Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Συνέλαβαν το θύμα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Ενας 59χρονος, θύμα διάρρηξης, συνελήφθη, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του διαρρήκτη που μπήκε στην επιχείρησή του, στη Θεσσαλονίκη.

Η διάρρηξη έγινε το πρωί της Τρίτης, σε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τον 32χρονο διαρρήκτη και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ο δράστης, προσπάθησε να διαφύγει από την τρύπα που είχε ανοίξει στην τζαμαρία και από την οποία είχε τρυπώσει στην επιχείρηση.

Ομως, ο δράστης της διάρρηξης τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και προκλήθηκε αιμορραγία. Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όσο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, παρείχαν στον 32χρονο τις πρώτες βοήθειες, προκειμένου να περιοριστεί η αιμορραγία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και τα άκρα, αλλά εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Και επειδή σε αυτό το κράτος ο δράστης έχει περισσότερα δικαιώματα από το θύμα, σε βάρος του 59χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου