Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ληστεία στα Βίλια – Αλβανός ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ με φάκελο ο τραυματισμένος ληστής που συνελήφθη



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Η ληστεία έγινε στις 8.30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής – Η γυναίκα είχε τον ρόλο τσιλιαδόρου – Βροχή έπεφταν οι πυροβολισμοί – Η προσπάθεια των δραστών να μεταφέρουν με φορτηγό που πήραν από κάτοικο της περιοχής τον τραυματία συνεργό τους – Βίντεο από τα σημεία των ερευνών όπου έχουν στηθεί μπλόκα – Για την υπόθεση ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική!


Νεότερα στοιχεία για την ληστεία στα Βίλια στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ έρχονται στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες  ο τραυματισμένος ληστής που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας είναι αλβανός με φάκελο στην αστυνομία. Η υπόθεση έχει μπει και στο μικροσκόπιο και της Αντιτρομοκρατικής.

Όλα έγιναν στις 8.30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής. Τρία άτομα επιχείρησαν να ληστέψουν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Ο διευθυντής ειδοποίησε την αστυνομία κάνοντας χρήση του ειδικού μπουτόν και άμεσα στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό. Ένας από τους αστυνομικούς ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές και μάλιστα δέχθηκε πυροβολισμούς όταν τον είδαν να κρατάει προτεταμένη την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Τότε εκείνος ανταπέδωσε τα πυρά τραυματίζοντας τον έναν από τους δράστες. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα και λόγω της διασποράς που έχουν τα σκάγια να τραυματίσθηκαν και οι άλλοι ληστές και γι’ αυτό γίνονται έλεγχοι και σε κέντρα υγείας της περιοχής. Πάντως, η διαφυγή των δυο από τους τρεις δράστες ήταν εντυπωσιακή αφού αρχικά προσπάθησαν κλέβοντας ένα φορτηγό να μεταφέρουν και τον τραυματισμένο συνεργό τους αλλά όταν δεν τα κατάφεραν εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο τραυματισμένος ληστής συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου