Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ελληνοαλβανική εισβολή σε σχολείο των Ιωαννίνων

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Τέσσερις νεαροί, δυο Έλληνες και δυο Αλβανοί, διαπιστώθηκε ότι ήταν οι δράστες της λεηλασίας ενός σχολείου στην περιοχή του Κατσικά Ιωαννίνων που είχε γίνει τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου, καθώς και της κλοπής ενός μοτοποδηλάτου από άλλη περιοχή.
Οι έρευνες των ανδρών του τμήματος Κατσικά και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης, είχαν ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν δύο 21χρονοι Έλληνες και δύο 27χρονοι Αλβανοί που είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο του σχολείου και είχαν αρπάξει χρήματα και δύο φορητούς υπολογιστές. Ακριβώς ένα μήνα πριν, είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο ενός 48χρονου από την πυλωτή του σπιτιού του στην περιοχή Κουτσελιό. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
*** Ένα μηχανικό εργαλείο αξίας 1.200 ευρώ που είχε κάνει φτερά από μια επιχείρηση στην Κέρκυρα, βρέθηκε στην κατοχή δύο ανδρών ηλικίας 31 και 37 χρόνων που εντοπίστηκαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αχιλλείων. Το εργαλείο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του και οι δυο δράστες οδηγήθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου