Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ από 10 άτομα σε Kύπριο τουρίστα στα Εξάρχεια!(ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Tον πέρασαν για φασίστα, επειδή φορούσε μια μπλούζα που έγραφε “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”! Ξεσπά το θύμα!
Κύπριος που ήρθε στην Αθήνα για διακοπές λίγων ημερών δέχτηκε επίθεση από άγνωστους άντρες στα Εξάρχεια.Τον πέρασαν για φασίστα και τον χτύπησαν άσχημα.
Ο 26χρονος άντρας από τη Λεμεσό φορούσε μια μπλούζα που έγραφε «Μολών Λαβέ» και ένα χρυσό σταυρό. Επέστρεφε στο ξενοδοχείο οπού διέμενε μαζί με την σύζυγο του και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από 10 άντρες.
Τον άφησαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο, αφού του πήραν πρώτα τον χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό.
Στη σελίδα «Φασιστες,κουφαλες Ερχονται Κρεμαλες» στο facebook ανέβηκε φωτογραφία του χτυπημένου άντρα όπου γράφουν :
xilo1
beteranizhta.blogspot.gr


1 σχόλιο:

  1. Ποιά η διαφορά των νεοναζί από τους αναρχικούς ή τους αντιφασίστες; Του κλέψανε τον σταυρό επειδή τους ενοχλούν τα χριστιανικά σύμβολα ή επειδή θα τον πουλήσουν για να βγάλουν την πρέζα τους. Ενοχλεί τόσο πολύ μερικούς να φοράς μπλούζα με την σημαία της Ελλάδας, γιατί με σημίες άλλον κρατών και κοντοκουρεμένοι και με φράσεις σε άλλες γλώσσες κυκλοφορούν άνετα στα Εξάρχεια. Αλλά το ξέχασα εδώ είναι Ελλάδα η χώρα της δημοκρατίας η χώρα που γίνονται καταλήψεις στα πανεπιστήμια και κοινωνική αγώνες για την ελεύθερη διακίνηση ουσιών συγνώμη ιδεών ήθελα να πώ. Καλημέρα Ελλάδα της δημοκρατίας της ελυθερίας λόγου μόνο γι αυτούς που είναι με τους αλλοδαπούς και τους παράνομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή