Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 20 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ – ΡΚΚ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)
Πέντε νεκροί και 20 τραυματίες εκ των οποίων οι 3 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης αυτοκτονίας που σημειώθηκε σε εμπορικό πεζόδρομο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.
TOYRKIA1
Η επίθεση σημειώθηκε στον μεγάλο εμπορικό πεζόδρομο της Ιστικλάλ.
Ασθενοφόρα έχουν φθάσει επιτόπου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.
TOYRKIA3
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις ασφαλείας.
Ο καμικάζι ανατινάχθηκε σχεδόν απέναντι από το ελληνικό προξενείο, το Σισμανόγλειο μέγαρο.
TOYRKIA4
Ευτυχώς δεν υπάρχει αναφορά για Έλληνες τραυματίες, όπως επιβεβαίωσε κι ο Γενικός πρόξενος της Κωνσταντινούπολης, Ευάγγελος Σέκερης, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο κτίριο όταν σημειώθηκε η επίθεση. Σύμφωνα με υψηλόβαθμο Τούρκο αξιωματούχο, τα αρχικά ευρήματα στο χώρο της βομβιστικής επίθεσης δείχνουν ότι η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε από το εκτός νόμου Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) ή κάποια οργάνωση η οποία σχετίζεται με αυτό.
TOYRKIA2




Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μπροστά από εμπορικό κέντρο αλλά και παράρτημα του ελληνικού προξενείου. Η βόμβα εξερράγη πριν ο καμικάζι φτάσει στον στόχο του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
TOYRKIA
Εκτιμάται ότι στόχος του ήταν να προκαλέσει πολύ περισσότερα θύματα!
TOYRKIA5
Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Ρόιτερς πως βλέπει ελικόπτερα της αστυνομίας να πετούν πάνω από την περιοχή, ενώ εικόνες στην τηλεόραση δείχνουν ανθρώπους να απομακρύνονται τρέχοντας.
TOYRKIA6
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο είχε εκραγεί στην Άγκυρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 37 άνθρωποι
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
8c2028ca67ade9b2108932e3586462fc_k

88cb136fadca4947e41fdc70639a61b7_k
2bc31a88f79ddd40721b62c2c7681923_k

_Cd5niXMWAAA-rrJ

_Cd5njRPUEAArMZR


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου