Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Προς: CANADIAN HELLENIC CONGRESS Αδέρφια Έλληνες του Καναδά, Δεχθείτε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Δεχθείτε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας και τα εγκάρδια συγχαρητήριά μας για τον πατριωτισμό σας που σας ξεσήκωσε για την Μακεδονία.

α. Είναι βέβαιον ότι η πρωτοβουλία για την επανενεργοποίηση του κατεψυγμένου σκοπιανού προβλήματος κινείται έξωθεν. Δεν προέρχεται από εμάς. Εμάς μας χρειάζονται για να πληρώσουμε το…μάρμαρο.

β. Το σκοπιανό δεν είναι πρόβλημα της Ελλάδος. Είναι πρόβλημα των Σκοπίων. Αυτοί θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όχι εμείς. Εμείς είμαστε από αμνημόνευτα χρόνια εκεί. Και θέλουν να μπουν χωρίς καν να βρέξουν τα πόδια τους. Καί να τα βρέξουν καί να τα μαζέψουν.

γ. Οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με συνθετικό το Μακεδονία θα είναι στιγμιαίας χρήσεως. Πριν προλάβει να στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής θα μεταπέσει νομοτελειακά στο σκέτο Μακεδονία. Αυτό όμως οδηγεί στην μεγαλύτερη απάτη της ιστορίας, εναντίον της ιστορίας και στη διαιώνιση του σκοπιανού επεκτατισμού και των παρακολουθημάτων του.

δ. Η παραχώρηση με δική μας υπογραφή του κατάφορτου από ελληνικήν ιστορία ονόματος Μακεδονία υφ’ οιανδήποτε μορφή, εγγράφει δουλείες και υποθήκες εις βάρος των μελλοντικών μας γενεών που θα υπονομεύουν στο διηνεκές την ασφάλεια της Ελλάδος, αλλά και την σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής, για την οποία υποτίθεται κόπτεται ο επιπολαίως πάντοτε επισπεύδων διεθνής παράγων.

ε. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό, ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ενώ από τη μια κινεί γη και ουρανό να αναγνωρισθεί ως «Μακεδόνας», τί σόϊ Μακεδόνας, στις 15 Φεβρουαρίου απεκάλυψε δημόσια την αλβανοσλαβική του ταυτότητα ως εξής: ««Κι εγώ είμαι Ορθόδοξος αλβανικής καταγωγής, τόσο από τη γιαγιά μου όσο και από τον παππού μου που ήταν Ιλλυριοί στη Στρώμνιτσα και αποδέχθηκαν την Ορθόδοξη πίστη. Με την πάροδο του χρόνου οι Σλάβοι, δια της βίας κυρίως, μάς αφομοίωσαν και μάς επέβαλαν τη σλαβική γλώσσα. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία» .echedoros-a.gr/2018/02/blog-post_813.html.

«Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε» έγραφε ο κορυφαίος Μακεδονομάχος Ίων Δραγούμης.

Αδέρφια Έλληνες του Καναδά,

Να απορρίψουμε τεχνάσματα και εκβιασμούς, με εθνική αποφασιστικότητα και ισχυρή βούληση και να επαναφέρουμε το ζήτημα στη φυσική του αφετηρία, εκεί που το έθεσαν οι 2 ιστορικοί πολιτικοί ηγέτες της χώρας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: « Πιστεύω ότι οι σύμμαχοι και οι εταίροι μας θα καταλάβουν πως δεν υπάρχει παρά μία Μακεδονία. Και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική». Και ο Ανδρέας Παπανδρέου : «Για μένα δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να δεχθώ τον όρο Μακεδονία υπό οιανδήποτε μορφή αυτός περιέχεται».

Τέλος συνιστά οφειλόμενο σεβασμό στον Έλληνα πολίτη η προσφυγή στον ύψιστο θεσμό άμεσης δημοκρατίας, το Δημοψήφισμα. Οποιαδήποτε συμφωνία να τεθεί προηγουμένως στην κρίση του Λαού με Δημοψήφισμα.


Πηγή ➤ Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

Θεσσαλονίκη: Ερμού 55, Τ.Κ. 54623, τηλ. 2310268333, fax 2310262830



Αθήνα: Νικοδήμου 2, Σύνταγμα Τ.Κ. 10557, τηλ. & fax 2103314314



Email: stpapathemelis@gmail.com, danagennisi.press@gmail.com,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου