Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΈΚΤΑΚΤΟ! Στο Αιγάλεω μεγάλη βάση τζιχαντιστών...

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Την κατοικία του "Ευρωπαίου Οσάμα μπιν Λάντεν" εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ, στην περιοχή του Αιγάλεω.

Πρόκειται για τον 53χρονο Ιρακινό Σαρίφ Καντίρ που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Μαμόστα» (Δάσκαλος) και ετοίμαζε πολύνεκρες επιθέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αρχών, ο εν λόγω τζιχαντιστής δρούσε για μήνες στην Ελλάδα, από όπου και οργάνωνε την χρηματοδότηση της οργάνωσης Ισλαμικό κράτος, ενώ στρατολογούσε παράλληλα μουσουλμάνους.

Μάλιστα για τον "δάσκαλο" το έγγραφο των ευρωπαϊκών υπηρεσιών, αναφέρει ότι: «ήταν μέλος-«ορόσημο» του δικτύου επειδή είχε κύριο ρόλο στο πληροφοριακό δίκτυο του μουλά Κρεκάρ, συμμετείχε στις μυστικές διαδικτυακές συζητήσεις αλλά ταυτόχρονα εισέπραττε τα χρήματα που συγκεντρώνονταν για την ενίσχυση των ενόπλων από τις επαφές μέσω Ιnternet. Ηταν ο χειριστής του συλλογικού ταμείου της οργάνωσης, ενώ ήταν κάτοχος τουλάχιστον ενός βεβαιωθέντος λογαριασμού στον Λίβανο όπου είχε μεταφέρει 50.000 ευρώ. Επιπλέον συμμετείχε συμπληρωματικά στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών».

Για την ώρα οι αρχές δεν έχουν δώσει περαιτέρω πληροφορίες, σχετικά με την "γιάφκα" των τζιχαντιστών στο Αιγάλεω, αλλά ούτε για το αν υπάρχουν πληροφορίες για επίθεση στην χώρα μας.

Ωστόσο από την σύλληψη του 53χρονου στην Βρετανία, έγινε γνωστό πως οργανώνονταν επιθέσεις σε ξένους πολιτικούς.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου