Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Πεδίο μάχης το Παρίσι! Τρεις σοβαρά τραυματίες αστυνομικοί! Σοκαριστικές εικόνες

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι 24 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα, από τους οποίους «τρεις πολύ σοβαρά», στα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων στη Γαλλία εναντίον του σχεδίου νόμου για τις εργασιακές σχέσεις, ενώ υπάρχουν επίσης τραυματίες και μεταξύ των διαδηλωτών.
Ο Μπερνάρ Καζνέβ πρόσθεσε ότι έγιναν «124 συλλήψεις» σε όλη τη Γαλλία και κάλεσε τους διοργανωτές των κινητοποιήσεων να «καταδικάσουν με την ίδια αποφασιστικότητα» με εκείνον αυτή τη βία, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στη Λιόν, στην κεντροανατολική Γαλλία. Τα σοβαρά επεισόδια που δημιουργήθηκαν έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Χαμός!
Αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν την απόσυρση του "απαράδεκτου" σχεδίου μεταρρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, δεκάδες χιλιάδες μισθωτοί και φοιτητές κατέβηκαν και πάλι σήμερα στους δρόμους στο Παρίσι και σε δεκάδες άλλες πόλεις της Γαλλίας, έπειτα από κάλεσμα επτά συνδικάτων, για τέταρτη φορά μέσα σε δύο μήνες και μερικές ημέρες πριν από τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Εθνοσυνέλευση.
Ωστόσο από τις συγκεντρώσεις αυτές δεν έλειψαν τα σοβαρά επεισόδια, που βρίσκονταν για πολλή ώρα σε πλήρη εξέλιξη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ των διαδηλωτών και δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας, με τα πιο σοβαρά επεισόδια να γίνονται στο Παρίσι!


Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από τον φακό του Reuters













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου