Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Για αυτά τα παιδιά καμιά αργυρώνητη πουτ@να της δημοσιογραφίας δεν θ’ ανοίξει το στόμα της… όλοι μούγκα στη στρούγγα!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Kανένας  δημοσιογράφος, λινάτσα Τζολί, Ντενίση, Ρεντγκρέηβ, Ρουβάς, Βαρδινογιαννη, Καρακώστα και Σια… Καμμία αδρά επιχορηγούμενη ΜΚΟ… αφου οι ίδιοι που πληρώνουν την ISIS πληρώνουν ΜΚΟ να το παίζουν φιλεύσπλαχνοι!!!
Αυτό δε θα το αναμεταδώσει όμως κανείς! Πάνω από 80 απανθρακωμένα παιδιά απο επίθεση των Ισλαμιστών της Μπόκο Χαράμ σε σχολείο. Κανείς δεν θα κλάψει. Καμιά Τζολί, Ντενίση, Ρεντγκρεηβ, Σάκης και Βαρδινογιάννη.
Η αιματοχυσία στη Νιγηρία και η δράση των ισλαμιστών της Μπόκο Χαράμ δεν φαίνεται να βρίσκει ένα τέλος. Μία νέα επίθεση έγινε το Σάββατο, σε τρία διαφορετικά χωριά της βορειοανατολικής Νιγηρίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο 30 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 20. Σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή, οι ομάδες της Μπόκο Χαράμ μπήκαν σε αυτά τα τρία χωριά και κατακρεούργησαν τους πολίτες με μαχαίρια
Η επίθεση σε αυτά τα τρία χωριά έγινε γνωστή σήμερα, καθώς εκτός των άλλων στην περιοχή οι επικοινωνίες είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς έχουν καταστραφεί όλες οι υποδομές από την Μπόκο Χαράμ.
Η τελευταία επίθεση στα συγκεκριμένα χωριά έρχεται να επιβεβαιώσει την αυξανόμενη δράση της οργάνωσης στην περιοχή, η οποία περιλαμβάνει την επίθεση σε έναν οικισμό, τις δολοφονίες αρκετών από τους αμάχους, τις κλοπές και τους βιασμούς, και στο τέλος το κάψιμο του χωριού.


Πηγή ➤ www.aetos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου