


ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!



Γιώργος Σπυρόπουλος

Αστυνόμος
Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Χ.Α.



attikanea.blogspot.com

41 σχόλια:

  1. AYTH EINAI H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο μαγκα.. η κοινωνια σας χρωσταει και δε χρωστατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ενα μεγάλο εύγε για το ήθος σού τιποτα άλλο!

      Διαγραφή
    2. Δεν εχουν το θαρος να πουν τι ειναι . ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ και λενε γκε ι .

      Διαγραφή
  5. Εύχομαι το παιδί σου να βγει ομοφυλόφιλο. Να το δείρουν στο σχολείο επειδή δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο του αντρακλαρά κλανόμαγκα.Να γίνει αντικείμενο κοροϊδίας από αστυνομικούς που θέλουν να σπάσουν πλάκα στην περιπολία τους. Να χλευαστεί στο δρόμο από ασήμαντους ετεροφυλόφιλους ανθρώπους. Να λοιδορηθεί από τα ΜΜΕ και από όποιον δειλό κρύβεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή για να βγάλει τη χολή του και ίσως τα απωθημένα του. Να το διώξουν από τη δουλειά του επειδή έχει άλλες προτιμήσεις. Να το χλευάσει μια Εκκλησία που το μόνο που ξέρει είναι να σπέρνει μίσος και διχόνοια. Να φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας μη μπορώντας να βρει πουθενά αγάπη και αποδοχή από την οικογένεια του. Αλλά κυρίως εύχομαι να έρθεις στη θέση να χρειαστεί να λογοδοτήσεις εσύ σε έναν κοινωνικό περίγυρο για το πώς απέτυχες στην ανατροφή του παιδιού σου και σου βγήκε έτσι. Πραγματικά στα εύχομαι όλα αυτά μήπως και καταλάβεις ποιος χρωστάει σε ποιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ τώρα γράφεις ένα τσούρμο τρίχες "εύχεσαι " ανώνυμα σε κάποιον που γράφει με όνομα και επωνυμο; και εν πάση περίπτωση με λίγα λόγια για να τελειώνουμε. Με αυτές τις παρουσίες στην λουγκροπαρελαση με ολες αυτες ρις προσβολες που εκστομισατε για ρην περιβολη σας στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη με προσβολή της θρησκείας ζητάτε σεβασμό; για να έχεις σεβασμό ως άτομο πρέπει να μάθεις να σέβεσαι. Αλλά σκουπίδια είστε και αυτό θα παραμείνετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος......χαχαχαχα.Ησουν και εσύ στην παρέλαση??

      Διαγραφή
    3. Προφανώς κ δεν ξέρεις να διαβάζεις ή επιλέγεις να μην το κάνεις. Ξαναδιάβασε το λοιπον

      Διαγραφή
    4. Έχεις πρόβλημα.....

      Διαγραφή
    5. και αν γινει αστυνομικος ενας πουστης τι θα κανει? αντι να συμβουλευει αν μπει κλεφτεις σπιτι καντε οτι κοιμαστε θα λεει στειστε κολο...αντε κυρα μου... μας πασαρουν τα μη φυσιολογικα ως φυσιολογικα, μας εχουν φλομοσει στην ανωμαλια...ο θεος επλασε τον αδαμ και την ευα, οχι τον αδαμ και το μακη...

      Διαγραφή
    6. Με το να κοροϊδεύει ο καθένας την διαφορετικότητα του άλλου δεν τον κάνει καλύτερο. Συμφωνώ μαζί σου ότι η αποτυχία ορισμένων φαίνεται πάντα στους αδύναμους.
      Όμως καλέ μου φίλε, αφού θες να το τραβήξεις το σχοινί, γιατί δεν κάνεις την επανάσταση σου πρώτα από την οικογένειά σου. Βρες τον/την αδελφή ψυχή και φύγετε μακριά από τον στενό περίγυρο.
      Εσύ που αισθάνεσαι προδομένος και προσβεβλημένος, πιστεύεις ότι είναι σωστό να βγαίνεις και να φιλιέσαι δημόσια και μάλιστα μπροστά στις κάμερες; Το παιδί μου τι σου φταίει; Γιατί θα πρέπει να του δείξεις ότι μπορεί να γίνει και πούστης;
      Πιστεύεις ότι σου χαρίζει αξιοπρέπεια το θέαμα των νταγκλαράδων με το ροζ φουστανάκια;
      Πιστεύεις ότι πράγματι είναι σωστό να διαφημίζεις την σεξουαλική σου ταυτότητα, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη; Λες και θα αλλάξει κάτι αν είσαι η όχι τραβεστί.
      Καλέ μου άνθρωπε, κοίτα γύρω σου και αναρωτήσου. Αυτό είναι το θέμα που μας καίει όλους τώρα, Ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους;
      Γιατί σε τυφλώνει το πάθος σου και δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται όλοι για ένα και μόνο λόγο. Το κέρδος. Σκέψου και προφυλάξου. Μην εκτίθεσαι δημόσια. Δεν την αξίζεις τέτοια μεταχείριση.

      Διαγραφή
    7. esy anwnime omofilofile giati kryvese?den exeis to tharos tis gnwmis sou?i mallon eise kryfopousta kai kakos poustis?ston kolo sou mpainei den lew..apla den mas noiazei ti kaneis kai den xreiazete na kseroume...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος εσύ, ανώνυμος κι εγώ. Μόνο που εσύ είσαι ανώνυμο βρωμοπουσταριό....

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    10. σωπα ρε μεγαλε σοβαρα?ασε μας ρε παλιοπουστα

      Διαγραφή
    11. θα επρεπε να ντρεπεσαι για τις καταρες.. ομως υπαρχει ντροπή? υπαρχει??? υπαρχει μηπως σεβασμός?? Αναρωτιεμαι ρε φιλε, ειναι οι εικονες που ειδαμε, διαμαρτυρια ?... ετσι λετε... αλλα εγω ειδα μονο προσβολή σε οποιον δεν ειναι σαν εσας.. και αυτοεξευτελισμό. Εχω φιλους ομοφιλόφυλους, που ξερασαν βλεποντας αυτα τα χαλια... Ευχομαι λοιπον το δικό σου το παιδι να ειναι νορμαλ.. και μαλιστα να σου βγει "χριστιανοταλιμπαν" και "εθνικι"... και να σε αποριψει.. οχι γιατι εισαι ομοφιλόφυλος που ειναι κατι σεβαστο, αλλα γιατι εισαι πουστης του κερατα και κιναιδος
      Ειναι τελειως αλλο φιλε μου το να αποδεχεται καποιος την διαφορετικότητα και τελειως αλλο να

      Διαγραφή
    12. Εσύ κύριε ανώνυμε γιατί λες Μια Χώρα και έναν έντιμο αστυνομικό ρατσιστή ενώ όλη αυτή που θες είναι ρατσιστές και θέλουν να αλλάξουν όλα σε αυτή την Χώρα που είναι ορθόδοξη και στο τέλος αν δεν σας αρέσει πάντα στην Ευρώπη που σας αγαπάει γιατί τα ίδια χαλια έχει δυστυχώς γιαυτο ο θεος θα μας κάνει.

      Διαγραφή
    13. Ο Σόλωνας ειχε πει τοτε για τους ανωμαλους οτι δεν ειναι αποδεκτοι στην κοινωνια των Αθηναιων και οτι η μονη λυση για αυτους ειναι η εκτελεση απο την πολιτεια

      Διαγραφή
    14. anonime salta kai gamisu kai ase tis theories sou vromiari kati mpastarda san kai esena gamisan thn koinonia bromopusta ante kai gamisu exeis kai apopsi GIDARE BROMOPUSTA

      Διαγραφή
    15. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμε το πρόβλημα δεν ξεκινάει από το νόμο, Αν και η πολιτεία φρόντισε για αυτό με το παραπάνω,
      Το θέμα είναι το παρά φύσιν..
      Αν θα μπορούσε να γεννηθεί ένα παιδί από τον πισινό κανένα πρόβλημα θέλω να πιστεύω,
      Χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος κατά την γνώμη μου, γίνεσαι πρόβλημα Για εμένα και εκατομμύρια ακόμα ομόθρησκους προσβάλλοντας τα σύμβολα και τη θρησκεία μου!!
      Έχω γνωρίσει gay που επί πολλά χρόνια δεν το γνώριζα και αυτό δεν με πείραξε καθόλου, Αντίθετα θα έλεγα ανέβηκε η εκτίμησή μου απέναντί τους ακόμα περισσότερο, και πρόκειται για ανθρώπους που προέρχονται από την επιστημονική κοινότητα την τέχνη δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, και είμαι σίγουρος ότι και αυτοί θα θλίβονται για όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι!

      Διαγραφή
  6. Μπραβο ρε Σπυροπουλε!!! Απορω πως δεν τους εχετε λιανισει ακομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη ειναι η θεση του εντιμου ΕΛΛΗΝΑ Αστυνομικου ΕΥΓΕ Στον Κο Σπυροπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σπουδαιότερο από όλα είναι το ......δεν χρωστάμε σε κανέναν πούστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστυνόμε φίλε πες τα και μην μασάς τίποτα Βασίλης από αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ μαζί σου αστυνόμε μην μασάς Βασίλης από αθηνα🚔👮‍♂️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγματικα μακαρι να γεννηθουν τα παιδια ολων σας ομοφυλοφιλα να δω τι θα κανετε τοτε. Θα εχει απιστευτο γουστο να σας βλεπω απο μια γωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαλτα γ..... μωρή λουλου αν και αυτό κάνεις

      Διαγραφή
    2. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε όλοι σας και βγάζετε κόμπλεξ είναι πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος συμπεριφοράς, η χυδαιότητα προσβολής των αγίων και η προσβολή της δημόσιας αιδούς. Κατά κυριον λόγο θα έπρεπε να είχαν παρεξηγηθεί οι ομοφυλόφιλοι που τέτοιες εμφανίσεις τους ξεφτιλίζουν και τους ντροπιαζουν. Τέτοιες εμφανίσεις είτε από straight είτε από gay είτε trans είναι γελοίες και χυδαιες ντροπιαζοντας τις αξίες του ανθρώπου. Μόνο ντροπή πρέπει να νιώθετε που σας αντιπροσωπευουν τέτοια άτομα ανεξαιρέτως σεξουαλικων προτιμήσεων.

      Διαγραφή
    3. Έχεις συνηθίσει τις γωνιές εσύ λουγκρα. Κάτσε στις γωνιές γιατί στα ίσα θα πέσουν ομοφιβικές φάπες. Αυτό σας αξίζει και μόνο, ή καλύτερα παλούκωμα να σας βγει από το λαρύγγι. Κρίνεις από τα δικά σου παιδιά που τα απαυτωνεις από μικρά. Για αυτό τα θέλετε τα σύμφωνα και τις υιοθεσίες. Γιατί είστε μαύροι μάγοι που πίνουν σπέρμα και βεβηλώνεται το θείο ανθρώπινο σώμα με κοπρολαγνιες και ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ. Μισείτε θανάσιμα, τον Θεό την γυναίκα και την ορθή σεξουαλικότητα. Όπως και τα ζώα του διαλεκτικου υλισμου. Αλλά ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι. Κατάλαβε πια ότι με την σεξουαλική διαστροφή επέρχεται και η διανοητική ανισορροπία και η χειραγώγηση.

      Διαγραφή
    4. Ομοφυλοφιλοι γεννιωντε ο 1 στους 100 ομοφυλοφυλους, απο γεννετικο λαθος. Οι υπολοιποι εισαστε απλα πουστηδες, που με καθε τροπο προσπαθητε να εκμαυλισετε τα παιδια μας, για να εχετε εραστες...γιατι εδω που τσ λεμε, ποιος να σας πηδηξει ετσι οπως εισαστε;

      Διαγραφή
  12. Μπράβο μάγκας ο αστυνομικός καλό θα ηταν και οι ανώτεροι συνάδελφοι του να πετάξουν αυτή τη λουγκρα από την αστυνομία που ζητάει και συγνώμη η ξεφτιλισμενη.ρε ουστ παλιοαδελφαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα μεγάλο Μπράβο για τα καθαρά σου λόγια μέσα από την ψυχή μου! Μην μασάς τίποτε είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο απο σας τα σκουπιδια βγαινουν σκουπιδια. Οποτε το γουστο σου κρατα το για τα ομοια με σενα φρικια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει νά το'χωτο'χει η Κούτρα σου νά κατεβάζει ψείρες .κοίτα απτή γωνία τους είδη υπάρχοντες ,άμα θες να γουσταρης και να γελάς ,αλλά εσείς θέλετε νά γινετε πολλές ,για να ξεκαρδιστιτε με τον πονο της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι ομοφυλοφιλοι οι εβραιοι και οι γυφτοι ειχαν αστρο .Τους ειχε στειλει ο Χιτλερ σε στρατοπεδο συγκεντρωσης στη Γερμανια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ομοφυλόφιλοι είναι άξιοι σεβασμού και δεν προκαλούν τον κόσμο...αυτοι δεν είναι ομοφυλοφιλοι, κιναιδοι είναι, κοινώς κακογαμημενα πουστρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή