Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

(ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) ΦΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΝ – ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση, στον Μαραθώνα. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που μεταδίδονται, πυκνοί καπνοί έχουν πνίξει την περιοχή ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται κατοικίες και θερμοκήπια.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα, στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες από 23 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις τρία αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για κατεπείγουσα ενίσχυση των δυνάμεων ενώ στο σημείο σπεύδη και ο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

ΏΡΑ 17:10

Αναγνώστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που βρίσκονται κοντά στην φωτιά, μας αναφέρουν ότι η φωτιά πλησιάζει την Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού. Ας ελπίσουμε ότι οι ηρωικοί πυροσβέστες θα καταφέρουν να ανακόψουν την πυρκαγιά γιατί αν φτάσει εκεί, θα γίνει μπουρλότο από τα πυρομαχικά που είναι αποθηκευμένα εκεί.



http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου